Fredagsfavorit: Yves Rocher Botanical Care Mist

Bioeffect – genialt produkt, mærkelig serie

Bioeffect Rich

Bioeffect er på mange måder det mest unikke, effektive og tilfredsstillende ansigtsplejeprodukt, jeg kender. Man får reelle resultater med det, rynker bliver mindre, furene mindskes, ansigtet får glød, og ens hud bliver sit bedste jeg.

Jeg har været kæmpe fan af det oprindelige serum, ligesiden jeg første gang prøvede det og vender igen og igen tilbage til det. Men lige så fantastisk det serum er, lige så lidt forstår jeg flere af de øvrige produkter i serien.

Bioeffect har nemlig et luksusproblem. De har lavet den perfekte ingrediens, og den ene ingrediens skal de nu genopfinde hele tiden i nye produkter. Samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.

Så hvad gør man så som producent? Medier og markedsføring tillader jo ikke, at man nøjes med det ene effektive produkt i sit sortiment, selvom det måske på mange måder kunne give mest mening.

Resultatet er da også blevet en efter min mening temmelig varierende serie. Og med ganske få undtagelser holder jeg fast i, at det bedste resultat opnår man ved at bruge det oprindelige EGF serum i kombination med produkter fra helt andre serier.

Her er produkterne i Bioeffect-serien:

EGF SERUM – den oprindelige, the one and only. Uden nogen som helst tvivl, det produkt, du skal købe, hvis du vil prøve selv, hvad epidermal growth factor kan gøre for din hud. Bioeffect indeholder EGF – epidermal growth factor, der er en genmodificeret vækstfaktor, som stimulerer huden til at danne nye, friske hudceller. Og det virker altså bare.

EGF EYE SERUM – Her gør Bioeffect præcis det samme som hovedparten af alle andre mærker derude. For de har med deres eye serum lavet et produkt med PRÆCIS samme aktive ingrediens som i det oprindelige serum, blot hældt på en roll-on applikator og i en anden konsistens og selvfølgelig til en højere pris pr ml. Det klæder ikke Bioeffect, når de har så stærk en videnskabelig profil. Noget helt andet er, at det er en superbehagelig roll-on, der er en fornøjelse at bruge – også i hele ansigtet. Desværre er den også som sagt markant dyrere pr ml.

DAYTIME – Daytime var Bioeffects første bud på en dagcreme, og den er ærlig talt ikke ret god. Der er selvfølgelig egf i ligesom i de øvrige produkter, og effekten af egf kan man ikke betvivle. Men dagcremen her indeholder ingen solfaktor eller ingensomhelst andre interessante ingredienser. Den er oliefri, fordi egf ikke kan tåle olie og har en ret trist konsistens – og så forstår jeg bare ikke pointen med at lave den? Hvis jeg får en højere koncentration af den aktive ingrediens i førnævnte serum, og alligevel skal have en anden dagcreme med solfaktor på – hvad skal jeg så med denne ind i mellem?

BODY INTENSIVE – Bioeffects kropsplejeprodukt giver til gengæld mening. Rigtig meget endda Det er simpelthen en fortyndet version af det oprindelige serum, så man får nogle flere ml. at arbejde med til hele kroppen. Det er et af de bedste kropsprodukter, jeg kender. Husk på, at den eneste forskel på denne og det oprindelige serum er koncentrationen af egf og dermed en større mængde produkt at arbejde med til en lavere pris.

30 DAY TREATMENT – Bioeffect har her lavet en luksusversion, hvor der rent faktisk kommer nogle andre boller på suppen. Der er tre forskellige typer vækstfaktor i, og effekten er meget overbevisende. Det er en dyr fornøjelse, men absolut pengene værd, hvis man har dem.

DAYTIME RICH – Det seneste skud på stammen er en fed dagcreme – igen uden solfilter i. Her er det lykkedes de hårdtkæmpende forskere at få egf til at fungere med en LILLEBITTE smule sheasmør. Derudover består blandingen af nogle meget kedelige syntetiske fedtstoffer og silikoner, som giver en temmelig fedtet og klistret oplevelse uden nogle særlige fordele. Det eneste unikke ved dette produkt er, at det rent faktisk er lykkedes de stakkels forskere at få egf ned i et fedtet produkt. Men jeg har meget svært ved at se, hvorfor man skulle vælge at købe det? Igen er der ingen SPF i.

Mine anbefalinger
Jeg kan ikke varmt nok anbefale Bioeffect EGF Serum. Prøv det, og brug det sammen med din øvrige hudpleje. Du vil virkelig opleve en forskel. Men der er absolut ingen grund til at skulle trækkes med de trælse konsistenser, de to cremer i serien har. Du skal alligevel bruge en anden dagcreme ovenpå for at få solbeskyttelse.

30 day treatment er et interessant produkt at prøve, hvis du har penge nok, og jeg kan bestemt også varmt anbefale body intensive. De øvrige produkter i serien er der på ingen måde grund til at bruge ekstra penge på.

Hvis du vil være sikker på, at en fed creme eller olie ikke påvirker effekten af din egf serum, så skal du sørge for at vente en halv time med at lægge den på. Eller som Bioeffect selv skriver på deres hjemmeside i deres Q&A:

If I use the BIOEFFECT EGF SERUM at night, do I need to apply a night cream afterwards?

No. BIOEFFECT EGF SERUM is a superlative moisturiser in its own right. 

Hvorfor i alverden fandt I det så nødvendigt at producere flere?

Her kan du købe det
Du kan købe Bioeffect i Magasin, på Magasins webshop og hos udvalgte forhandlere og webshops landet over. 15 ml. EGF serum koster 865 kroner, og de øvrige produkter mellem 565 kroner og 1850 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

81 kommentarer

 • Karin V Sørensen

  Hej Helene og Katja :-)
  Hvor er det godt I skriver om de ekstra produkter i Bioeffect serien!
  Jeg er også vild med selve serummet, men blev virkelig skuffet da jeg købte øjenserummet – øv! Det gjorde absolut ingenting, derimod er A-vitamin øjencremen (som nu er kommet i en pumpeflaske juhuu) meget bedre omkring mine øjne. Det kan være andre føler det anderledes, men jeg blev skuffet. Ligeså med dagcremen. Og så undrer det mig hvorfor de putter parfume i den dagcreme??
  Men mht at serummet er nok om natten, da oplever jeg det noget anderledes. Hvis jeg kun bruger serummet, så føles min hud ret tør om morgenen, så jeg er begyndt at komme min natcreme ovenpå, efter der er gået noget tid altså!
  Det er dejligt I forholder jer åbent og analyserende til de produkter der bliver produceret og ikke falder på halen over hypen eller reklamerne.
  Knus Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Karin
   Det er ærgerligt med øjenserummet, det er en af mine personlige favoritter om end emballagen nok har en del af fortjenesten.
   Vi er ret alene om duftforskrækkelsen her i Danmark/Norden og derfor kommer der stadig duft i rigtig mange produkter.
   Hvis du venter med cremen, kan du roligt bruge den oven på.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hejsa, hvor længe skal man bruge det før man ser effekt af det? Hvis nu man gerne ville se særlig godt ud til en speciel lejlighed :-)

  Stor fan af jeres side, i øvrigt. Tjekker altid om I har skrevet noget om et produkt inden jeg køber det – tak for det.

  God søndag :-)

  Mvh Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Annika
   Den hurtigste effekt er glød. Hvis du regner med udviskede linjer, tager det længere tid.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god konklusion ang. Bioeffect. Har prøvet begge cremer og ansigts serum som er god lidt fedtet men absolut god derimod den fede creme ret ulækker brugte den til kroppen til slut. Prøv at se på Neo stem serien, vil være spændt på hvad I siger. God side I har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne-Sofie
   Jeg var selv rigtig glad for den nye og federe cremevariant, da det var køligt hen over vinteren, men min hud er også virkelig tør.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  God artikel.

  Jeg bruger morgen og aften aha eller bha (fra paulas choice). Skal man undlade det når man bruger EGF (serum eller 30 days treatment)?

  Har EGF en effekt på gamle ar der har misfarvet huden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jette
   De anbefaler selv at man nøjes med serum. Men hvis andre cremer er nødvendige, anbefaler de, at du venter til serummet er helt absorberet.

