Sådan får du sommerklare ben

03.06.16
Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Sponsoreret indlæg

Sidste år berørte jeg først emnet sommerklare ben sent på sommeren, og i den anledning kom der en del spørgsmål. Især får jeg mange spørgsmål om Braun Silk-épil, som jeg efterhånden har skrevet om ved flere lejligheder. Derfor er jeg rigtig glad for at have fået muligheden for at dele den seneste tilføjelse Braun Silk-épil 9 SkinSpa med dig. Det er samtidig den perfekte mulighed for at få skrevet den vejledning, der netop bliver så flittigt efterspurgt.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa
Egentlig er det med, hvordan man lige bruger Braun Silk-épil 9 SkinSpa ret lige til. Fordi både apparatet, tilbehøret, fremgangsmåden og de forskellige muligheder du har med apparatet, er glimrende beskrevet i brugsanvisningen… Herunder har jeg alligevel skrevet en lille vejledning til brugen af Braun Silk-épil 9 SkinSpa, hvis du er nysgerrig efter at se, hvordan jeg gør. Det er let at klikke de forskellige hoveder og børster af og på, så man skal ikke slås med apparatet undervejs. Fra start til slut tager det mig højst et kvarter per ben, men det er først når du er inde i rutinen. I begyndelsen skal du forberede dig på at bruge længere tid.

Det store spørgsmål
Et af de første spørgsmål, der melder sig, når man læser i det medfølgende hæfte er: ”Gør det ondt?” Uanset hvor mange gange jeg skriver, at den smerte, som epileringen naturligvis medfører, er tålelig, så er det svært at overbevise tvivlerne. Derfor vil jeg i stedet forsøge at besvare dette spørgsmål anderledes… Fordi mine tidlige teenage år bød på en katastrofal oplevelse med en epilator af typen med en fjeder, var jeg selv overordentlig skeptisk, men nu bruger jeg Braun Silk-épil 9 SkinSpa til overskægget, som, jeg altid har syntes, er noget af det mest smertefulde at få fjernet.

Vejledning
Nu har jeg epileret i noget tid, og derfor tager det ikke SÅ lang tid mere. Er du ny til epilering vil jeg anbefale, at du sætter noget dejligt musik på, sørger for at have noget at drikke indenfor rækkevidde og derefter sætter dig godt tilrette. Det er ikke sikkert, at du har tålmodighed til at epilere begge ben fra fod til bagdel på en gang… det har jeg i hvert fald ikke, så jeg startede med at epilere underbenet og derefter gik jeg langsomt op ad, de næste gange jeg epilerede.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Start med at eksfoliere området du vil epilere med den af de to medfølgende børster, der passer til din hudtype. Eksfolieringen hjælper markant på forekomsten af indgroede hår, samtidig med at det holder huden frisk og fri for døde hudceller.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

På billedet kan du se, at mine hår er meget lyse, og derfor er det virkelig rart med lampen i Braun Silk-épil 9 SkinSpa, når man epilerer, fordi man let kan se de mindre hår og se, hvor man er nået til undervejs. Epileringen skal foregå i et roligt tempo, for at få flest mulige hår med.

Braun Silk Epil 9 SkinSpa

Som afslutning bruger jeg en geléagtig let kølende bodylotion, som jeg gavmildt smører på hele det epilerede område. Efter jeg er blevet bedre til at smøre benene ind, er huden sjovt nok langt mindre irriteret og sart, og de indgroede hår ser jeg heller ikke noget til.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa kommer med to forskellige eksfolieringsbørster, et barber- og et epileringshoved. På Brauns danske site kan du klikke dig ind på de forskellige modeller eller søge på Silk-épil 9 SkinSpa 9-961e. Når du klikker “shop now” kan du vælge den butik, du vil købe fra.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Thi

Jeg har også gennem mange år epileret og været glad for resultatet. MEN som et par af de andre læsere døjer jeg nu med meget store problemer på benene. Jeg har rigtigt mange brune og røde prikker, og min umiddelbare vurdering er at det er helt lukkede hårsække, som er meget irriterede.
Jeg har prøvet at følge nogle af rådene omkring barbering, og det ser ud til at have en effekt, omend meget langsommelig effekt på huden og hårsække.
Jeg bruger slet ikke epileringsmaskinen på min ben mere, men sørger for at have helt rene hænder når jeg barberer, skifte barberblad ud efter et par gange, anvende en skintonic efterfølgende og uparfumeret creme.
Hvis andre har råd og fif, eller eventuel har været ved hudlægen omkring problemet, hører jeg gerne derfra. Ellers ville mit råd være slet ikke at anskaffe sig en epileringsmaskine, da det på længere sigt giver rigtigt grimme ben!
Tak for rigtig dejlig blog 🙂 Bitter eks-epilerings-bruger

Helene Randløv

Hej Thi
Har du haft prikkerne hele tiden eller er de kommet efterhånden?
Kh. Helene

Thi

Hej Helene
Jeg har slet ikke haft prikkerne fra start, mine ben har altid været super fine. Nu ser det ud, som om jeg permanent ikke har barberet ben pga. markante mange mørke og røde prikker. Det er altså ret uheldigt. Jeg tænker, at hvis man reagerer, som mange læsere herinde gør, med røde prikker, så er det din hud og hudsækkes måde at sige: Nej tak. Bare en tanke til alle brugere. Rigtig god sommer 🙂

Stine

Nu er jeg simpelthen nødt til at spørge, og undskyld den dårlige stemning, jeg måtte sprede.
Pudderdåserne har faktisk altid svaret på kommentarer i de indlæg, jeg har fulgt, og det tit med svar, der er mere ærligt end hvad producenten af en vare ønsker sig. Men ikke denne gang.
Nu er der så dejligt ærligt fortalt, at der er tale om et sponsoreret indlæg, hvilket er helt fint med mig. Tjen endeligt penge nok til at bruge al krudtet på bloggen. Men betyder sponsoreret også, at I ikke må sige eller anerkende noget som helst kritisk? Såsom at epilatorer faktisk giver mange kvinder hudproblemer? Eller er det bare sommertravlhed hos Pudderdåserne? Det sidste er OK med mig, men mistanken om det første gnaver altså her, så den vil jeg meget gerne have manet til ro igen.

Helene Randløv

Hej Stine
Tak for feedback, de manglende svar skyldes ganske enkelt travlhed. Mest af alt har jeg lyst til at gemme mig under dynen, for livet har mildest talt budt på lidt flere udfordringer, end jeg synes er fair. Som du måske kan se, hvis du scroller lidt ned af siden, mangler alle de faste indlæg fra mig, så der er forklaringen. Jeg har ingen problemer med kritik eller ærlighed, heller ikke når det gælder sponsoreret indhold, mine oplevelser med maskinen er gode og det er derfor kun det, jeg kan dele.
Kh. Helene

pernille s

Jeg gad også gerne høre et svar om de røde prikker.. MEN eftersom jeg jo kan se på billedet så har dåserne samme problem, så det er ikke sikkert at de selv har en løsning på dem. I øvrigt så epilerer jeg slet ikke, jeg barberer, og de røde prikker er primært nederst på underbenene..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *