Fredagsfavorit: Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator

29.05.15
Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator

Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator

Clinique har forstået det: Hvis man vil lysne mørke rande og trætte ansigter, har man hverken brug for glimmer eller lyse farver, men derimod grisefarvet.

Clinique Airbrush Concealer har en fantastisk let konsistens, der er nem at fordele, ikke kager eller sætter sig i linjer og ujævnheder og som efterlader en smuk, mat overflade. Og farven 20 Illuminator har de været kloge nok til at lave i den perfekte grisefarvede blanding af pink og ferskenfarvet til at skjule mørke rande, for lidt søvn og andre kedelige blåtoner i ansigtet.

Som vi har skrevet flere gange før, så er lyse highlightere med glimmer a la YSL Touche Eclat er meget dårligt valg til at skjule mørke rande. Du kan sammenligne effekten med at lægge en hvid øjenskygge med lidt glimmer på de mørke rande. Ikke et godt look.

Testet af tvillinger
Hvis du derimod bruger en mat ferskenfarvet som Clinique Airbrush Concealer i farven 20 Illuminator vil det neutralisere den blålilla tone, der giver de mørke rande. Så selvom mange umiddelbart vil kigge skeptisk på farven, så prøv det, det virker! Som mor til tvillinger på et halvt år, så ved jeg et og andet.

På billedet har jeg ikke andet makeup på end Clinique Airbrush Concealer i Illuminator på det ene øje og ikke noget på det andet. Til gengæld har den ene tvilling været syg og holdt begge sine forældre vågne i 3 døgn for at sikre et optimalt test-grundlag.

Udover at grise-farve nummer 20 er den perfekte farve til lys hud, så er konsistensen skøn. Den er meget let og nem at fordele og kager ikke. Dækkeevnen er let, men den gode farve justerer mere end den dækker. Effekten bliver selvfølgelig endnu bedre, når jeg tager foundation på – enten over eller under.

Det er i øvrigt ikke kun mig, der fan af Cliniques concealer. Hvis du vil se, hvordan man bruger den i praksis, så kan du finde mange videoer med den i de øvrige farver på Lisa Eldriges hjemmeside.

Her kan du købe det
Clinique Airbrush Concealer findes i mange forskellige farver. I Danmark har vi dog kun fire af dem. De fleste er almindeligt hudfarvede. Farven 20 Illuminator er speciel, fordi den er fersken/pink-farvet og derfor perfekt til at skjule blålilla toner i huden.

Clinique Airbrush Concealer koster 180 kroner. Du kan købe den på Cliniques webshop, og i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Kristina

Har lige opdaget, at Clinique har ladet den her concealer udgå – og jeg er nærmest ulykkelig over det. Kan ikke finde den nogen steder 🙁 Kan I mon hjælpe med, om der er en concealer, som er ligeså god, og som har samme farve?

Helene Randløv

Kære Kristina
Der er flere mærker efterhånden, der har corrector farver, der ligner denne her. Se for eksempel på Sephora.dk

Kh. Helene

Tine

Kristina jeg er nysgerrig, fandt du en ved Sephora der er lige så fantastisk? 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *