Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

15.02.16
Pudderdåserne Ansigtsolie

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
Eva Bacher

Ej jeg kan da godt hooke op m jer på fredag til professionel rådgivning!
49 år, hidsigt i gang m a-vitamin & frugtsyrer for at forny skindet. Synes ikke rigtig, det har rykket endnu. Måske er skindet bare skudt….

Signe

Kommer prisen til at være 195 fast eller er det en intro pris
Kan man bruge den hvis man har Rosacea? Og må den kun bruges om aften? Tænker ligesom a-vitamin
Knus

Tasja

Glæder mig meget til at prøve den. Håber på at den kan hjælpe på “tørre pletter” i ansigtet.
Er også ret nysgerrig på om det er “fedtet” at have på, og om man kan tage pudder på lige bagefter.

Laura P

Jeg vil elske at prøve dette produkt, siden jeg har hørt så meget om hvor gode olier er til ansigtet. Tillykke med Ansigstolien! Jeg vil gerne deltage på fredag.

B

Det lyder lækkert med olien. Jeg er spændt på hvilke andre produkter i barsler med…
Bianca

Rikke

Juhuuu, Storr tillykke I to. Glæder mig så meget til at prøve og hvis den første kunne være en præmie er det da fantastisk.
Knus

Frida

Lækkert – kan godt lide, at jeres produkter ligger i en prisklasse, hvor man nogenlunde kan være med, selv på SU/lige om lidt dagpenge 😉

Mie

Den lyder super lækker. Er først begyndt at følge jeres blog inden for de sidste par måneder, men er blevet super glad for den! Meget inspirerende og fedt at I kommer så meget rundt om så mange produkter!

Josephine

Det er jeg saa da saadan rimelig traet af – at man skal kunne moede op i Koebenhavn for at deltagae. Hele verden bor altsaa ikke der, og heller ikke alle danskere, og heller ikke alle dem der foelger jeres blog goer heller ikke.

B

Det går nok. Jeg bor i København, men arbejder helt sikker 14-16 på fredag, så det er heller ikke helt lækkert for mig, meeeen sådan er det jo med konkurrencer – man er ikke nødvendigvis berettiget til at deltage i alle. 😉

Helene Randløv

Hej Josephine
Det har du helt ret i! På fredag er det dog der, vi er, og da præmien er 15 minutter med os, er det en forudsætning, at man kan møde op.
Kh. Helene

Carina

Ååårh, det vil jeg gerne vinde! Skal nok møde op på fredag. Fantastisk med en ansigtsolie, jeg er nemlig på jagt efter lige præcis sådan én 😀

Din kommentar