Tandpasta uden fluor er en usandsynlig elendig idé

Imedeen Time Perfection: En udfordring

Imedeen Time Perfection

Sponsoreret af Imedeen

For en del år siden sad jeg i en bil sammen med nogle af de kloge og garvede kvinder i branchen, jeg er så heldig at kalde kolleger. Vi havde været til et arrangement med Imedeen, og jeg spurgte, om de der vildt dyre piller overhovedet gjorde en forskel. Som du nok kan læse ud fra formuleringen på mit spørgsmål, forventede jeg et nej, det fik jeg ikke. Tværtimod fik jeg først den ene så den anden personlige historie om, præcis hvad Imedeen kan. Det vækkede naturligvis min nysgerrighed, og det er bare en af grundende til, at jeg er helt vildt spændt på, hvad Imedeen kan gøre for mig. Imedeen har nemlig udfordret mig til at prøve Time Perfection tabletterne i halvfems dage.

Erfaringer
Som nævnt er det flere år siden, jeg hørte alle mine kollegers erfaringer med Imedeen. Dengang lancerede Imedeen Hair & Nail, og jeg lod min mor teste kapslerne… hun har købt dem fast lige siden, for de gør faktisk en forskel især for hendes negle. Derfor er jeg også overbevist om, at jeg har noget godt i vente, for jeg har før set, hvad kosttilskud kan gøre for min hud. Og så må man jo tage hatten af for det hav af priser Imedeen efterhånden har vundet. På hjemmebane vandt Imedeen Time Perfection senest Årets Inner Beauty Award ved Danish Beauty Award 2017.

Challenge accepted
Der er vist ingen, der er i tvivl om, at det er vigtigt at passe godt på huden. Der er temmelig mange metoder, produkter og behandlinger, man kan benytte sig af for at forbedre hudkvaliteten generelt  både i ansigtet og på kroppen.
Om det er overvægten eller heldige gener, der har holdt min hud pæn og glat så længe, ved jeg ikke, men der skete noget, da jeg blev fyrre år. Forandringen var sket henover et halvt års tid, og i mine øjne var den markant. Faktisk fik jeg et chok, for jeg har aldrig rigtig haft store udfordringer med min hud. Min hud har bestemt haft sine hidsige øjeblikke, men det ville være noget af en overdrivelse at kalde min hud problematisk. For det meste er den en klassisk kombination af en fedtet T-Zone, hvor kinderne og især panden er knasende tør… derudover er den også ret sart.

Skønhed indefra
Min hud er bare pænere, når jeg spiser, som jeg gerne vil og tager lidt af de tilskud, jeg tror på. Når jeg skriver sådan, er det selvfølgelig fordi, jeg stadig har en naturlig skepsis i forhold til diverse kosttilskud, og så er der jo også en del fristelser, man kan fornøje sig med… Når jeg alligevel har valgt at sige ja til udfordringen, så er det simpelthen fordi jeg har set resultaterne med mine egne øjne, og så har Imedeen naturligvis dokumentation på, at tabletterne har en effekt. Og lige nu trænger min hud til hjælp, så jeg er meget spændt på at se, hvor stor en forskel Imedeen Time Perfection kan gøre for min hud.

Vil du læse gode råd, personlige erfaringer, få tips og madopskrifter, så kan du deltage i løjerne på Imedeens facebookprofil. Hvis du har mere lyst til at gøre mig selskab, kan du købe Imedeen Time Perfection i Matas.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Eva

  Det kan godt være jeg hænger mig i detaljer. Men når man/imedeen skriver det er videnskabeligt bevist at pillerne virker, så ville det være klædeligt at henvise direkte til studierne som reference. Så forbrugerne har mulighed for selv at at se dokumentationen for påstandene… for er effekten statistisk signifikant?
  Jeg ved godt at pudderdåserne ikke er ansvarlige for hvad der står på imedeens hjemmeside.
  Men en sund skepsis til kosttilskud er at anbefale. Den raske, ikke gravide dansker får tilstrækkelig med vitaminer og mineraler igennem en normal dansk kost (undtagen dvitamin). Vitamintilskudende udskilles oftest i urinen – og gir i virkeligheden bare dyr tis… (ja jeg er læge)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lyder spændende at du kan se en forskel på din hud når du tager kosttilskud – hvilke specifikt tager du? (Udover Imedeen nu selvfølgelig). :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Jeg spiser altid Longo Vital, Epa Gla+ og masser af friske grøntsager og frugt :-)

   KH. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg er så spændt på at høre hvordan det går? Overvejer at starte, men synes det er lidt pebret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Hejsa Helene.
  Vil du ikke løfte sløret for din personlige erfaring med Imedeen time perfection her 90 dage efter?? Jeg er nysgerrig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandpasta uden fluor er en usandsynlig elendig idé