Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

15.02.16
Pudderdåserne Ansigtsolie

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
Johanne

Jeg kunne så godt bruge jeres kyndige vejledning og lækre produkter. Håber at jeg er en af de heldige.

Maja K

Tillykke med jeres nye baby 😉 En undskyldning for at komme i Fields ville da ikke være helt dårligt.

Lise Jørgensen

Med den beskrivelse kan man ikke andet end at ville have den i skabet og som en del af sine daglige produkter! Jeg skal helt sikkert prøve den, uanset om jeg vinder eller ej

Mette christiansen

Som olieafhængig – både til indvendig og udenvendig lyder den utrolig skøn! Må I ha en lækker dag.
Tak for nogle skønne produkter (herhjemme er selv Herren glad dem (Y))

Kamilla Agboinfi

Hej
Jeg kommer gerne på fredag. Så kan jeg høre om jeres prudukter og høre hvad der passer til mig

Tina

Jeg vil såååå gerne vinde

Katja

Ej det lyder lige som det produkt jeg har gået og ledt efter! Jeg har så tør hud så jeg ville bruge denne som en slags natcreme. Jeg deltager meget gerne i konkurrencen! Så ville jeg også have mulighed for at prøve de få af jeg produkter jeg endnu ikke har prøvet!

Cecilie

Jeg sætter stor pris på de kræfter I lægger i jeres arbejde, både med hensyn til jeres blog og jeres produktserie. Jeg har været fan af jeres produkter, næsten lige siden de kom ud, for det er blandt nogle af de få hudplejeprodukter, ud af de hundredevis jeg føler at have prøvet igennem årene, der rent faktisk har vist sig at have en synlig effekt på min meget problematiske teenagehud. Så lige meget om jeg vinder eller ej, så ses vi da på fredag! 🙂

Lise Christensen

Spændende! Jeg er fan af t-zone peeling, og mon ikke også olien er god?

Katja Moikjær

😀

Maria Nøhr

Tillykke !! Den vil jeg glæde mig rigtig meget til at prøve – er i forvejen stor fan af jeres lækre serie 🙂

Din kommentar