Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

15.02.16
Pudderdåserne Ansigtsolie

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
Mia L. Hansen

Nej, hvor lækkert! Tillykke med familie forøgelsen 😀 Jeg elsker olie, det giver så lækker fugt til min evigt trætte og tørre hud! Jeg har også stadig til gode at prøve jeres andre produkter. Så jeg vil da krydse mine små poter her! God solskins mandag til jer 🙂

Louise

Glæder mig meget til at komme og prøve produktet

Gudrun

Ja tak fra mig, vi ses på fredag

Nina Maj

Sikke en fed præmie 🙂 Smider et lod i puljen og håber meget på at være så heldig at vinde en snak med jer på fredag 🙂

Trine Yder

Hej pudderdåser

Camilla

Hvordan/hvor hurtigt bliver den optaget af huden? Er det sådan, at man kan tage den på om morgenen – derefter makeup og så ud af døren? eller fedter den meget?
GLÆDER MIG HELT VILDT uanset hvad!!!!

Helene Randløv

Hej Camilla
Den er ret speciel… på den gode måde. Selv mine sønner er vilde med den (og de hader fedteri). Jeg bruger den selv om morgenen inden makeup, men den skal liiiige have et øjeblik, inden du lægger foundation/pudder/osv. Så rækkefølgen er cirka sådan: Bad, Ansigtsolie, børste tænder og derefter makeup.
Kh. Helene

Camilla

Nå ja – så er det jo ikke meget anderledes end alt andet, der skal på inden makeup. Det lyder til, at den bliver optaget i huden nok til, at man kan få makeup på bagefter også. Dejligt! Nogle olier og cremer fedter jo lidt for meget til, at det kan lade sig gøre. Tak for svar!

Caroline

Ih, hvor spændende – den lyder godt nok lækker. Tillykke med den ny! 😉

Katja

Jeg er en stor, stor forbruger af jeres alt-i-en-creme og den kemiske peeling. Jeg GLÆDER mig til at prøve den nye olie. Og ja, så vil jeg meget gerne have et lod i konkurrencen ;o) Vi ses på fredag!

Cathrine

Efter anbefaling fra min veninde er jeg blevet helt afhængig af jeres lækre produkter: T-zone peeling og alt-i-en creme 🙂 Det er virkelig et must, som ikke forsvinder fra min daglige rutine. Tillykke med den nye olie!! 🙂

Eva Jensen

Har kun prøvet et par af jeres produkter indtil videre, men de er virkelig lækre. Stort tillykke med den store succes i har haft med produkterne. Glæder mig til at se meget mere/mange flere fra jeres side 🙂

Din kommentar