Bioeffect - genialt produkt, mærkelig serie

Matas Hælstift

Matas Hælstift

Matas har for ganske nylig relanceret hele deres stribede fodserie. Og oh bliss, det var en god beslutning. Først og fremmest har vi jo fået den længe, længe efterspurgte Fod- og Hælkur i pumpe. Vi kunne kysse jer, Matas!

Og så har Matas lavet et helt nyt produkt, som er ret fantastisk. En hælstift. Den indeholder præcis samme koncentration af carbamid, som Fod- og Hælkuren, men i en helt anden type produkt.

Hælstiften minder mest af alt om en gammeldags stickdeo (af den slags, der er svær at få fat i mere). Men konsistensen er selvfølgelig blød og plejende.

Hvis du også er træt af fedtede fodcremer, og guderne skal vide, at Matas Fod- og Hælkur hører til noget af det mest klistrede, jeg nogensinde har prøvet, så vil du elske denne. Du smører den på de steder, du har brug for det, og resultaterne er herhjemme efter tre ugers test cirka præcis lige så gode som med Fod- og Hælkuren. Ingen hård hud, ingen hælrevner. Prøv den!

Hvad skal jeg vælge?
Skal du så vælge Fod- og Hælkuren eller Hælstiften? Hvis dit eneste problem er hård hud på hælen, så kan du med samme resultat vælge begge. Har du tør hud generelt på fødderne, så vælg den fede Fod- og Hælkur. Bryder du dig ikke om superfedtede fodcremer, så tag Hælstiften.

En note om namsethed
Den er dog ikke helt fri for at kunne blive namset. Hvor Fod- og Hælkuren bare er mega-klistret, så er denne jo på en stick. Det vil sige at alt, hvad du har på fødderne, også kommer på stick’en. Så hvis du altid har helt rene fødder og ikke mindst rene gulve, så vil stick’en helt sikkert også blive ved med at være det. For alle andre kan der altså godt sætte sig lidt i kanterne på den.

Matas Hælstift er uparfumeret.

Her kan du købe det
Matas Hælstift koster 69 kroner i Matas. Den er lige nu nedsat til 59 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Henrik

  Også fedt at de har lavet en creme med 15% cabamid til dem der ikke tåler så høje koncentrationer :)
  Tror faktisk jeg vil gå så langt og sige at det er den mest fuldendte fodpleje serie som findes derude.
  Og så er prisen da bare helt i orden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Hvorfor er den fantastiske creme så klistret!! Jeg er fan/hader den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også for nylig fået købt fod- og hælkuren, og hvor er det rart, at den er i en pumpe! Knap så rare er ens hænder bagefter dog, haha. For at undgå at få det fedtede stads ud over gulvet, plejer jeg at smøre cremen på inden sengeting, og så tage nogle strømper på om natten = bløde fusser om morgenen :-D
  Apropos stickdeo, så skal jeg hamstre i USA til sommer. Jeg er helt tosset med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Tænkte også yay da jeg så det og løb ned og købte den. Men (!) mine hælrevner er altså blevet værre af den ?!? Kan i forklare det for har været glad for kuren før den kom på stick :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, ingen förnuftig förklaring. Sådan går det bare nogle gange. Køb kuren i stedet, når nu den virker. Og nu er den jo på pumpe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Namset? Det er det bedste ord, jeg længe har hørt.
  Ud over dét, så skal jeg klart have sådan en hælstift til min ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sarah
   Kendte du ikke namset? det er virkelig et godt og meget brugbart ord!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Namset er nyt for mig – men det skal helt sikkert inkorporeres i mit ordforråd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F.

  Er lige som mange andre også glad for Matas’ nye og gamle fodcremer. Døjer desværre også med hælrevner og revner ved trædepuden under storetåen (AV!). Har lovet mig selv at nu er det slut med file mm. Men vil meget gerne høre jeres holdning til at få fjernet den hårde hud hos en fodterapeut/fodplejer. Har I nogen erfaring med om det også medfører øget produktion af ny hård hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne
   Jeg har dårlige erfaringer. Det var først, da jeg stoppede hos fodterapeut, at jeg fik den hårde hud under kontrol.
   Prøv i hvert fald denne metode i en måneds tid og se hvad der sker.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne F.

   Hej Helene.
   Tak for hurtigt svar. Det bekræfter desværre min mistanke. Har i mange år gået til fodterapeut et par gange om året, for at forkæle mig selv og mine fødder. Men har også samtidig fået mere og mere hård hud på især mine hæle og trædepuden under storetåen. Det er så ikke før nu at sammenhængen går op for mig. :-)
   Fodfile og nummeret til fodterapeuten er smidt ud og jeg fortsætter med Matas creme og hælstift og sover (til stor morskab for min mand og børn) nu med footies hver nat. :-)
   1000 tak for det gode råd – jeres blog er helt fantastisk. Jeg læser den med stor fornøjelse.
   Mange hilsner
   Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Jeg vil gerne vide hvad de kloge damers holdning til eksfolierende fodposer er – nogle kalder dem også for baby feet? Er det godt for fødderne, og er det noget der kan få bugt med den hårde hud i længere tid?
  Tak for jeres gode arbejde med at lave én af Danmarks mest brugbare beautyblogs! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bioeffect - genialt produkt, mærkelig serie