Ses vi i Rødovre på torsdag?

Tirsdagstip: Vask dine tørklæder

Lørdagslook: Enchanted Forest

I dag har jeg været på Amager hos min dejlige veninde. På vej hjem i bussen overhørte jeg en samtale mellem to unge kvinder. Det er sjældent, jeg blander mig, men det var jeg nødt til i dette tilfælde. Svaret på deres problemstilling var nemlig så ligetil og enkel, at det havde været tarveligt at lade være. Kilden til den ene af de unge kvinders frustration var sæsonens tilbagevendende problemer med uren hud og bumser på kæbelinjen og halsen. Hun fortalte irriteret om, hvordan huden også sidste år var gået amok med store udbrud af bumser. Hun var inde på allergi, irritation og en masse andet, der umiddelbart lød meget lidt sandsynligt…

Hvor rent er dit tørklæde?
Et meget uhøfligt spørgsmål, men hvis nu du stiller det selv, så er forargelsen nok ikke så stor… Heldigvis formår jeg af og til at være yderst diplomatisk, så mit spørgsmål blev vel modtaget. Som forventet var svaret, at tørklædet overhovedet ikke havde været vasket. Det havde derimod været brugt flittigt, så der sad med garanti mange gode ting i… Nu har jeg selvfølgelig ikke mulighed for at følge op og høre om det virker, men det er jeg sikker på, at det gør. Ligesom det virker at skifte sengetøj, håndklæder og tøj generelt. Døde hudceller, foundation- og cremerester gør ikke noget godt for huden, slet ikke når det hele bliver varmet op og gnubbet rundt på halsen i flere timer hver dag.

Kig på vaskeanvisningen
Tørklæder kan være både praktiske og pæne. Kig på vaskeanvisningen, inden du køber. Dette tip kunne have sparet mig tusindvis af kroner. Mit liv er for kort til tøj, der skal håndvaskes eller renses. Hvis tøjet ikke kan vaskes i vaskemaskinen, så ryger det ud eller bliver givet til nogen, der er voksne nok til at passe på det. Når det dyre eller bare nye halstørklæde (og tøj i det hele taget) ikke kan eller har været vasket, når du tager det på, udsætter du dig selv for potentiel hudirritation.
Da jeg var barn reagerede jeg voldsomt på nyt tøj, hvis det ikke blev vasket først. Når man tænker over det, er det ikke så mærkeligt. Prøv at tænke på hvor mange (urene) hænder, der har rørt ved tøjet, og hvad det er blevet behandlet med for at undgå insekter og andre hyggelig gæster under transporten.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

3 kommentarer

 • Viola

  Det sker også aaaaltid for mig (altså bumser på kæben) – især om vinteren! Jeg har tænkt, at det var vejret… men mon ikke det handler om, at det er der jeg tager tørklæder i brug (som jeg aldrig, ALDRIG har vasket….). Nå, nu ved jeg da hvad der skal i vaskemaskinen imorgen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er altid godt at have noget på To-Do listen :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ville betragte det som et lykketræf at blive forstyrret af dig i bussen og få et par gratis helt personlige hudplejeråd, HeLene 😍
  OK os der følger med, ved whattodo og hvad vi skal købe, suppleret af Paulas valide bedømmelser. Men samme ekspertise som jeres er det jo altså langt fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ses vi i Rødovre på torsdag?