Se her hvad posten havde med til mig

26.08.14
Pudderdåsernes musthave

Pudderdåsernes musthave

De allerallerførste eksemplarer frisk fra fabrikken. Vi har selvfølgelig begge haft stakkevis af prøver hjemme, men nu er de klar, pakket, parat.

Og min egen hud er lykkelig igen! jeg har virkelig prøvet at få mine egne samples til at strække sig så langt som muligt, men har været løbet totalt tør siden foråret. Vi kan i hvert fald godt love jer, at vi har lavet nogle produkter, vi selv bruger og elsker.

Til september kommer de ud i butikkerne til jer i Magasin – og vi skriver selvfølgelig snart MEGET mere. Men jeg tænkte, I måske kunne få stillet en del nysgerrighed ved bare at se produktnavnene?

PS. Og ja – T-zone peelingen er en 2 % BHA.

PPS. Shit hvor er vi spændte…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
63 kommentarer
Karin Verndal Sørensen

Og så er det PÆNT 😀

Katrineh

wow, det bliver spændende og stort tillykke til jer.
Er sikker på at I kan leve op til forventningerne – og dem er der jo mange af 🙂
Når I skal introducere produkterne her på bloggen, kunne det være dejligt at I som altid er pædagogiske og forklarer, hvornår man bruger en AHA creme eller en BHA creme osv.
Held og lykke med det hele.
Katrine

Saima

Kan i anbefale nogen af produkterne til en med Rosacea?

Ann Cathrine

Det kan kun blive godt, når det kommer fra jer!! Jeg skal helt sikkert have nogle af dem, nok dem alle sammen 🙂 Kan I løfte sløret for priserne?

Sofie

Ih altså, på toppen over ting jeg glæder mig til i september! Og hvor er det altså pææænt! Det vil passe perfekt ind i min dåse-samling 😉

Maja Faaborg Jensen

Ej hvor det bare for vildt! TILLYKKE 😀

susbogblog

Åhhh hvor er det fedt! Hvilken kombination af jeres produkter skal man bruge hvis man har fedtet hud, men også døjer meget med rødme på kinderne? Vil egentlig helst udskifte alle mine cremer mv. med jeres, for jeg stoler på at i ved hvad i laver, haha 😀

Diana

Tillykke! 😀 Har allerede spottet et par produkter, som jeg skal prøve. Og – rigtig godt valg af emballage, de damer! Juhuu!

Celia

I er de allersejeste dåser ever!!!! Kan slet ikke vente til de kan købes. I er for NICE!! Sender tonsvis af beundring og glade tanker. <3

Helene Randløv

<3 Møsser

Helene Randløv

Tak er så fattigt et ord! Vi er dybt og inderligt taknemmelige for jeres overvældende respons!
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *