Dåseposten: Hvad er forskellen på salicylsyre og Basiron?

NARS And God Created The Woman Eye Kit

NARS And God Created The Woman Eye Kit

I foråret var det kæmpe paletten, som alle ville have fat i… Det var også en helt vild god investering! Her i efteråret ville jeg skynde mig at få fat i et andet helt genialt kit, nemlig NARS And God Created The Woman Eye Kit. Ikke nok med at du får en palette med seks meget fine øjenskygger, så er der en rejsestørrelse med af Smudgeproof Eyeshadow Base og Wide Contour Brush #43 også i en mindre version.
Det er en tæt ved perfekt palette, og der er alt, hvad du behøver til en helt almindelig og hverdagsagtig makeup, samtidig med at du let kan give den gas med glitter øjenskygge og smokey eyes, rent faktisk kan du også bruge den til brynene i en snæver vending… Det er da perfekt!

Farverne
Hvis du er stor Nars fan, skal du lige huske at tjekke dine øjenskygger, inden du køber, for ”And God Created the Woman Eye Kit” er nogle af NARS’ mest populære og bedst solgte øjenskygger. Det kan godt være en fordel at købe paletten alligevel, fordi den er SÅ anvendelig og virkelig praktisk at have med, fordi den jo ingenting fylder.

NARS And God Created The Woman Eye Palette Swatch

 

Farverne er med uret:

 • Matte Grey Brown fra Nars Duo Eyeshadow i farven Bellissima er som navnet antyder en mat gråbrun nuance, men der er altså noget guldglitter i, selvom det ikke ser sådan ud. Den kan fint bruges i globelinje og i øjenbrynene, hvis du ikke har andet.
 • Gold confection fra Nars Duo Eyeshadow i farven Kalahari er en lysebrun nuance med rigtig meget perlemor. Den er perfekt til tone i tone look med de to lyse øjenskygger eller som highlighter til et look med de mørkere farver.
 • Night Clubbing er en klassiker fra Nightlife kollektionen og det er sædvanligvis en Single Eye Shadow. Det er en mat sort øjenskygge med masser af guld glitter i.
 • Coconut Grove er en mat Single Eye Shadow i en dyb mørkebrun nuance. Den fungerer perfekt som eyeliner eller i globelinjen til de fleste af farverne, men den kan også sagtens stå alene.
 • Galapagos er en Single Eye Shadow i en gultonet chocoladebrun nuance med masser af guld glitter. Den er meget smuk til et festligt smokey eye.
 • Metallic Rose Mist fra Nars Duo Eyeshadow i farven Alhambra er en flot sart lyserød nuance med rigtig meget perlemor, den er virkelig god som highlighter og perfekt som blikfang midt på øjenlåget.

I min egen samling er en hel del af ovennævnte øjenskygger, alligevel er det paletten, der bliver fundet frem og brugt, fordi det er så meget lettere, når det hele er samlet. Den har også været med på weekend, hvor de veninder, som så den, hurtigt blev enige med sig selv og hinanden om at det er efterårets vigtigste palette.

Primer og pensel
Det er ikke så lidt jeg har hørt om Smudgeproof Eyeshadow Base, så jeg glædede mig ualmindelig meget til at prøve den. Helt fan af konceptet med den der applikator er jeg ikke, men primeren fungerer upåklageligt. Den intensiverer og holder godt på farverne, samtidig med at den er nem at arbejde med. Nogle primere gør det næsten umuligt at tone øjenskyggen ud, men sådan én er Smudgeproof Eyeshadow Base heldigvis ikke.
Wide Contour Brush #43 er en ordentlig kost, men den fungerer overraskende godt. Faktisk er den ret god til at tone øjenskyggen ud, og det er også nemt at bygge farven op lidt efter lidt.

NARS And God Created The Woman Eye Kit koster 370 kroner, og du finder allerede nu kittet i Sephora.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Wow, den ser vildt fed ud! Den må tjekkes ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Daisy
   Jeg er ikke god til neutrale/brune paletter, og jeg elsker den!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Pudderdåser, hvor kan man købe den online? Kan kun finde den i USA og der vil de ikke sende til Danmark… :-( :-( I… Must…Have….It…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Jeg fandt den ikke lige online, ellers havde jeg linket til den :-)

   Så jeg må være dig svar skyldig. Kender du ikke en rar københavner, der kommer forbi Sephora?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Hej, der er en flot palet, men hvad med en som har kun matte og evt en eller to perlemor skygger? Gerne ikke dyr og med et spejl, da jeg har brug for en i tasken 3-4 neturale skygger uden glimmer, for hverdagsbrug. Taknemmelig for nogle ideer hvis I har tid og lyst. Tak for en fantastisk, ærlig og god blog med så meget skønhedsguf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lene
   Er det nogle særlige nuancer du søger?
   Tak for ros :-*
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Hvad er forskellen på salicylsyre og Basiron?