Dåseposten: Antirynke kosttilskud

Vores yndlings skønheds webshops

Yndlings webshops

Vi har igen opdateret listen over vores yndlingswebshops, primært i det store udland. Det vrimler med interessante danske og udenlandske webshops, og de udenlandske webshops bugner af billig makeup og mærker, vi ikke kan få herhjemme. Især de engelske, tyske og franske webshops er interessante steder at shoppe makeup, fordi priserne er væsentligt lavere end i Danmark, og der kommer ikke told og moms på, fordi det er indenfor EU. Der er temmelig meget at spare på en del mærker.

Magasin.dk
På Magasin.dk kan du købe et stort udvalg af de samme mærker, som du kan købe i Magasins stormagasiner. Og de er dansk eneforhandler online på mange af dem. MAC, Bobbi Brown, Ole Henriksen, Murad, Ciaté, Tromborg, Estée Lauder, Clinique, OPI og mange andre. Der kommer hele tiden nye mærker til.

Maccosmetics.dk
MACs egen webshops er stadig ny, og vi er lykkelige for at have en dansk version af mærkets onlineshop. Det gør det ikke bare nemmere at købe MAC, men der er også flere eksklusive kollektioner, som man kun kan købe online. Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Lookfantastic.com
LookFantastick.com minder på mange måder om BeautyBay og har mange af de samme mærker. Her kan du for eksempel købe OPI, Tweezerman, Decleor, Clarins, et stort udvalg af parfumer og en liste så lang af mærker, at der ikke er plads her. Du kan ikke mindst købe ghd glattejern væsentligt billigere end i Danmark. Der er gratis fragt.

HQhair.com
HQhair.com har selvfølgelig NARS som det helt store trækplaster. Derudover et udvalg som minder om Lookfantastic og Beauty Bay: Urban Decay, Benefit, OPI, hårprodukter i massevis og meget andet og ikke mindst billige ghd glattejern.

Feelunique
Feelunique sender en sand overflod af alle de fede brands til Danmark til lave priser og med gratis fragt. Desværre kommer der oftest moms og told på, da Feelunique sender fra Guernsey.  Feelunique refunderer beløbet op til et beløb svarende til ordrens størrelse. Det betyder i praksis, at du enten skal købe for under 80 kroner for at holde dig under minimumsgrænsen for fortoldning eller købe for over 220 kroner, for at det kan betale sig.

eChemist
eChemist sælger blandt andet franske apoteksmærker som Avene, A-Derma, Vichy og La Roche-Posay til engelske priser med gratis fragt, og det er et af to steder, hvor man med jævne mellemrum kan finde A-Derma Epitheliale på lager. Derudover har de flere større mærker som Gucci, Lancome og ikke mindst Guerlain med gode besparelser i forhold til danske priser.

Asos
Udover at være en af mine yndlingstøjbutikker, så har Asos også mange nice beauty ting, og der er gratis fragt. De har blandt andet mærker, som er svære at finde, så som Bourjois, Stila, Benefit og Models Own. Og gode priser på fx. Ciaté. Det er også her, du kan finde den bedste tørshampoo fra Batiste til 3 pund.

Beauty Bay
BeautyBay.com er en af Englands største webshops med makeup og skønhed, og de har alle de gode mærker til fornuftige priser. Her kan du købe Essie, Ole Henriksen, MD Formulations, Murad, Bare Escentuals, Deborah Lippmann, Seche Vite, Urban Decay, og jeg kunne blive ved og ved. Du kan se priser i danske kroner. Og der er gratis fragt. Beauty Bay er også stedet at købe Too Faced Shadow Insurance.

Beauty Expert
Beauty Expert er også en del af The Hut Group og har mange de samme mærker som for eksempel Lookfantastic og HQhair, men hos Beauty Expert er fokus mere på highend hudpleje.

Escentual
Escentual har en masse af de mærker, vi forbinder med franske apoteker: Vichy, La Roche-Posay, Klorane osv. Og det er temmelig meget billigere end herhjemme. Med jævne mellemrum kører de 30% kampagner på disse mærker, som gør det endnu billigere.

Apo-rot
Apo-rot.de er en tysk apoteks-webshop, og der er meget at spare på apoteksmærker som La Roche-Posay og Vichy. Kig også efter alt det andet, du plejer at købe i håndkøb på apoteket.

The Hut
The Hut er en stor engelsk koncern af webshops, der blandt andet ejer Lookfantastic og HQhair. De har også en webshop i eget navn, der hovedsageligt sælger mode, men også skønhed. Jeg faldt især for dem på grund af Realtechniques penslerne, billig Elizabeth Arden og udvalget af L’Occitane.

Garden Pharmacy
Garden Pharmacy er mig bekendt den eneste webshop, der sælger Chanel makeup og sender til Danmark. Det er primært det, jeg har købt hos dem, for ikke bare kan du købe til engelske priser, men du kan også få den nye kollektioner der, længe før i Danmark. Derudover har de primært de luksusmærker, vi kender i forvejen; Yves Saint Laurent, Dior, Lancome, Clarins, Esteé Lauder og mange flere. Porto her er lidt højere, men bestemt stadigt rimeligt, så køb godt ind, når du handler her. Fragt udregnes efter vægt, men er rimelig.

Matas.dk
Det er svært at komme udenom Matas i Danmark. Den stribede koncern sidder tungt på markedet, og med nogle efterhånden okay fragtpriser, så giver det også god mening at købe sine striber og resten af Matas kæmpe udvalg online.

Elf
Elf er bare et fedt mærke. Tingene er så billige, at man tror, det er løgn, og der er mange kup at gøre. Der er også en del dårlige produkter i blandt, men mange af deres ting er rene fund til prisen. For eksempel er deres Studio Line pensler, Blot Paper og meget mere Pudderdåse favoritter. Prøv at søge i vores gamle indlæg, vi har skrevet meget om elf.

Yves Rocher
Gode gamle Yves Rocher har i mange år været et postordremærke, der lugtede af mormor, men de sidste par år har de skiftet image. De har for eksempel rigtig mange lækre makeup produkter og et par gode pensler i sortimentet.

Pharmasimple
Pharmasimple er et belgisk apotek med franske produkter og har den store fordel for mange af jer, at de har en engelsksproget version af siden (se øverst til højre). Jeg har købt fx. Bioderma og Homeoplasmine der. Fragt er lavere end de franske shops, den er 6,31 euro til Danmark. Til gengæld er produktpriserne lidt højere end de næste to, som er franske apoteker.

Powersanté
Powersanté er en onlineshop, der tilhører apoteket i La Defense i Paris. Her er du henvist til en Google translate-version, hvis du ikke kan fransk, men der er ikke så meget at tage fejl af. Jeg har købt Klorane, Bioderma, Embryollise og Uriage til franske priser her. Fragt koster til gengæld 16,50 euro, men når en flaske Kloran tørshampoo koster 7,99 euro, så er det jo bare et spørgsmål om at fylde kurven godt op. Og så har de Revlon, hvis du er ude efter det, som er vanvittigt svært at skaffe til Danmark!

Pharmashopi
Pharmashopi er igen en onlineshop, der tilhører et fysisk apotek – dette ligger i Isère. Pharmashopi har et stort udvalg af Boiron, som jeg ellers har lidt svært ved at finde online. Fragt er 14,50 euro her, men en tube Homeoplasmine koster 3,20 euro pr tube, så det er igen mest et spørgsmål om at være frankofil nok til at købe rigeligt.

Ebay.com
Ebay er jo ikke en klassisk webshop, men der er mulighed for at gøre mange kup. Især neglelak er billigt, læs mere i guiden her. Hold dig langt væk fra MAC, med mindre du ved, hvad du gør. Det meste er fake.

Dahl PR Shop
Pigerne hos det lyserøde PR bureau Dahl er normalt dem, der sender produkter til sådan nogle som os. Som noget nyt har de lanceret en lige så pink webshop, hvor du kan købe de produkter, som de også laver PR for.

love-makeup.co.uk
Jeg har endnu ikke selv købt herfra, men jeg bliver nødt til at gøre det snart, for de har et stort udvalg af Sigma pensler, NYX, Real Techniques og meget andet virkelig spændende.

Makeup-online.dk
En dansk webshop drevet af søde Shila, som sælger alle de mærker, du ikke kan få herhjemme ellers og billige restpartier. Find blandt andet Sigma pensler, Urban Decay øjenskygger og meget mere.

SpaShop.dk
I denne danske webshop, kan du finde en masse dåsefavoritter. Mærker som Rudolph Care, Embryolisse, The Balm, Pukka, Elemental Herbology, Formula 10.0.6, M2 og flere finder du og med gode rabatter af og til.

Untoldsecretz
Den danske makeupartist Sidsel Marie Bøg har også webshoppen Untold Secretz, hvor hun sælger kultprodukter som du ellers ikke kan få herhjemme. Priserne er typisk end del højere end i udlandet, men her har du trygheden ved en dansk shop, og mange produkter kan du ikke skaffe herhjemme ellers.

Nelly.com
For de fleste af os handler Nelly om tøj, men de har en del spændende beauty. De har faktisk mange niche mærker, som ingen andre i Danmark har: Mschic, Ardell øjenvipper, Konad Nail Art, NYX mm.

Paula’s Choice

Enails.eu
På Enails.eu finder du mange af dåsernes yndlingslakker. Der er blandt andet et stort udvalg af Orly og China Glaze. Flere af mærkerne har også gelélakker. For eksempel er der Harmony Gelish, som både vinder i konsistens og det store udvalg af virkelig skønne farver.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

72 kommentarer

 • Mette

  Kender I til nogle webshop (der sender til Danmark), der sælger Covergirl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej desværre. :( Det er trist. Men der kan være noget at finde på Ebay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Eastendcosmetics har en del Covergirl, så vidt jeg kunne se :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   * East end cosmetics. Bliver sommetider revet med af min passion for sammensatte navneord ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Den kendte jeg ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  linket til den der glamr webshop virker ikke, da jeg kun kan se en hjemme side der hedder dog walking in northampton :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den er lukket ;-(((( Øv! Slut med billige Sleek.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   øv bøv :(( søger nemlig efter nogle af de billigere makeup mærker vi ikke kan få i Danmark, synes især revlon er interesant kender du en webshop der sælger revlon?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej – kun eBay :-( Måske nogle andre har et bud? Jeg har heller ikke ledt efter Revlon et godt stykke tid

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SET

   Cheapsmells (nu Allbeauty.com) har noget Revlon. Jeg køber f.eks. mascara og Colostay foundation uden problemer. Pas bare på med told/mva, for selv om det er UK, så ligger det på en af de britiske områder udenfor EU.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  WTF – Northampton Dog Walking Service?! Den kommer frem når jeg klikker på Glamr.co.uk, hmmmm

  Ellers virkelig skønt med sådan en liste. I har virkelig åbnet mine øjne for netbeautyshopping :) :)

  Eastendcosmetics.co.uk kan jeg osse varmt anbefale, de er superbillige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Sofie

  Nice at få det hele samlet – I er gode til at gøre makeupjunglen overskuelig! :-D
  Tænkte på om I ikke vil lave en guide til makeup og hud/hårplejemærker/produkter uden parfume, for jeg er allergiker og ender altid med de samme mærker på creme osv. som jeg altid har brugt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Jeg er helt tosset med echemist.co.uk. De har jævnligt rabatter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg kan anbefale jer at kigge på cocktailcosmetics.co.uk de sælger bl.a sigma og Real Techniques.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Åh, i har lige reddet min aften! Jeg har ledt og ledt efter en side, hvor de måske solgte Esteé Lauders Advanced Night Repair billigere end Matas og Magasin! Sad lige og skulle til at købe den, da jeg tjekkede jeres blog og faldt over det her indlæg, og så finder jeg den hele 200kr billigere! :) Tusinde tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Det var dejligt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AishuRam

   På hvilken af hjemmesiderne, fandt du cremen? Jeg leder nemlig også efter den! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  har lige købt a-derma epitheliale a.h cremen og er super glad for den under (eller over, hvad er bedst?) min LRP hydranorme for ekstra fugt. men synes det svier lidt når jeg tager den på. hvad kan det skyldes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det gør den, det har jeg også oplevet. Jeg ved ikke helt præcis hvorfor, men mit bedste bud er A-vitaminen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Shopper også meget på de engelske beautysites, men er lidt træt af at se, at der kan være en pris for briter og en pris for ‘andre europæere’. Prisforskellen kan være et par pund for den samme vare, og så er det jo falsk markedsføring at kalde det gratis fragt. Øv bøv. Prøv at lægge mærke til de andre produktforslag der er i højre side på BeautyBay, hvis du er inde på et produkt. Her kan man se den britiske pris. Uncool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   prøv at indstil den til at vise prisen i pund, også når du handler. det gør det en lille smule billigere at handle på asos ved jeg, i forhold til hvis man har den til at vise prisen i danske kroner :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Godt tip – tai

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Jeg vælger altid pund, men jeg gider ikke føle mig snydt ved at betale som sagt 1-? pund fordi de skjuler forsendelsesprisen, så det er dyrere at handle fra DK fremfor UK. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Billigvoks har billige OPI og Essie-lakker. De har også en maaaasse hårprodukter, men der har jeg ikke ekspertisen til at bedømme hvad det er og om prisen er fin, men det formoder jeg at den må være;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg men jeg har haft problemer med at købe Nars fra Asos, min ordre ville ikke gå igennem med meldingen om at Asos ikke sender Nars til DK, heldigvis kunne jeg bestille via HQhair uden problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh ja, det er rigtigt. Asos har det med at det ikke er alting, de vil sende til DK :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En hjemmeside der sælger alt fra husholdningsprodukter til makeup.. Det er amerikanske priser og der er både physicians formula, ELF, et stort udvalg af real techniques (endda nogen der er limited edition lige nu!) og meget mere.. Jeg sidder altid og kan finde mere at købe selvom jeg lige har bestilt :P De går meget op i naturlige produkter, så det er oven i købet miljøvenligt (:
  Første gang man køber kan man endda spare 5$ på ordrer under 40$ og 10$ på ordrer under 40$.. man skal bare skrive en kode ved checkout (fx FTS116).. så der er meget at spare her ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke hvorfor siden ikke står der, men det er iherb.com (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Negin

   kommer der ikke told oveni hvis man bestiller fra iherb.com ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Negin
   Der kommer told på, hvis du bestiller over cirka 80 kroner (mener jeg, det er).

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fantastisk liste!

  Den eneste, som jeg virkelig synes I burde tilføje er feelunique.com.
  Det er klart min favorit side, og har efterhånden købte de fleste af mine beauty-produkter der igennem de sidste 5 år.
  De har altid gratis fragt – og bliver ens varer taget i tolden, jamen så refunderer feelunique det simpelthen, hvis man scanner sin kvittering ind og sender den via mail.
  Jeg køber primært BareEscentuals (BareMinerals) på siden, men har også haft stor glæde af deres meget billige tilbud på GHD glattejern.
  Jeg vil helt sikkert anbefale siden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Findes der ikke steder online, hvor man kan købe Mac billigere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Jo, men så kan du ikke være sikker på ægtheden :-)
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie L.

  Ved i om Maccosmetics.co.uk sender til Danmark?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det gør de ikke, men det gør maccosmetics.dk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  kender i nogle hjemmesider sælger exuviance, og som også sender til DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej desværre. Håber nogle andre kan hjælpe dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Tak for tipsene. Betaler man told ved nogen af de her webshops? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, de er indenfor EU – eBay undtaget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej – ved I hvor man kan købe Revlon makeup henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Simone
   Det kan man i forskellige engelske og tyske webshops. