Swiss Whitening vejen til et hvidere smil

25.01.15
Swiss Whitening
Swiss Whitening
Her er jeg i gang med første omgang af Swiss Whitening..
Det er frækt :-D.

Sponsoreret indlæg

Med Swiss Whitening får du hvidere tænder på bare en uge! Det er noget af et løfte, og det gjorde mig selvfølgelig nysgerrig… Og derfor sidder jeg lige nu med en skinne med tandblegningsgelé i munden. Lige nu er det nok min ældste søn, som nyder effekten mest, fordi det på ingen måde er let at tale med skinnen i munden, men om en uges tid regner jeg altså med et resultat, som er det hele værd.

SWISS CLINIC
Er du mest til behandlinger i dit eget hjem, eller vil du bare helst gøre tingene selv? Så er SWISS CLINIC som skabt til dig. De har stor succes i de øvrige nordiske lande, og nu får danskerne endelig mulighed for at nyde godt af de problemløsende skønhedsbehandlinger fra SWISS CLINIC. Behandlingerne er målrettet forskellige områder såsom længere øjenvipper, fyldigere og sundere hår, hvidere tænder, mindre rynker, reducerede ar, stærkere negle og smukke naturlige øjenbryn.
SWISS CLINIC tror på at velvære, øget selvværd og bedre livskvalitet er vejen til ægte skønhed, og det er en filosofi, jeg kan bakke hundrede procent op om.

Gule tænder
På et eller andet tidspunkt bliver de fleste bevidste om, at deres tænder er mere eller mindre gule. Det skete tidligt for mig, fordi særligt mine hjørnetænder var lige lovlig gule i mine øjne. Det hjælper jo heller ikke rigtig på sagen, at jeg drikker mindst en kande sort te dagligt og krydret mad er heller ikke befordrende for at bibeholde fine hvide tænder, og så må jeg jo nok se i øjnene at alderen også spiller en rolle…
Alligevel er jeg altid gået uden om tandblegning, fordi jeg altid har været bekymret for at få følsomme tænder med isninger og andre ubehageligheder til følge.

Swiss Whitening kittet
Swiss Whitening kittet består af: 10 ml. SWISS CLINIC Teeth Whitening Gel, tre bideskinner og et etui til opbevaring.

Swiss Whitening
Inden jeg sagde ja til at teste Swiss Whitening, har jeg naturligvis sikret mig, at det er sikkert at bruge. Og så har jeg læst en masse om forskellige metoder til at blege tænderne.
Når jeg har valgt Swiss Whitening, er det, fordi kittet både:

  • Er fri for Peroxid.
  • Har en let forståelig vejledning.
  • Er skånsom ved tandemalje og tandkød.
  • Er meget enkelt at bruge.
  • Har hurtige og gode resultater.
  • Har en tilfredshedsgaranti.

Alle punkterne er vigtige for mig, men jeg må indrømme, at jeg alligevel var lidt nervøs ved at kaste skinnen med gelé ind i munden. Her bagefter kan jeg fortælle, at det slet ikke er så ubehageligt, som jeg havde forestillet mig at have skinnen i munden i så lang tid.

Den næste uge
I løbet af de næste fem til syv dage skal jeg hver dag bruge skinnen i 30-120 minutter, tiden afhænger af tændernes følsomhed. Og om en uges tid regner jeg naturligvis med at kunne fremvise nogle meget hvidere bisser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at følge vejledningen som følger med Swiss Whitening kittet… Det lykkedes ikke mig helt optimalt, for jeg ved nu, hvorfor der er tre skinner med i kittet… Vandet skal nemlig slet ikke være så varmt, som jeg forestillede mig, og derfor måtte jeg bruge en del tid på at rense smeltet skinne af en gryde…
Min anbefaling er at koge vandet, hælde det over i en kop, vente et par minutter og derefter stikke skinnen ned i det varme vand. Det er også rigtig praktisk med et spejl i nærheden, så du er helt sikker på at skinnen sidder præcis, hvor den skal.

Selve behandlingen
Det var kun det med at forme skinnen, som ikke var helt så enkelt, som jeg havde forestillet mig, men det skyldes nok mest, at jeg gerne ville tage nogle fine billeder af processen, og den tid, det tog, var altså for meget for den bløde skinne. Derfor var mit andet forsøg fuldstændig uproblematisk.
Selve behandlingen med Swiss Whitening er der ingen ben i:

  • Forbered en hyggelig beskæftigelse og drik et glas vand.
  • Børst tænderne grundigt.
  • Fordel en ¼-½ ml. tandblegningsgelé i skinnen og sæt den fast om tænderne.
  • Hyg dig med skinnen i munden i de næste 30-120 minutter.
  • Gentag behandlingen dagligt i de næste 5-7 dage eller til du har opnået det ønskede resultat.

Det ville være løgn at påstå, at det er en kæmpe fornøjelse at rende rundt med en bideskinne i to timer. Men så er det altså heller ikke værre, og jeg er sikker på at min mand vil nyde stilheden… For det lyder som sagt lidt sjovt, når man forsøger at sige noget.
På søndag vender jeg tilbage med resultatet af min test, jeg ser utrolig meget frem mod at dele mine forhåbentlig meget hvidere tænder med jer.

I øjeblikket kan du købe Swiss Whitening til bare 595 kroner, og der er også rabat på en hel del andre spændende produkter på swissclinic.dk, som altså er den danske webshop.
Der er gratis fragt og garanteret resultat, det betyder, at du simpelthen får pengene retur, hvis du ikke når det resultat, du ønsker… selvfølgelig forudsat at du har brugt produkterne rigtigt.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med SWISS CLINIC

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
31 kommentarer
Jeanett

Hejsa
Så fik jeg mit kit, der står 30 til 50 min om dagen?
Og så er der resultatgaranti 🙂 🙂

Helene Randløv

Hej Jeanett
Jeg nåede ikke at svare tidligere i dag. Det er en fejl på pakkerne, du skal følge vejledningen på sitet. Det er meget uheldigt, men de venter på de nye pakker. Jeg spurgte om det, da jeg selv læste brugsanvisningen. Så den skal altså sidde noget længere, netop fordi det er så mildt.
Kh. Helene

Jeanett

Nå, men jeg har prøvet det for første gang i dag – 40 min lod jeg det sidde.
Jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke havde lavet skinnerne rigtigt, de var alt for løse.
Men jeg kom igennem de 40 min og synes faktisk at jeg allerede kan se en forskel.. Nu er skinnerne rigtige efter en tur i kogende vand (lod dem blive i til de var helt, helt slappe) og jeg er spændt på næse tur i morgen
Ingen ømhed eller andet ved tandkød

cecilie

Hej 🙂
Jeg har efter jeres anmeldelse købt produktet og jeg er så spændt! Sidder med det nu og vil gerne i gang, men der er opstået et spørgsmål;
Skal man forme 1 skinne til tænderne i overmunden og 1 skinne til tænderne i undermunden? 🙂
Den gel der bleger er helt gennemsigtig, altså ikke med glimmer i. Er det noget jeg skal ‘bide mærke i’ (høhø)?

Helene Randløv

Kære Cecilie
Jeg beklager det sene svar!
De anbefaler at man behandler først overmunden og derefter undermunden, sådan at man kan se forskellen. Og helt ærlig forestiller jeg mig også at det er meget lang tid at sidde med skinne på både foroven og forneden.
Desværre kan jeg ikke svare dig på glimmer spørgsmålet, jeg ville nok lige ringe eller skrive til dem. Bare for at være helt sikker.
Kh. Helene

Amanda

Tak for dit ærlige indlæg. Nu vil jeg også give tandblegning en chance :).

Karina

Jeg skal da også prøve😊. Skal man undgå kaffe og andre “syndere”, i den periode man bleger? Det skal man jo normalt, hvis man får bleget tænder ude i byen. Jeg synes ikke, der står noget om begrænsninger i brugsanvisningen?!

Katja Moikjær

Det er nok bedst – hvis man kan. Men jeg kan ikke finde flere informationer end dig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *