Ice Mask - kølende men meningsløs maske

Fredagsfavorit: MAC Prep+Prime Lip

MAC Prep+Prime Lip

Foto: MAC

Mine læber er ikke altid lige kønne at se på. Når de for alvor bliver tørre, så skæller de også, og det ser mildest talt ikke supergodt ud under en mat kraftig læbestift.

Hvis jeg lægger et tykt lag læbepomade først, så løser det en del af problemet, men så holder læbestiften dårligere, fordi den “glider” af.

Tricket er selvfølgelig velplejede læber og at lægge læbepomade en halv times tid, før man tager makeup på – og så er der MAC Prep+Prime Lip til alle os andre.

Prep+Prime Lip er en farveløs stift baseret på blandt andet silikone og vaseline, der især kan løse to problemer:

1) Den lægger en hinde på synligt tørre og krakelerede læber, så de ser markant pænere ud, når man får selv meget mat læbestift på.

2) Den forhindrer læbestift og lip gloss i at “bløde” ud i eventuelle linjer omkring munden.

Efter min mening påvirker MAC Prep+Prime Lip ikke holdbarheden af læbestiften. Men den gør resultatet langt smukkere at se på.

Her kan du købe den
MAC Prep+Prime Lip koster 145 kroner i Magasin, i Salling i Aalborg, på MACs danske webshop og på Magasins webshop.

Husk at du også kan købe MAC i lufthavnen i Kastrup billigere, hvis du skal den vej fordi på sommerferie.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ice Mask - kølende men meningsløs maske