Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

15.02.16
Pudderdåserne Ansigtsolie

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
Marie Lassen

Åh, lad mig vinde den, ikke? Den lyder jo ganske fabelagtig

Anne - Sofie Arildsen

Lyder super godt, jeres serum og antiage creme er produkter jeg elsker.
Krydser fingre.

ZS

Spændende med et nyt produkt.

Christine

Wauw den vil jeg vildt gerne prøve!:-)

Neel F.

Hold nu fast, det gad jeg godt at vinde! Jeg elsket en god ansigtsolie, og jeg er sikker på at den her ikke vil være nogen undtagelse.

Lisa Juul

Eeej hvor lækkert med en lille ny i jeres fine serie. Jeg er så glad for jeres t-zone peeling, og kunne virkelig godt tænke mig at prøve de andre produkter i jeres serie. Og så er jeg så heldig at have fri på fredag 😉
Lige her på falderebet vil jeg også komme med et lille forslag, det håber jeg er okay 🙂 Jeg ville foreslå jer at lave en lille gennemsigtig streg på jeres produkter, så man kan se hvor meget man har brugt, jeg synes nemlig det har været lidt svært at beregne hvornår den er ved at være tom, så det kunne være en hjælp, at man lige kunne se hvor meget der er tilbage 😉 Og så måske også at sætte en form for tape eller andet udenpå låget. For når jeg har købt min peeling i Magasin, så stod de blandet med testere og flere af dem der ikke var testere havde ikke låg. Og så bliver man i tvivl om nogen har brugt/prøvet den man gerne vil købe. Så bare lige lidt tips fra en af jeres kunder 🙂
God dag og krydsede fingre herfra 🙂

Helene Randløv

Hej Lisa
Ja, tape det har jeg også selv savnet… Et kighul kommer der ikke, da lys skader ingredienserne. Hold eventuelt emballagen op mod lyset, hvis du vil se, hvor meget der er tilbage.
Kh. Helene

Lisa Juul

Helt i orden 🙂 Okay, jeg var ikke klar over at det havde så stor effekt med et kighul. Ja jeg mangler nok bare briller så, for selv op mod lyset kan jeg ikke se hvor meget t-zone peeling der er tilbage 😀
God aften.
Kh. Lisa

Maria L

Kære pudderdåser, tillykke med jeres lancering, det er så dejligt at have en hudplejeserie man absolut kan have tiltro til: man behøver ikke spekulere på om der er veldokumenterede aktive ingredienser i – tjek – om ingredienserne er i den rigtige procentdel så de rent faktisk virker – tjek – om emballagen er luft- og lystæt – tjek – at der ingen ingredienser er der er unødvendige til pleje af huden, f.eks. parfume, alkohol – tjek. Oven i købet er det danskproduceret, juhuu og budgetvenlig, endnu mere juhuuu.

Stinna

Total forkælelse og meget lækker nyhed som især min hud ville nyde godt af i denne tid. Jeg må inddrømme at jeg ikke har brugt jeres produkter før – måske det er tid nu? Jeg er ihvertfald frisk. Jeg har hørt super god omtale – så jeg er frisk. Jeg elsker ansigtsolier, og vil med glæde prøve jeres nye vidunder.

Lotte

Nøj, hvor jeg glæder mig til at prøve den. Jeg bruger flittigt det meste af resten af jeres serie, som virkelig har givet mig en helt anden hud, så denne er helt sikkert et must.

Berit

Kære Dåser jeg er kæmpe fan af jeres
T-zone

Din kommentar