Månedens favoritter: Juli 2010

12.08.10

Favoritprodukterne er ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).
Årh hvor har det været en fantastisk sommer. Dejligt vejr, glade børn, afslappende ferie, god mad og masser af kærlighed. Kan det blive bedre? Når det er så varmt, gider jeg ikke ret godt make up, det smelter alligevel af. Det skal være nemt, multianvendeligt og holdbart. Det er kodeordene i denne måneds favoritter.

1. Escale aux Marquises
Kender I det at man nærmest forelsker sig i en duft ud fra et billede/ en kampagne / et navn. Sådan havde jeg det med Escale aux Marquises fra Dior. De andre år har duftene i denne rejseduftkollektion ikke tiltalt mig. Denne har kaldt på mig fra starten. Da jeg endelig tog mig sammen til at dufte til den, var jeg solgt på stedet. Dior beskriver duften som blomstrende, citrusagtig og krydret.
De 3 Escale dufte har det til fælles at inspirationen (og noterne) til dem er hentet på en helt særlig rejsedestination. Denne gang er det Fransk Polynesien og base noten er Tiara blomsten fra Tahiti. Desværre fås disse dufte kun som eau de toilette og den holder som en sådan.
Escale aux Marquises fås i stormagasinerne og koster 575 for 75 ml

2. Fix+
Før i tiden så jeg ofte, damer i fly sprøjte sig i ansigtet med deodorant lignende sprayflasker. Jeg synes, de var mere end sære. Senere har jeg indset, at det de sprøjter sig med efter alt sandsynlighed er noget fugtspray. Enten almindeligt kildevand eller nogle af de vitamin- og antioxidant berigede væsker, som f.eks. M.A.Cs Fix+.
Det er en vandspray med blandt andet grøn te, kamille og agurkeekstrakt. Jeg har længe brugt den for at undgå det pudrede look, for eksempel når jeg bruger mineral foundation (i pudderform). Denne sommer er jeg blevet så afhængig af den, at en flaske har sneget sig ned i min taske. Prøv det siger jeg bare, det er en herlig måde at blive forfrisket på.
Fix+ koster 130 kroner for 100 ml. og kan købes hos M.A.C i Magasin (i bl.a. Århus, Odense, Rødovre, Kgs. Nytorv og Lyngby).

3. Matas Fod- og hælkur
Denne creme er helt fantastisk, så enkelt kan det siges. Mine hårdtprøvede fusser er dejlig bløde og slet ikke så tørre, som de ellers altid bliver om sommeren. De mange strandture plejer at være hård kost.
De stakkels fødders ejer er desværre doven/glemsom og derfor får fødderne slet ikke den behandling og opmærksomhed, som de burde have. Selv med den sparsomme indsmøring, jeg har formået, er huden blød og hælene helt fri for revner. Det er da en bedrift. Jeg er overbevist og jeg har anbefalet den til ALLE, som gad lytte til mig (sikkert også til dem, som egentlig ikke gad, fnis!).
Da jeg købte den for et par måneder siden, spurgte jeg straks ?damen? i Matas, om hvor mange procent af det unævnelige, der er i cremen (det er Urea, jeg mener her). Det viste sig dog at være et spørgsmål, som var meget vanskelligt at få besvaret. Svaret kom dog i tirsdags og indholdet af Urea er 25 % og det er ganske pænt og yderst effektivt.
Matas Fod-og hælkur koster 64 kr. for 150 ml og kan købes i Matas landet over.

4. Mineral Glow i Bronzed
Det er ikke let med bronzer, enten er de for brune, for orange eller de er proppet med glimmer og glitter, så man ligner en discokugle. Mineral Glow fra e.l.f i farven Bronzed er ingen af delene. Det er sådan en fin bronzer, den har en perfekt gyldenbrun farve med et ganske let shine.
Den kan selvfølgelig bruges som bronzer, men den er også rigtig god til at bidrage med lidt farve og shine i en creme eller bodylotion. Jeg har også brugt den som øjenskygge og det fungerede fremragende.
Mineral Glow findes i to farver (hvoraf Shimmer er en highlighter), de kan købes på e.l.fs hjemmeside for ca. 43 kr

5. Too Faced Shadow Insurance
I mine tidlige dulle år var jeg ofte irriteret over, at den makeup jeg havde gjort mig umage med at lægge, efter få timer havde samlet sig i folden på øjenlåget. Dengang kendte jeg ikke til fænomenet base eller primer (hvis det altså fandtes dengang, hmm?).
Shadow Insurance fra Too Faced er en af de primere, jeg oftest bruger. Både fordi den er farveløs, men også fordi at jeg kan blande den med hvilken som helst farve jeg vil og på den måde opnå en farvet cremeøjenskygge i præcis den nuance jeg ønsker.
Den har holdt på min makeup hele sommeren, den har trodset den heftige varme og holdt på formerne. Af og til glemmer jeg at bruge den, men det fortryder jeg altid hurtigt, for min øjenskygge kan umuligt holde hele dagen uden.
Shadow Insurence koster 160 kr. og kan købes i Magasin.

6. Velvet Touch Eye Liner i Black Ink
Velvet Touch Eye Liner fra Gosh i farven Black Ink den fås i MANGE fantastiske farver. Her er det den sorte, fordi den er så anvendelig og derfor perfekt til ferien. Den er utrolig holdbar, vandfast og kan tåle en del gnideri uden, at man ligner en panda.
Stiften er behagelig blød (men ikke smattet) så den er nem at arbejde med og den kan sagtens tones ud (men det skal gå lidt hurtigt, så den ikke når at sætte sig).
Gosh kan købes i blandt andet Matas, stormagasiner og parfumerier, Velvet Touch Eye Liner koster ca. 70 kr.

7. Rimmel Moisture Renew Lipstick i Funtime Fuchsia
Læbestift kan bruges til rigtig mange forskellige ting (særligt i forbindelse med makeup). Moisture Renew Lipstick fra Rimmel i farven Funtime Fuchsia har jeg brugt stort set hele denne sommer. Den er blevet brugt som blush, som base for øjenskygge, som øjenskygge alene, som læbestift og som en antydning af farve på læberne (et såkaldt stain, altså en farve som er smittet af/har plettet læberne).
Den passer fantastisk godt til Melon Pigment som er nævnt herunder. Som blush og highlight er de et rigtig godt par, men de skal hver især påføres varsomt ellers bliver resultatet helt sikkert mere end festligt.

8. M.A.C Pigment i Melon
Det er svært at finde på noget, jeg ikke vil bruge dette pigment til. M.A.C Pigment i farven Melon er så anvendeligt og sommerligt, at jeg slet ikke kan undvære det.
Det er et lyst ferskenfarvet pulver, som med stor succes kan bruges som øjenskygge, highlight på kinderne, på læberne, i neglelakken, blandet i bodylotion osv. Bedre bliver det næsten ikke. Farven er så lys, at den let går sammen med rigtig mange andre farver.
Det er perfekt til sommer makeuppen, som næsten kun behøver være lidt shine til at fremhæve den fine kulør, som solen har sørget for.
M.A.C Pigment koster 180 kr. for 4,5 gram.

9. Luscious Liquid Lipstick
Denne smarte drejepen fra e.l.f er en meget glosset version af en læbestift. Denne er i farven Cherry Tart og den leverer en fin transparent farve og er holdbar til trods for en blød og behagelig konsistens. Jeg er vild med applikatoren og drejemekanismen fungerer perfekt. Jeg skal helt sikkert have mange flere farver af denne gloss.
Luscious Liquid Lipstick kan købes på e.l.fs hjemmeside for ca. 13 kr.

10. Makeupsvampe
Min hud er til tider så umedgørlig, at jeg er lige ved at opgive foundation. Pudder ser mystisk ud fordi min hud er tør og creme laver striber, fordi det ikke rigtig kan binde på huden, SUK! Ofte endte jeg med et meget spøjst resultat.
Efter jeg har taget makeupsvampe til mig, er der sket en væsentlig forbedring. Jeg har altid lært at ansigtsprodukterne skal påføres med pensel i roterende bevægelser. Sådan en hud som min (det vil sige en sart, blandings hud med fedtede og tørre partier) behøver ikke blive eksfolieret konstant. Det er præcis det en roterende pensel gør (også selvom den er blød). Når man så samtidig har foundation/pudder på penslen, fremhæver det blot den ujævne overflade. En fugtet svamp er min redning og min hud ser nogenlunde glat og pæn ud.
Makeupsvampe kan købes mange steder blandt andet hos Matas og i stormagasiner, jeg har endda set dem i Tiger. Svampene koster 12-50 kr. for pakker af varierende størrelse.  Hos e.l.f kan de f. eks. købes for ca. 13 kr. for et hjul 8 svampe.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Katja

Endelig! 😀
Fodcremen er fantastisk!!!! Pyt med det unævnelige – det virker jo!
Iøvrigt har jeg også en del ELFs produkter på min top ti pt. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Katja
Fortæl fortæl! Hvilke produkter skal vi prøve fra E.l.f?
Jeg er glad for at du kan lide fodcremen :thumbsup:

Jannie

Helene……. jeg kan varmt anbefale deres Mineral Eyeshadow: http://www.eyeslipsface.co.uk/product.asp?”prodID” =81&currency=DKK
de er virkelig gode 🙂
og så er jeg faldet for deres Waterproof Eyeliner Pen: http://www.eyeslipsface.co.uk/product~“prodID” ~101.htm
og sidste men ikke mindst min ynglinges til læberne Luscious Liquid Lipstick farven: Baby Lips: http://www.eyeslipsface.co.uk/product~“prodID” ~22.htm
faktisk vil listen blive alt for lang for mange af deres produkter er helt fantatiske 😉
men her var min Top 3 elf podukter 😀

RikkeV

Uhhh, den månedsfavorit har været savnet!!
Det lyder jo næsten for godt til at være sandt med de der ELF produkter…Jeg havde selv flere ting i kurven i går, men pung lå i bilen så kunne ikke overføre…Må ind igen….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *