Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

15.02.16
Pudderdåserne Ansigtsolie

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
116 kommentarer
nataschachr

Øv! bor i det kolde Jylland, så kommer ikke lige forbi Fields, men vil glæde mig til, at den kommer i min Matas, for så skal den prøves!

Miatilda Andersen

What’s not to love? Lækker hudpleje OG et møde med jer.. Deltager meget gerne. Og krydser..

Julie

Wow! Elsker jeres produkter allerede, og den nye olie må bare prøves:-)

Nanna

Kan desværre heller ikke komme, men hvad er prisen på olien? Er meget glad for de andre cremer i jeres serie? 🙂

Linette L.

Hej skønne damer,
Jamen det er jo perfekt, en lækker olie med alle de gode ingredienser i!
Den vil jeg da gerne have fingrene i! Vinder jeg smider jeg min veninde ind på passagersædet og så drøner vi til Fields på fredag 😀 hun er selv stor tilhænger af olie, så måske jeg også kunne blive det :O?
Nu er det eneste i mangler i jeres serie bare en lækker scrub, så er i fuldendte 😀

Carina P

Sikke en fantastisk nyhed!!! Jeg krydser fingre, arme, ben og tæer. Er tosset med jeres andre produkter, hvor op til flere har en fast plads på toilethylden.
Derudover fortæller jeg vidt og bredt om hvor lækre jeg synes jeres produkter er, en Matas dame spurgte mig om en anmeldelse, da hun skulle have møde med jer dagen efter. Og kunne på det varmeste anbefale de ting jeg har prøvet indtil videre 🙂 Keep up the good work!

Maya

Jeg har indtil nu kun fået prøvet jeres t-zone og jeg er kæmpe fan. Det kunne være fantastisk at møde kvinderne bag og prøve nogle af de andre produkter. Jeg dukker gerne op på fredag 🙂

Sanne

Har hørt så meget godt om hypenkerneoliens fordele primært til ansigtspleje. Glæder mig til at prøve jeres nye musthave produkt! – deltager gerne i konkurrencen 😉

Kk

Jeg er altså virkelig ked af det (for det er sikkert en fantastisk olie!), men jeg kan simpelthen ikke abstrahere fra at der mangler en bindestreg, da ansigtsolie er i ét ord. Please don’t hate me

Katja Moikjær

Selvfølgelig er det i et ord, hvilket du også forhåbentlig ser gennemført i resten af teksten. Men når grafikere laver en grafisk opsætning, så falder bindestreger desværre bare ud til fordel for æstetik nogle gange.

Dana C.

Tillykke med det nye produkt! Skønt at I udvider kollektionen – er die hard fan af jeres T-Zone Peeling!

Din kommentar