The Body Shop Shimmer Cubes Pink og Yellow

Tirsdagstip: Forsegl negletipperne med overlak

Nailart med Nailstation

Det har for at være helt ærlig været en kamp for mig at få ændret mine vaner, når det kommer til lakering af neglene… første gang, jeg testede tippet med at forsegle negletipperne med overlak, var faktisk i forbindelse med en af vores youtube videoer. Siden da har jeg forsøgt at få lakeret tipperne hver eneste gang, men det er først nu, at det er lykkedes mig at gøre det så regelmæssigt, at der er et reelt sammenligningsgrundlag.
Selvom det har taget mig meget lang tid, så kan jeg varmt anbefale dig at tage udfordringen op med vanerne, hvis du altså ikke allerede forsegler tipperne med overlak.

Holdbarhed
Et hav af mails om neglelaks holdbarhed har afsløret, at langt de fleste kvinder oplever det største slid på negletipperne. Nu hvor det endelig er lykkedes mig at vænne mig til at forsegle tipperne, holder mine lakeringer en del længere, end de plejer. En del længere betyder i mit tilfælde en til to dage, og selvom det ikke virker som længe, så er det længe for mig. En lakering holder kun meget sjældent mere end to eller højst tre dage på mine negle, både fordi jeg bruger hænderne meget, samtidig med at mine negle er meget bløde.

Sådan forsegler du tipperne
Hvis du er i tvivl om, hvad det er jeg taler om, så vil jeg anbefale dig at se videoen, som jeg nævner her ovenfor. Der er virkelig ingen ben i det, men det kræver selvfølgelig, at du er opmærksom på at få det gjort. For mig virker det afgjort bedst, hvis jeg lægger overlakken på tippen først og derefter på resten af neglen. På den måde undgår du, at der bliver en forhøjning på hver negletip. Det lyder måske ret harmløst, men jeg synes, at det ser ret fjollet ud, hvorfor jeg selvfølgelig helst vil undgå det. Forhøjningen kan dog også komme, hvis din overlak er sej i konsistensen eller tyktflydende.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Karen

  Hejsa, hvilken overlak synes i er den bedste? Har prøvet Essies og synes nærmest den forringer holdbarheden…Seche vite stinker så hæsligt at jeg ikke kan holde ud at bruge den. Ciate er ok, men er nysgerrig efter om der er nogle der er endnu bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karen
   Det er ikke et nemt spørgsmål…Jeg bruger aldrig Seche Vite, jeg synes den er rædselsfuld! Min favorit er fra Sally Hansen, men den er ikke let at finde… Det er den i den røde flaske. Jeg har ret gode erfaringer med Good To GO fra Essie, men ellers kan jeg anbefale de langtidsholdbare lakker fra Depend 7 days og CND Vinylux.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   jeg Synes GOod to go fra Essie er god til at få neglene tørre hurtigt, men sammenlignet med deres ni chip Ahead holder de slet ikke lige så pænt over tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis man får lavet negle, forsegler de også tipperne med overlak. Og det funker faktisk – tricket er netop bare at undgå den forhøjede top for enden.

  Det er da i øvrigt nogle virkelig fede farver på det billede! :-) Hvor køber man dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej hej
  Tak for en fantastisk og lærerig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hov den iPad er ikke så samarbejdsvillig…
   Lige et par spørgsmål om neglelak:
   Kan jeg bruge plejende/forstærkende underlak under Vinylux?
   Og hvad med neglepleje? Kan jeg bruge olie eller lignende oven på neglelak?
   Hilsen Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Shimmer Cubes Pink og Yellow