Vind en uges ferie i Italien til 12.000 kroner

Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Da jeg testede Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour, kom jeg til at tænke på, da jeg var ung teenager… Kan du huske dengang, man bare kyssede i timevis? Nu kan jeg naturligvis kun tale for mig selv, men personligt har jeg ikke kysset så længe i ret mange år. Om vi bare er kedelige her hjemme, skal jeg ikke kunne sige, for mine sønner især den ældste synes med garanti, at vi kysser og krammer alt for meget. Uanset hvilken kategori dine kyssevaner ligger i, kan de fleste bruge en læbestift i en smuk farve. Det er bare en ekstra bonus, at Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour er så super holdbar, og at man slet ikke skal bekymre sig om, hvor den nu smitter af.
Rimmel London har lanceret Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour, og med den er du helt klar til både teenagekysseri, Valentines Day og alt mulig andet… Jeg har testet på masser af kinder og læber, og Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour bliver præcis der, hvor du har langt den. Også når du har spist og drukket.

Farverne og konsistensen
Der er seks forskellige og virkelig skønne farver i Danmark. Og det er tre af dem, jeg har testet. Alle tre er sindssygt pæne, og jeg har allerede skrevet to mere på min ønskeseddel, for helt ærlig… hvem kan stå for mørkerød (Play With Fire) og pink (Little Minx)? Jeg kan ikke, det er helt sikkert!

Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Fra venstre mod højre er det 200 I’ll Call You, 500 Kiss Me You Fool og 700 Skinny Dipping.

 • 200 I’ll Call You: En mørk gammelrosa nuance med koral perlemor.
 • 500 Kiss Me You Fool: En klar blåtonet rød nuance med lyslilla perlemor.
 • 700 Skinny Dipping: En mørk beige nuance med transparent perlemor.

Der er perlemor i de tre, jeg har testet, men det er knap synligt, når de er på læberne og slet ikke når cremen er tørret. Det giver bare læberne lidt liv, modsat de helt matte to-fasede læbestifter. Læbestifterne består altså af en farvet creme, som skal på rene og tørre læber, efter den er tør, tager du gloss på og så er den tørre fornemmelse væk. Glossen kan du sagens påføre flere gang i løbet af dagen.
Mine læber plejer ikke at være overdrevet glad for produkter af denne type, men Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour er anderledes, og mine læber bliver ikke tørre.

Holdbarhed
Rimmel lover hele seksten timers holdbarhed, og jeg tror det passer, men jeg har endnu kun haft brug for at have den på i tolv timer, hvorefter jeg har taget den af. Derfor kan jeg altså ikke bekræfte de seksten timer hundrede procent, men helt ærlig tvivler jeg meget på, at de sidste fire timer skulle spille den helt store rolle. Når den kan holde til at spise croissant og sandwich med pesto, drikke diverse kaffebaserededrikke, sippe champagne, drikke vand af flaske og derefter skal renses af, så er jeg egentlig ret overbevist om, at den kan holde til det meste.
Kun en eneste gang i testperioden oplevede jeg, at den grynede let på læberne, efter jeg havde påført lidt ekstra gloss. Det sker ellers ret tit med to-fase læbestifter, når der kommer noget fedtet på. Sker det, er det bedst at tage læbestiften af, rense læberne og starte forfra. Husk altid at lade den farvede creme tørre ordentligt, før du tager glossen på.

Rimmel London Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour koster 79,95 kroner og det er virkelig billigt i forhold til, hvad de ellers ligger på hos andre mærker. Rimmel finder du i Matas både i butikkerne og online ( i øjeblikket sparer du endda 19,99).



Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

24 kommentarer

 • Charlotte

  Er den glossy som en lip gloss, når man har den på? Eller tørrer den ind og bliver mat? Håber på det sidste, for så skal jeg ud og have sådan en. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Ja, det er den, men du kan sagtens duppe det “skinnende” af. Denne type læbestift er ikke speciel behagelig at have på uden gloss. Så jeg har ikke testet den uden at komme gloss på, men det kan du sikkert godt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BittenMJ

  For en som har vane for at småbide og presse læberne sammen op til flere gange i løbet af dagen, er det her produkt simpelthen himmelsendt, for den kan virkelig holde når andre læbeprodukter slår fejl. Ligeså snart jeg så itsjudytime’s video om dem, vidste jeg, at måtte prøve dem !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Fedt!
   De er i Danmark nu, og endda på tilbud :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bitten
   Har du så prøvet dem? Jeg er ikke sikker på at de kan klare udfordringen, men det er da forsøget værd.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de lyder super interessante.
  Rimmel har ellers aldrig rigtig imponeret mig med deres produkter, men jeg tror næsten, at jeg bliver nødt til at prøve disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Johanne
   Jeg synes at Rimmel fortjener en chance, de har virkelig lanceret mange spændende produkter efterhånden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kvalitetsmæssigt har jeg haft mange positive overraskelser med ‘billig’ makeup, det er som regel farverne der går galt for mig. Jeg synes simpelthen man kan se de er, ja, billige.

  Til 60kr skal jeg selvfølgelig prøve dem her, men jeg synes, som sædvanligt, at farverne er lidt skæve, uden helt at kunne sætte en finger på hvad det er. Er de for klare, eller for… Jeg ved det ikke helt. Jeg har købt Kiss Me You Fool og er i gang med at teste den, men jeg tænker den er for blå og derfor bliver lidt for… ung? Det er endnu ikke lykkes mig at finde en lækker varm orange-rød fra et ‘billigt’ mærke, men hvis jeg er heldig, udvider de farvesortimentet af dem her.

  Ind til videre er den lækker nok at have på og den lugter og smager ikke for grimt.
  Jeg er typen der, lettere neurotisk, påfører læbepomade et uhyggeligt antal gange hver dag, så jeg kommer nok til at ønske der var mere i tuben med ’gloss’. (Jeg synes den er mere voks-agtig end glosset, hvilket er et stort plus :-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Helle
   Det kan jeg faktisk godt følge langt hen af vejen. Det er altid svært at vælge farve, lige dem her synes jeg dog er ret fine. Der har været en tendens til at de altid havde sådan nogle lidt bubble gum agtige farver.

   Der er altid for lidt gloss, sådan er det bare :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Ved i om de kan holde til at man tager en anden læbestift oven på?
   Jeg synes, som sagt, at den røde er lidt off, men ville synes det var et hit at have den under f.eks MAC Red eller Russian Red. Lidt som en stain måske. Så der var noget, når jeg havde fået tværet yndlingsfarven af på en ølflaske.
   Og så kunne jeg have lip liner på også, det er jeg ikke meget for at undvære :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg har for øvrigt købt fire af farverne, I’ll Call You er min favorit, den er virkelig flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Taaaak for anbefalingen <3 Jeg har købt Little Minx og den er fantastisk! Jeg påførte den i morges kl 07 og her kl 13.30 sidder den stadig perfekt!! Konsistensen på glossen er super – ikke for fedtet, men mere voks-agtig, som en anden også siger. Jeg er fan og skal helt sikkert prøve nogle flere farver. Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Åååhhhrr hvor er det godt at høre Rikke! Så sejt at du er sprunget ud i det <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Helene,
  Eftersom jeg aldrig havde ejet en rigtig rød læbestift blev jeg enig
  med mig selv om at det var på tiden, og Rimmels “kiss me fool”
  blev valget. Nej den var flot på, også efter mange timer. Men hvordan
  I alverden får I andre læbestiften af igen???

  Jeg må bogstavlig talt gnide og gnubbe på læberne med makeup-
  fjerner og vatrundeller, sådan at jeg her på 2. dagen stadig er
  nærmest hudløs. Lidt ærgerligt når nu jeg godt kunne lide farven,
  konsistensen og holdbarheden.

  Så hvilke produkter bruger I til at fjerne denne læbestift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Hvor er det bare godt at høre, at du har fået en rød læbestift! Men selvfølgelig ikke så godt, at du ikke kunne få den af igen. Husk at bruge vores søge funktion, hvis du er i tvivl en anden gang, altså inden læberne er hudløse :-)
   Du skal bruge noget olie eller noget andet fedtet, smør det på og lad det sidde lidt. Generelt fjerner gnideri makeup rigtig dårligt. Selv har jeg fjernet den med vores egen makeupfjerner, igen er det vigtigt at lade det virke.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg brugte Vaseline (ad to omgange, jeg er ikke et tålmodigt menneske. Kunne måske have nøjes med én, hvis jeg havde ladet det sidde lidt længere), det virkede super fint :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Tak for dine erfaringer Helle :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej hvor er de flotte! Jeg ejer nu 2 af dem, og kunne ikke være mere tilfreds. Det er så skønt, at ikke skulle tænke på hele tiden, hvordan læbestiften ser ud i løbet af dagen! Selv når man har spist et rigtigt fedtet måltid, så er den der bagefter :)

  Jeg havde dog også problemer med at få den af første gang! Endte med at bruge skrub :p men fandt så ud af at hvis jeg bruger lip liner under, så går den meget nemmere af når jeg vasker ansigt om aftnen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maria
   Du kan også bare fjerne den med lidt olie.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej.
  Jeg ved godt at det er ved at være noget tid siden, at I lagde dette op, men overvejer meget kraftigt at købe en provocalips. Har dog et spørgsmål. Jeg får hurtigt tørre læber, så er bange for at den måske vil tørre ind i læberne, som en læbestift kan gøre, og om I anbefaler lipliner i kanten af læberne, i tilfælde af at denne skulle “rende” ud, når man har haft den på i noget tid, lige som en alm. Læbestift kan gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna
   Helt generelt er det en ret dårlig idé at kombinere lipliner med de ekstra holdbare cremelæbestifter, fordi lipliner oftest indeholder olie, der med tiden vil opløse cremelæbestiften.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej!
  Jeg er vældig begejstret for disse – flotte farver og de sidder bare fast! Det eneste problem er, at de er FOR gode. Som andre har kommenteret er de nemlig svære at få af. Jeg har prøvet mig frem til at vandfast makeupfjerner fungerer. Olie og alm makeupfjerner er bare ikke nok. Er det skidt at bruge vandfast makeupfjerner på læberne?
  mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej slet ikke. Hvis det virker, så gør det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Katrine
   Næææ, ikke umiddelbart? Er det nogen speciel du tænker på?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en uges ferie i Italien til 12.000 kroner