Imedeen Time Perfection: Hudpleje i tabletform

02.11.17
Imedeen Time Perfection

Imedeen Time Perfection

Sponsoreret af Imedeen

Nu skriver jeg det bare, som det er… Imedeen Time Perfection virker! Selv vores mest garvede kolleger roser Imedeen til skyerne, alligevel er det lidt svært at tro på, når man ikke selv har prøvet. Det har jeg nu, og selvom jeg har nevet mig selv i armen mange gange undervejs, så må jeg jo stole på det jeg ser og oplever. Når årstiden skifter, er min hud sædvanligvis helt umulig. Det er den slet ikke nu, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Imedeen Time Perfection spiller en stor rolle. Flere læsere efterlyste før og efter billeder, men det giver slet ikke mening. Uanset hvordan jeg tager de billeder kan man ikke se forskellen med det blotte øje…

Hvad er det egentlig?
Æskerne gør ikke meget væsen af sig, som de står der på hylden. Derfor er det på sin plads med en gennemgang af de fire ingredienser, der gør den store forskel:

  • Marine Complex er Imedeens eget unikke fiskeekstrakt. Det indeholder proteiner og komplekse sukkerstoffer, der minder om dem, vi har i vores hud. Laboratorieforsøg viser, at Marine Complex stimulerer både dannelsen af nye hudceller og øger hudens produktion af collagen og andre proteiner.
  • LycoPhence GS Forte er Imedeens patenterede blanding af lycopen, vindruekerneekstrakt, c-vitamin og zink. Da det er Imedeens egen formel, holder de kortene helt tæt ind til kroppen. Vi har derfor flest undersøgelser af Imedeen som samlet produkt, ikke af de enkelte ingredienser.
  • C-vitamin
  • Zink

Den opmærksomme læser vil nok nikke genkendende til nogle af ingredienserne, for det er nogle af dem vi også finder i de effektive cremer.

Resultater
Som nævnt ovenfor er min hud sædvanligvis tør, træt og reagerende på denne tid af året. Det har jeg kæmpet med i årevis. Der er masser af effektive cremer, der hjælper, men helt godt har det aldrig været. T-Zonen en smule mere fedtet, end den plejer at være. På den anden side er huden i resten af ansigtet langt mere balanceret og behagelig at være i. Huden på kroppen er hverken stram eller tør, og på brystet er huden glattere.
Alt i alt føles huden langt mere robust og modstandsdygtig. Der er langt mindre rødme og irritation efter bad, og huden reagerer ikke længere så voldsomt på de mere aggressive cremer. Der er især en linje som er blevet markant mindre, end den var for tolv uger siden. Og helt generelt er der en tydelig forskel på nogle af de alderstegn, som jeg nok mest selv lægger mærke til.

Dokumentation
Det er meget nemt for mig at sige, at det virker, fordi det ikke er til at se med det blotte øje. Effekten af Imedeen Time Perfection og af de øvrige produkter fra Imedeen er studeret og dokumenteret. Der findes adskillige publicerede videnskabelige undersøgelser, og det er uden sammenligning et af de bedst dokumenterede kosttilskud til huden. Hvilket også er et vigtigt kriterium, for at nogen af os vil tage et kosttilskud.
I dette næsten nye placebokontrollerede studie fra 2016 publiceret i Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology er effekten af Imedeen Time Perfection undersøgt på 47 kvinder i alderen 35-60 år. Efter 12 uger viste Imedeen signifikant bedre resultater end placebo på samtlige parametre såsom tørhed, hyperpigmentering, ruhed osv. Også på laboratorietest af forsøgspersonernes hud kunne effekten af Imedeen ses. Hudens densitet var højere og bedre fugtet.

Især lige nu!
I sidste uge talte jeg med en god kollega om Imedeen Time Perfection. Hun har fulgt med fra starten af testen. Faktisk var det hende, der for alvor overbeviste mig om at takke ja til at teste Imedeen Time Perfection. Hun bruger selv Imedeen i vinterhalvåret: ”for huden har det bare så meget bedre”. Det er helt samme oplevelse jeg har. Det er også den oplevelse, der gør at jeg helt sikkert fortsætter med Imedeen Time Perfection vinteren over. Lige nu går vi sæsonen med kulde, tørt indeklima og andre udfordringer til huden i møde. Så det giver virkelig mening at understøtte hudens fugtbalance med et kosttilskud. Trods min skepsis, må jeg bare erkende, at Imedeen Time Perfection virkelig virker.

Elefanten i rummet
I den sidste måneds tid har jeg nysgerrigt spurgt de kvinder, jeg kender, hvor meget de egentlig bruger på hudpleje. Det kan hurtigt vise sig at være en temmelig omfattende post i budgettet. Især hvis man ser YouTube, læser blogs og generelt er let at friste.
Du kan købe en pakke Imedeen Time Perfection til 820 kroner, som rækker 2 måneder, hvilket umiddelbart lyder som en noget kostbar affære. Små 400 kroner per måned er mange penge. Når jeg kigger ud på hylden og derefter i spejlet, kan jeg nok godt undvære en del af min hudpleje til fordel for de små rustrøde tabletter. Og pludselig er købet retfærdiggjort, samtidig med at effekten faktisk taler for sig selv. Så inden du skælder ud over prisen, så tænk over, hvor effektiv den hudpleje, du bruger nu, egentlig er…

Du finder Imedeen Time Perfection i Helsam. Og hvis du ønsker at læse mere om dette og andre produkter fra Imedeen, kan du med fordel følge Imedeen på Facebook. Der finder du også opskrifter, tips og masser af gode råd til dit og dat.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Imedeen

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Louise

Så spændende! Jeg er selv netop begyndt på Imedeens Derma One, og jeg er spændt på at se, hvordan min hud har det om tre måneder 😊

Helene Randløv

Hej Louise
Imedeen har gjort så stor en forskel, at selv min mand har bemærket en forskel. Han lægger ellers aldrig mærke til nye briller, ny hårfarve osv.
Kh. Helene

Ulla Christiansen

Øhh lyde meget dyrt… de kære piller findes meget billigere hos andre forhandlere… men der findes mange slags afhængig af alder mv. Er det den gule i skriver om? ☺️

Helene Randløv

Hej Ulla
Den jeg har prøvet er Time Perfektion, der er gul.
Hudpleje er også ret dyrt, har du læst det sidste afsnit?
Kh. Helene

mia

Jeg tager skin care collargen filler kapsler det er meget det samme som Imedeen dog noget billigere. Og hold da op en effekt min hud er så fin og mit eksem og ekstrem tørre hud i ansigtet er helt væk. Kan klart anbefales. Har taget dem i snart 10 år og aldrig haft så pæn hud før.

Helene Randløv

Hej Mia
Tak for dine erfaringer, jeg har prøvet andre varianter, jeg fik sære bumser af :-/ Og det er jo ikke så fedt.
Kh. Helene

Patricia

På lookfantastic er de lige nu på tilbud til 528kr for 120tabletter. Man kan vel godt regne med at det er ‘de rigtige’, ikke? Og ikke en kopi. 🙂

Katja Moikjær

Jo, jeg har aldrig hørt om at der skulle være kopivarer på Lookfantastic.

Pernille

Hej Helene, skal man hænge sig i alderen 40+? Jeg er 32, men kæmper med nøjagtig med de samme ting som du skriver. Har godt nok set de har nogle andre der er til 25+ – men synes ikke de indholder de samme gode ingredienser.

Helene Randløv

Hej Pernille
Nej, det tror jeg bestemt ikke, at man skal. Du tager ikke skade af at spise den ene eller den anden, men de gør jo noget lidt forskelligt.
Kh. Helene

TinePJ

Hej Helene. Hvor lyder det fristende. Jeg har psoriasis og hæftede mig derfor ved sætningen “stimulerer dannelsen af nye hud eller”. Har du noget bud på om Imdeen mon kan forværre min psoriasis? For min generelt tørre hud ville elske at være mere fugtet, men jeg bliver lige lidt i tvivl om det mon er en god idé… På forhånd tak.

Helene Randløv

Hej Tine
Det tror jeg altså ikke, at du behøver at bekymre dig om.
Kh. Helene

TinePJ

Mange tak for svar. Jeg prøver sgu! 😀

Julie

Hej Helene, Tak for et godt indlæg. Hvornår på dagen tager du tabletterne? Kan de tages om morgenen til morgenmaden og i forbindelse med mælkesyrer, fiskeolie og unikalk? Der sker ingen interaktioner, det risikerer at ødelægge effekten? Tænker, at du måske kender firmaets råd og vejledning til dette 😊

Dorthr

Hej, jeg er lige begyndt at tage Imedeen men er i tvivl om hvor mange jeg skal tage? På æsken står der 2 stk dagligt men læser flere steder på nettet 2×2 dagligt 😳 Hvad tager du? Tak

Helene Randløv

Hej Dorthe
Jeg tager dem efter anbefaling på æsken 1X2 tabletter dagligt 🙂
Kh. Helene

Anja911

Så 1 tablet 2 gange eller 1 gang 2 tabletter?
(Læs: begge på én gang eller ????)

Helene Randløv

I følge Imedeens FAQ kan du gøre, som du vil, så længe du husker at tage dem.

M

Det lyder jo bare som et skønt produkt! Dog er det, desværre, for dyrt til mig på nuværende tidspunkt. Måske et lidt dumt spørgsmål, men kan man ikke komme et stykke vej med at tage fiskeekstrakt, c-vitamin og zink enkeltvis? Eller skyldes den bærende effekt måske hovedsagligt deres eget LycoPhence GS Forte? God dag!

Helene Randløv

Kære M
Afhængigt af hvad du mener med fiskeekstrakt, så kan du komme noget af vejen med separate tilskud. Jeg har fået et tip af en sød læser, og det skal jeg lige eksperimentere lidt med.
Kh. Helene

Elena

Jeg er 30 år. Har røget i 15 år og ikke været god ved min krop. Hvilken imedeen skal jeg vælge? Vh

Helene Randløv

Hej Elena
Det kan jeg ikke svare på, det er noget, du må gøre op med dig selv 🙂 Jeg vil dog anbefale dig at undersøge markedet nøje, der er kommet mange kosttilskud til huden siden indlægget. Dog er få så gennemtestede og veldokumenterede som Imedeen.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *