Too Faced Better Than Sex Mascara: En kort affære

Ny ansigtsolie fra Pudderdåserne – prøv den og vind den

Pudderdåserne Ansigtsolie

Vi har barslet med en lille ny. I denne uge lancerer vi det første nye produkt i vores lille hudplejeserie. En forskønnende ansigtsolie.

Ansigtsolien er en unik sammensætning af vores favoritolier, såsom hybenkerneolie og havtornolie, tilsat effektive antiage-ingredienser i højest mulige koncentration.

Vores mål var at skabe en ansigtsolie, der var mere end bare lækre olier. Vi har blandet sheasmør, hybenkerneolie og havtornolie med høje koncentrationer af Matrixyl 3000 og resveratrol og dermed skabt en ansigtsolie, der ikke bare er olie, men også yderst effektiv.

Ansigtolien er så småt på vej i butikkerne, men på fredag kl 14-16 vil vi gerne præsentere det nye produkt for jer i den nye Matas i Fields.

Vind ansigtsolien og resten af serien 
Vi vil gerne give otte af jer en præmie bestående af den nye ansigtsolie og selvfølgelig resten af musthave serien samt 15 minutters snak med os begge.

Vi håber, at alle I andre vil komme på fredag og prøve det nye produkt og høre mere om det. Vi sætter også en ekstra præmie på højkant – alt du skal gøre er at komme forbi Matas i Fields fredag 19. februar mellem 14-16.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en hilsen i kommentarfeltet her på siden. Det er en betingelse for at deltage, at du kan komme på fredag. Vi trækker de 8 vindere onsdag aften.

Læs mere om den nye ansigtsolie her

Næste indlæg

Too Faced Better Than Sex Mascara: En kort affære