   På nogle har EGF rigtig fin effekt på ar både på pigmentering og hudens struktur.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg er ny på pudderdåserne, og mit spørgsmål er muligvis besvaret før, men du skriver omkring spf i dagcremerne. Jeg har ladet mig fortælle at når der også puttes spf i dagcreme, er der mindre plads til alt det gode, altså at det mange gange så ender med at blive en ren solcreme. Det skulle efter sigende være derfor, der ikke er spf i fx. tromborgs cremer.
  Vh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ditte
   Det er almindeligvis sådan… For nylig spurgte jeg en kemiker til råds om netop denne problematik og han sagde, at det handler om at formulere rigtigt. Altså hvis de andre ingredienser er så effektive, at de tilsvarende fylder mindre…
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kunne man forestille sig at se et resultat ved at bruge kropsserummet i ansigtet? Søndagshilsen Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Line
   Ja, nogen effekt vil det have, men ikke den samme, da koncentrationen selvfølgelig er en anden.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Virkelig interessant laesning! Tak for jeres altid veldokumenterede, kritiske indlaeg, der virkelig hjaelper mig med at navigere rundt i junglen af hudplejer- og makeupprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ja, enig, tusind tak for jeres fantastiske no bullshit indlæg. Det er en gave at læse jeres indæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hejsa :)

  Tak for godt indlæg!

  Jeg bliver nødt til at spørge lidt dumt: Når du skriver “samtidig har den ingrediens, EGF – epidermal growth factor, det særlige problem, at det ikke kan kombineres med olie i formuleringer af produkter. Så bliver det ineffektivt.” – mener du så at det ikke kan blandes med andre ingredienser i én creme uden at miste sin effekt? Og betyder det så også, at man kun kan putte dét i ansigtet, og ikke samtidig med at man putter andre cremer/olie-serummer (fx over eller under BioEffect serummet) i ansigtet?

  Jeg håber mit spørgsmål giver mening ;)
  Mvh, Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Susanne
   Det betyder at EGF er en sart og ustabil størrelse, som bliver ineffektiv i kontakten med olie. I BioEffects egne cremer, skulle der naturligvis være formuleret efter denne problematik, men blander man selv i ansigtet, bliver serummet ineffektivt (i hvert fald er det vigtigt at vente med at smøre creme eller andet i ansigtet).
   Det er meningen, at serummet skal bruges alene.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Tusind tak for svar (for lang tid siden ;) Jeg har gået og tænkt lidt videre, og jeg bliver nødt til at skyde et sidste spørgsmål ind:

   Jeg står og overvejer om jeg skal købe Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM – ELLER – denne BioEffect Serum :) Og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilket produkt jeg får “mest ud af”… Jeg ved at det ene produkt er baseret på retinol og det andet på dette væksthormon (EGF), men som forbruger tænker jeg jo kun på resultatet – altså hvad får jeg for pengene (hvis du forstår ;)… Det jeg ønsker produktet skal hjælpe mig med er særligt mine rynker, pigmentforandringer og store porer… Hvilket produkt vil jeg komme længst med? :)

   Tusind tak for hjælpen og den skønne blog :)
   Mvh. Susanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Hvorfor kan man ikke købe Bioeffect billigere nogen steder ? Ingen af de store engelske netshops har mærket, og det undrer mig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Eva
   Tænker at der bare er ret stor kontrol med leverandørerne.
   Du holde øje med, Hvornår der er tilbud i Magasin :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil også gerne vide hvor hurtigt man kan se en effekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Som nævnt ovenfor, kommer det an på den effekt man forventer. Du får efter ganske kort tid en friskere glød.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Kan man bruge efg serum efter Clearance K? Super dejlig blog I har, stor fan;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Bettina
   Hvis du giver Clearance K tid til at tørre, tror jeg godt det kan lade sig gøre.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har virkelig længe haft lyst til at prøve det serum. Synes bare, at det er så pokkers mange penge. Nogen idé om, hvor længe sådan en omgang cirka holder, hvis man bruger det én gang hver dag..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Jeg synes, den er drøj i brug… Den holder to-tre måneder, såvidt jeg husker.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kan man på nogen måde sammenligne den med Olays regenerist serum? Tænker bare prismæsigt er der meget at hente og jeg ved at I tidligere har skrevet meget godt om deres anti age produkter/serums? Og tak for kanon blog. Hilsner pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Nej, det synes jeg ikke, at man kan.
   Og Olay synes vi stadig er godt, bare noget helt andet.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda lykke

  kan man i princippet bruge Body Intensive til ansigtet også? Jeg tænker hvis det bare er en fortyndet version af serumet er det vil i og for sig det samme??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Linda

   Ja, det kan du, men ikke med samme effekt. Læs eventuelt svarene herover.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Pudderdåser.
  Jeg overvejer om EGF serumet også kan bruges på øjenomgivelserne, nu i skriver at der er sammen koncentration i øjenserumet og den almindelige serum? Så er der jo nemlig, som i skriver nogle penge at spare ;O)
  Mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja det kan nemlig lige præcis. Ingen grund til at bruge to forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Jensen

  Hej Katja og Helene,

  Kan man bruge serummet efter at have fjernet make up med olie? Jeg bruger selv olivenolie til at fjerne make up med. Efter at have påført olien tørrer jeg den af med en vaskeklid men det efterlader alligevel ansigtet en smule fedtet/fugtet, som olie nu gør om end det ikke er voldsomt. Hvis jeg så putter serummet på bagefter vil det så bliver ineffektivt fordi huden en renset med olie ? Håber meget I kan hjælpe med et svar, da det jo er nogen dyre dråber at spilde.

  Tak for en fantastisk blog :-)

  Vh. Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jeanette
   Jeg vil mene, at du vil opnå en ringere effekt, hvis din hud ikke er fri for olie. Alternativt kan du vente til olien er masseret eller selv trængt ind i huden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] EGF serum fra Bioeffect læste jeg første gang om hos Pudderdaaserne, som talte så godt om det, at min nysgerrighed blev vakt. Og da jeg efterfølgende fandt det på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sørensen

  Hvis jeg bruger Jeres t-zone peeling, skl den så på før eller efter EGF-serum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mia
   Når jeg selv bruger den kombination er T-zone Peeling altid nederst. Du skal lige vente lidt, inden du bruger EGF-serum.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den 30 dages treatment Bioeffect har er perfekt for mig. http://www.spashop.dk/maerker/bioeffect.html

  Så behøver jeg ikke tænke over det i hverdagen. Jeg køber sådan en pakke en gang om året, og føler jeg kan leve på de 30 dages arbejde i et års tid.

  Det at få det arbejdet ind i rutinen hver dag er bare ikke muligt med 3 børn der også skal have opmærksomheden :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Uhh kan se det er et gammelt indlæg, men håber nu på svar alligevel.
  Jeg sværger til min rens + tonic fra Nimue, som jeg anvender før denne serum. Jeg kan nu se at begge produkter indeholder en form for olie.
  Kan i anbefale en rens + tonic uden indhold og olie, til sensitiv hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvor meget olie indeholder de? Det gør langt de fleste produkter. Det er nok mere interessant hvor meget? Har du et link til produkterne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Ved ikke om I ser kommentarer på sådan et gammelt indlæg, men hvordan er det med EGF og graviditet – er det kontraindiceret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krisser

  Hej!
  Jeg er 31 år og har linjer rundt om øjnene og i panden. Desuden tendens til store porer, tør hud og urenheder. Tror I Bioeffect vil passe til min hud?
  Ellers hvad kan I anbefale?
  Jeg vil gerne prøve Bioeffect, men er lidt spændt på, om min hud vil mangle olie. Den reagerer nemlig rigtigt godt på ren mandel – eller kokosolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg kan kun anbefale at prøve den. Den er ret fantastisk.

   Men jeg vil klart bruge noget med olie i derudover, ellers vil du nok opleve tør hud. Du skal supplere med et produkt fra en anden serie – hvis du har god erfaring med mandel/kokosolie, så brug bioeffect om natten og den anden om morgen. Eller omvendt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arnannguaq

  Jeg er 35 år og har tør og sart hud samt store porer, rynker bekymrer mig ikke endnu ;-)
  Har købt EGF serum om natten, men jeg er så skuffet… Når jeg vågner om morgenen virker min hud mere tør og mere grov i det og slet ikke velhydreret. Måske man får mest ud af produktet hvis det rynker man bekæmper?
  Til gengæld føles Rudolph cares olie bedre for min tørre hud- den koster ca 800 for 15 ml, men den er ikke så drøj i brug.
  Keg vil gerne prøve noget andet og overvejer Vintners daughter, har I testet den? TUSIND tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej, Kan man bruge EGF-serum og retinol samtidig. Jeg plejer at skifte mellem dem, således at jeg bruger retinol hver anden aften og EGF serum hver anden aften. Men kan jeg benytte dem sammen? Har lige købt øjenserummet også, og er spændt på at prøve.
  Tak for en god side :-) KH Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Ida
   Hvad med at bruge den ene morgen og den anden aften? Så er du i hvert fald sikker på, at de kan bruges sammen. Det afhænger nemlig af flere forskellige ting.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kære jer, Jeg er igang med at købe serummen, men bliver forvirret over forskellen på deres day serum og serum – der er dobbelt så meget i day serummen, men den koster ca det samme som serummen. Er der mon en meget lavere koncentration i day serummen? Kan ikke finde præcisering af indholdet på deres hjemmeside. Ingredienslisterne ser dog ret forskellige ud for de to produkter…

  Mange tak på forhånd.
  Kh. Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kathrine
   Ja, det er netop koncentrationen af EGF, der er forskellen. Nu kan jeg ikke huske koncentrationerne i hovedet… men altså deres serum er ligesom den reneste, og mest koncentrerede om du vil. Udover koncentrationen er konsistensen den primære forskel :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Kirk

   Tusind tak 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Anytime <3

   :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sophie

  Kære heltinder, Jeg er begyndt at bruge EGF-serum omkring øjnene hver aften. Efter 5 minutter smører jeg BP A-vitamin booster på. Er det for en god idé eller modarbejder produkterne hinanden? (og bør man overhovedet bruge Booster omkring øjnene?). Jeg håber, at I har tid til at svare. Er vild med jeres blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Stine. Det synes jeg lyder helt fint. Hvordan fungerer det? Ser du nogle resultater?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kan jeg bruge jeres Anti-Age ansigtscreme ovenpå Bioeffect serummet? Jeg lader det altid tørre ca. 20 min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Marianne
   Ja, det kan du godt, men du skal lige vente lidt mellem påføringen af det ene og det andet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej med jer
  Det er et gammelt indlæg, men jeg har alligevel et spørgsmål jeg håber, I kan svare på. Jeg kan se EGF både laver en ‘serum’ og en ‘day serum’. Hvilken en ville I anbefale? På forhånd tusinde tak (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Clara. Som jeg også har skrevet så burde EGF egentlig bare holde sig til den almindelige serum. Den har den højeste koncentration af de to, så den vil jeg anbefale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Egf serum flasken er lavet af tyndt gennemsigtigt glas – har det nogen betydning for produktets effekt, at det ikke opbevares i en lufttæt mørk beholder? På forhånd tak og tak for jeres superserie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Rina
   BIOEFFECT har forsket i lige netop EGF i lang tid, så lige i dette tilfælde har jeg tillid til producenten. Generelt har du helt ret i, at mange ingredienser tager skade af lys og luft i en emballage som denne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hejsa. Kan se, man ikke må bruge en olieholdig creme efter serummet. Hvordan ved jeg, om der er olie i min normale dagcreme? (Jeg bruger A Perfect World” med solfaktor fra Origins).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er der stort set altid. Så det er der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Hej :) Jeg har netop købt Bioeffect EGF serum og glæder mig til at prøve den. Jeg plejer at bruge jeres AHA serum om aftenen. Kan jeg fortsætte med det, altså bruge AHA serum under EGF serum? Og vil I anbefale at vente 30 min imellem de to, eller bør det ikke være et problem? På forhånd tak. Mvh. Ingrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Ingrid
   EGF er jo noget skrøbeligt noget, men det er mest fedt, det er sart overfor. Mit bedste bud er, at du forsøger dig lidt frem. En halv time virker som meget lang tid, og det ville i min verden resultere i, at den ikke blev brugt særlig tit. Ti, fem og ja endda to minutter burde være rigelig ventetid.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvordan er sikkerheden ift. dette produkt? Jeg hører, at det kan hjælpe eventuelle cancerceller med at formere sig hurtigere, hvis man bruger dette produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Kan se, at I svarer en masse andre undtagen mig. Er det fordi, I ikke ved noget om sikkerheden?
   Vh.
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Vi svarer generelt alle, men der smutter altså et par kommentarer i perioder med travlhed. De hudlæger, jeg har spurgt med hensyn til sikkerheden, fortæller, at der ikke er grund til bekymring.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej de dejlige damer, hurtigt spørgsmål herfra, som jeg håber i vil svare mig på. Hvor gammel tænker i man skal være, før det er nødvendigt at begynde på produktet? Jeg er så heldig at have en noget nær perfekt hud med ingen synlige linjer, jeg er kun 27 år, så de linjerne, kommer jo nok før eller siden. Jeg er dog med årene blevet super hysterisk med min hud, og går meget op i at pleje den. Dog kan jeg ikke finde ud af om jeg er for ung til produktet? Har hørt, hvis man begynder på antiaging i en for tidlig alder, så bliver huden immun overfor produktet med tiden, hvilket har skræmt mig lidt. De bedste hilsener Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sarah
   Selvom jeg tvivler på at EGF er nødvendigt i en alder af 27, så er der ikke noget, der hedder for tidligt. Ingredienserne stopper ikke magisk med at virke, og huden kan ikke blive immun. Et godt plejeritual kan du læse om her: Den bedste base…. Alfa og omega i din alder er mild rens, masser af fugt og selvfølgelig grundig og vedholdende brug af SPF!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej

  Er der noget problem i at bruge en rens med olie, hvis man venter lidt inden man påfører egf serum, eller kan I anbefale en god oliefri rens, som ikke koster en bondegård?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Charlotte
   Der er et hav af rensevand/micellar water på markedet, der er ganske budgetvenlige, så det er bare at vælge en. Afhængigt af hvilken form for olie, du bruger, er det ikke en metode, jeg vil anbefale.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej igen

  Jeg tror måske du misforstod mit spørgsmål; det er ikke fordi jeg bruger en olie som ansigtsrens, men rigtig mange af dem indeholder jo en eller anden form for olie, er det et problem i forhold til egf serum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det afhænger af rensen, det generelle svar er: ja, det er et problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Først og fremmest, tusind tak for inspirerende og lærerig info om hudpleje. I er så vilde at jeg nu kategorisk følger jeres råd og føler mig langt bedre rustet i produkt-junglen.
  Og så til det måske lidt dumme spørgsmål, for at være heeelt sikker: Kan jeg bruge hyaluronsyre og Niacinamid før jeg benytter EGF serum?
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mille
   Tak for dine fine ord <3
   Det afhænger af hvilke produkter med de to ingredienser, du bruger. Har de et højt indhold af fedtstoffer, skal du nok overveje om du kan undvære dem om aftenen.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hej og tak for en fantastisk blog!

  Jeg overvejer at købe bioeffects EGF serum og ville bruge den i min aftenrutine. Jeg er lidt i tvivl om, hvor den passer ind, og jeg håber I kan give et tip. Som det er nu, renser jeg mit ansigt med matas micellar water, så bruger jeg paulas choice 2% BHA extra strength og kommer Beaute Pacifiques clinical super 3 booster på. Jeg kan læse mig til at EGF ikke bryder sig om olie/fedt. Så vidt jeg kan forstå, kan jeg bare vente med at komme BP cremen på, hvis jeg har brugt EGF. Men hvad med resten af min rutine? Kan jeg stadig bruge BHA’en?

  Og et sidste spørgsmål – jeg overvejer også NIOD CAIS2 som et alternativ til bioeffects EGF serum. Jeg har læst jeres anmeldelse af den og har hørt godt om den ellers. Hvis jeg kun skal have et af disse produkter, hvilket skal jeg så vælge? Er CAIS2 “lettere” at tilføje til min rutine (jeg forstår det som at den ikke har problemer med fedt/olie).

  Mvh
  Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Lisbeth. Du lyder som om du allerede har studeret emnet, og jeg har ikke det endegyldige svar. For hvis du spørger Bioeffect vil de svare at du ikke må bruge noget under. Punktum. Spørger du mig, så ville jeg bruge BHA nederst og Bioeffect ovenpå, men jeg kan ikke garantere dig, at det ikke påvirker effekten af bioeffect. Og sådan er det, når alle producenter helst vil have at netop deres ingrediens kommer på nederst…. Men jeg ville bruge BHA nederst og bioeffect ovenpå, og så kan du sagtens bruge BP Clinical efterfølgende.

   NIOD vs. Bioeffect…. det er to forskellige ingredienser, og jeg har ikke noget reelt belæg for at vælge imellem dem. Begge dele er gode produkter.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Mange tak for svar :-) jeg har købt bioeffect og prøver at se hvordan det går!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Olesen

  Hej pudderdåser. Jeg spørger sikkert til et gammelt indlæg, men kan man bruge EGF serum om øjnene? Så man ikke behøver købe den dyre eye serum pft, hilsen pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Pernille
   Yep, det kan du godt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Yves Rocher Botanical Care Mist