Sådan får du sommerklare ben

03.06.16
Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

Sidste år berørte jeg først emnet sommerklare ben sent på sommeren, og i den anledning kom der en del spørgsmål. Især får jeg mange spørgsmål om Braun Silk-épil, som jeg efterhånden har skrevet om ved flere lejligheder. Derfor er jeg rigtig glad for at have fået muligheden for at dele den seneste tilføjelse Braun Silk-épil 9 SkinSpa med dig. Det er samtidig den perfekte mulighed for at få skrevet den vejledning, der netop bliver så flittigt efterspurgt.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa
Egentlig er det med, hvordan man lige bruger Braun Silk-épil 9 SkinSpa ret lige til. Fordi både apparatet, tilbehøret, fremgangsmåden og de forskellige muligheder du har med apparatet, er glimrende beskrevet i brugsanvisningen… Herunder har jeg alligevel skrevet en lille vejledning til brugen af Braun Silk-épil 9 SkinSpa, hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan jeg gør. Det er let at klikke de forskellige hoveder og børster af og på, så man skal ikke slås med apparatet undervejs. Fra start til slut tager det mig højst et kvarter per ben, men det er først når du er inde i rutinen. I begyndelsen skal du forberede dig på at bruge længere tid.

Det store spørgsmål
Et af de første spørgsmål, der melder sig, når man læser i det medfølgende hæfte er: ”Gør det ondt?” Uanset hvor mange gange jeg skriver, at den smerte, som epileringen naturligvis medfører, er tålelig, så er det svært at overbevise tvivlerne. Derfor vil jeg i stedet forsøge at besvare dette spørgsmål anderledes… Fordi mine tidlige teenage år bød på en katastrofal oplevelse med en epilator af typen med en fjeder, var jeg selv overordentlig skeptisk, men nu bruger jeg Braun Silk-épil 9 SkinSpa til overskægget, som, jeg altid har syntes, er noget af det mest smertefulde at få fjernet.

Vejledning
Nu har jeg epileret i noget tid, og derfor tager det ikke SÅ lang tid mere. Er du ny til epilering vil jeg anbefale, at du sætter noget dejligt musik på, sørger for at have noget at drikke indenfor rækkevidde og derefter sætter dig godt tilrette. Det er ikke sikkert, at du har tålmodighed til at epilere begge ben fra fod til bagdel på en gang… det har jeg i hvert fald ikke, så jeg startede med at epilere underbenet og derefter gik jeg langsomt op ad, de næste gange jeg epilerede.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Start med at eksfoliere området du vil epilere med den af de to medfølgende børster, der passer til din hudtype. Eksfolieringen hjælper markant på forekomsten af indgroede hår, samtidig med at det holder huden frisk og fri for døde hudceller.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

På billedet kan du se, at mine hår er meget lyse, og derfor er det virkelig rart med lampen i Braun Silk-épil 9 SkinSpa, når man epilerer, fordi man let kan se de mindre hår og se, hvor man er nået til undervejs. Epileringen skal foregå i et roligt tempo, for at få flest mulige hår med.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Som afslutning bruger jeg en geléagtig let kølende bodylotion, som jeg gavmildt smører på hele det epilerede område. Efter jeg er blevet bedre til at smøre benene ind, er huden sjovt nok langt mindre irriteret og sart, og de indgroede hår ser jeg heller ikke noget til.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa kommer med to forskellige eksfolieringsbørster, et barber- og et epileringshoved. På Brauns danske site kan du klikke dig ind på de forskellige modeller eller søge på Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e. Når du klikker “shop now” kan du vælge den butik, du vil købe fra.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Cendie

Nu ville jeg lige smutte ind via dette link og købe den – men man kan ikke købe via hjemmesiden??

Helene Randløv

Hej Cendie
Du kan ikke købe direkte fra Brauns site, men de henviser til de shops, der har den, når du klikker shop now :-*
Kh. Helene

Mette

Hvor lang tid i forvejen eksfolierer du?

Helene Randløv

Hej Mette
Det varierer lidt… nogle gange er det dagen før, andre gange er det om morgenen (fordi jeg oftest epilerer om aftenen)
Kh. Helene

Cecilia

Jeg skal altså have fat på en fra Braun på et tidspunkt.
Jeg har epileret i mange år efterhånden (kun benene). Har faktisk aldrig prøvet af bruge skraber.
Min smerteterskel er ret høj, så har aldrig forstået at andre bliver helt skræmt, når epilator nævnes.
Men jeg har kun ejet den jeg har nu, som jeg fik af min mor, som også har brugt den i mange år, så den er efterhånden ved at være meget gammel.
Kunne forestille mig, det ville være helt vildt med sådan en ny epilator. Måske ville processen også både være lettere, mindre smertefrit og tage kortere tid. Jeg har i hvert fald være fristet i lang tid og bliver det ikke mindre af dette indlæg 🙂

Helene Randløv

Hej Cecilia
Så skal du da være med i konkurrencen om en :-*
Kh. Helene

Maria

Hej 🙂
Jeg elsker de bløde ben man får heraf – men hvordan undgår jeg indgroede hår? eksfoliere altid grundigt, men synes alligevel jeg får problemer :-/ er det ikke alle der kan epilere (grundet hudtype eller andet) ?
På forhånd tak
/Maria 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
Den store forskel for mig, uanset om vi taler voks, sugaring eller epilering, er at være grundig med at fugte huden. Ellers er de irriterende indgroede hår så sikre som amen i kirken :-/
Kh.Helene

Stine

Nu kan jeg se på billedet, at du også får de små røde prikker, og jeg gætter på, du ligesom mig har ret sart hud.
Jeg droppede epileringen, fordi de der små røde prikker aldrig forsvinder fra mine ben. Så kan det jo være lige meget. Jeg fik i al fald ikke mere lyst til at vise ben efter at være begyndt på epilering i 2007.
Jeg har lige udskiftet min gamle epilator med en IPL-maskine, og er ikke umiddelbart begejstret, så … Hvad har du af erfaringer med at få de røde prikker væk igen? Mit problem er ikke rigtigt indgroede hår, bare prikket hud.

Anja

Min problem er fuldstændig det samme, ingen ingroede hår, men en masse små røde pletter på benene selvom jeg både bruger desinfektion og aloe vera creme efter babaering. Gode råd søges meget gerne

Helene Randløv

Hej Anja
Selvbruner er løsningen for mig :-*
Kh. Helene

Nanna

Hvor længe har du brugt IPL-maskinen? Jeg har også haft store problemer med indgroede hår ved epilering, og jeg overvejer at prøve IPL (enten hjemme eller ude) men hvis der stadig kommer røde knopper, kan det jo være lige meget

Stine

2-3 mdr. Jeg er ikke specielt behåret fra naturens side, og en del af hårene på benene er ret lyse, så de bliver ikke taget med IPL. Men resten opad er mørke hår på relativt lys hud, så jeg burde være den ideelle kandidat. Jeg har især været flittig i armhulen, og jeg kan altså ikke se forskel.
Men de røde prikker? De er ved at forsvinde igen 🙂

Nanna

Okay, tak for svar. Men er det ikke noget med, at der skal gå 8 uger mellem behandlingerne? Så du kan vel ikke have nået så mange behandlinger endnu?

Stine

Nej, kun 10 dage. Mon ikke de 8 uger er for laserbehandling på klinik?

Helene Randløv

Hej Stine
Jeg har de røde prikker, når jeg har epileret, men ellers synes jeg ikke, at de er der. Det hjælper ualmindelig meget, når jeg bruger lidt selvbruner. For den primære årsag er, at min hud er den der skummemælks farvede nuance.
Kh. Helene

Anne

Jeg bruger allerede denne epilator. Jeg blot det problem, at jeg ikke synes, at den får de helt små fine hår med. Den tynder ud i hårene, men mine ben er altså ikke helt silkebløde. Og ja, jeg har prøvet at gøre det langsomt, i lang tid osv… Øv… Mon I har et råd?

Helene Randløv

Hej Anne
Det oplever jeg slet ikke som et problem. Hvis jeg har et par enkelte hår, epilatoren ikke får fat på, fjerner jeg dem med pincet. Det drejer sig måske om fem hår per ben. Det synes jeg godt, at jeg kan leve med.
Kh. Helene

Carina

Hvor ofte epilerer du?

Helene Randløv

Hej Carina
Med maskinen gør jeg det kun dagen før eller samme dag, som jeg epilerer. Ellers bruger jeg scrubs, børster eller handsker stort set dagligt.
Kh. Helene

Jette

Hej Helene.
Den lyder fantastisk – tror den bliver mit næste must-have 😉 Men lige et par spørgsmål:
Hvor længe skal hårene være, før den kan tage dem effektivt? Hvad er det for en bodylotion (gele), du bruger bagefter?
Kh Jette 😃

Helene Randløv

Hej Jette
De kan være ret korte, jeg mener, at vejledningen siger 0,5 mm, jeg har også nævnt det i en eller flere af anmeldelserne… men ligenu kan jeg ikke huske det.
Den på billedet er fra Vichy, men det er bare den jeg bruger i øjeblikket 🙂
Kh. Helene

Pernille

Når nu vi taler smerte grænse, kan denne så også anvendes ved bikinilinen ? det er nemlig der mit ømfindtlige punkt er 🙂

Helene Randløv

Hej Pernille
Det kan du godt! Jeg oplever, at det er der, jeg får indgroede hår, hvis jeg ikke er grundig med både eksfoliering og bodylotion.
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Pernille
Det er svært at svare på… jeg kan godt, men altså særlig behageligt er det naturligvis ikke.
Kh. Helene

Pernille

Jeg har modellen et nr eller to ældre – men hvor længe er de gode? Jeg synes jeg har mange fine korte hår efterhånden som den ikke kan tage…

Helene Randløv

Hej Pernille
Det kan jeg ikke svare dig på, den ældste, jeg har, er fra sidste år, og den fungerer glimrende. Men jeg hører mange gode tilbagemeldinger fra kvinder, der har haft dem i årevis!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *