Superbazaar i Magasin med 10 procent på al skønhed

Dåsefavoritter på udsalg hos Nelly

Nelly Sale

Nelly har udsalg igen, og som sædvanlig er der rigtig mange af vores favoritter på. Jeg har valgt mine favoritter her – og har allerede shoppet lidt på udsalg i forvejen for at kunne dele dem med jer.

Clarins Natural Lip Perfector i farven Rosewood Shimmer 89 kroner
Det er en af mine favoritter, faktisk er det nok den læbepomade, jeg har brugt mest gennem tiden, fordi de forskellige farver samtidig er rigtig flotte. Der er kommet flere farver til, siden vi skrev om dem sidst og denne farve har jeg ikke endnu, så det er en oplagt mulighed at få den købt. Hvis du mest er til læbepomade med lidt farve, er du og Natural Lip Perfector, som skabt for hinanden.

Lily Lolo Mineral Eyeshadow 59 kroner
Løse pudderøjenskygge kræver måske nok lidt øvelse at bruge, men det er det hele værd at lære det. Når du er tryg ved pulveret, kan du nemlig let variere udtrykket og konsistensen. Med lidt vand har du for eksempel en flot eyeliner, og blander du lidt af skyggen i din cremede primer, ja så har du en langtidsholdbar cremeøjenskygge. Du kan selvfølgelig også bruge skyggen, lige som den er, men de er helt sikkert lettest at bruge med en pensel. De øjenskygger, jeg har fra Lily Lolo, er jeg rigtig glad for, så jeg skal have købt lidt flere farver.

Nails Inc. London Graffiti 59 kroner
Du har garanteret opdaget min glæde ved effektlakker. En af dem, jeg har købt igen, er Brick Lane. Den er supercool, fordi udtrykket ændres markant af farven på lakken, du vælger at lægge under. Jeg synes især, det ser fedt ud med sorte og hvide negle som base. Uanset hvilken lak jeg har valgt som base, så synes jeg resultatet har været rigtig fint. Når der nu er halv pris, skal jeg helt sikkert have en backup.

Shiseido Lacquer Rouge Lipgloss 99 kroner
Læbelak er en ægte dåse favorit. De fleste af farverne er ikke for tøsedrenge, men de er lige noget for Katja og jeg. Vi klapper begge to i hænderne, når farve og konsistens går op i en højere enhed og det gør de bestemt i dette tilfælde. Hvis du ikke er helt dus med læbestift, kan jeg varmt anbefale at gå efter Shiseido Lacquer Rouge Lipgloss. Det er i hvert fald helt sikkert, at jeg skal have mindst en farve mere.

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio 199 kroner
Der er mange fine ting at sige om øjenskyggetrioer, det gælder især Shiseidos. Flere af dem kan du lige nu få til halv pris hos Nelly, så du kan sikkert finde en med nogle farver, som du kan lide. Den, som endte i min kurv, var Snow Shadow. Den vil jeg bruge til et smokey eye, måske endda til en af efterårets mange festligheder.

Rimmel Moisture Renew Lipstick 59 kroner
Så er det tid til endnu en back-up… Funtime Fuchsia er bare en ud af de utallige pink læbestifter, jeg har. Alligevel er det den, der bliver fundet frem, hvis der er den mindste tvivl om hvilken af dem, jeg skal vælge. Den er god til det hele og derfor har jeg brugt flere op. Jeg er lidt i tvivl, om den måske er ved at udgå, i hvert fald er der lige kommet flere farver, og selvom de også er virkelig pæne, så er Funtime Fuchsia stadig min favorit.

NYX Cosmetics Jumbo Eyepencil 59 kroner
Det er lidt pinligt, jeg har aldrig rigtig taget mig sammen til at prøve NYX, så det skal jeg nu! De tykke cremede blyanter er en blanding mellem eyeliner og øjenskygge, eller det er i hvert fald det, jeg har hørt. Hvilken farve jeg skal vælge, ved jeg endnu ikke, men uanset hvilken det ender med, så kan jeg endelig tale med, når snakken falder på NYX.

Orly Mash Up Collection 59 kroner stykket
Om jeg fik delt min glæde ved Orlys sommerkollektion i videoen om Waterfall Manicure, ved jeg selvfølgelig ikke. Nu har jeg jo købt kollektionen, men hvis ikke jeg havde, så er det nu jeg var sprunget til. Enkeltvis koster lakkerne 59 kroner, og køber du hele kollektionen, skal du kun af med 354 kroner. Det er et fund, hvis du spørger mig. Kig på de andre links i indlægget med videoen, det var dem, som overbeviste mig.

Sally Hansen Diamond Flash Top Coat 59 kroner
Selvom jeg flittigt har hamstret min nu udgåede yndlings Top Coat fra Sally Hansen, så skal jeg selvfølgelig også prøve den nye Diamond Flash Top Coat. Når nu den er på tilbud, bliver jeg jo næsten nødt til at teste den. Jeg satser på en lige så medgørlig og helt perfekt konsistens, som samtidig holder sig flot blank. De andre lakker i Diamont-serien har jeg været meget glad for, så jeg krydser både fingre og tæer for at den lever op til alle mine forventninger.

Everlash Flexibands Basic Kit 129 kroner
Når nu julefrokostsæsonen nærmer sig med hastige skridt, gælder det om at få alle ingredienser til en vellykket makeup i hus. Det betyder for mit vedkommende et lager af kunstige vipper. Mine vipper er fra naturens side ikke sindssygt lange eller buede for den sags skyld. Derfor elsker jeg, det ekstra løft et par vipper giver. Everlash har både lim og vipper i pakken, og jeg har villet prøve dem længe, så nu er det blevet tid til, at de skal være mine.

Organiqs Eye Shadow 59 kroner
Lige så meget som jeg elsker øjenskygger med perlemor, ligeså fantastisk er det med de helt matte. De er simpelthen så gode til at lave skygger med, fordi lyset ikke bliver reflekteret i overfladen. Organiqs øjenskygger overraskede mig mere end positivt, da de for snart et par år siden blev lanceret. De er nemlig alt det, de skal være og lidt mere til. Matte, pigmenterede og så kan jeg rigtig godt lide farverne. Nuancerne er godt nok støvede, men det gør dem altså ikke så kedelige, som de lyder. Tværtimod er de perfekte til at lege med lys og skygge, når du lægger makeup.

Narciso Rodriguez Essence Eau De Parfum 50 ml. 359 kroner
Du skal skynde dig at få lagt din egen yndlings duft i kurven, der er ret mange at vælge mellem, og priserne er helt vilde. Jeg fandt en del af de dufte, som jeg bruger til hverdag, så jeg har måttet vælge flere fra, fordi min familie nok ikke rigtig vil sætte pris på dåsemakrel og havregrød resten af måneden. For Her er en de dufte, som kom med. Selvom den snart har nogle år på bagen, så er det stadig en af dem, jeg bruger meget.

Hvis du vil se alle udsalgsvarer på Nelly, så gå til udsalgssiden her. Indtast koden PUDDERDASERNE

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superbazaar i Magasin med 10 procent på al skønhed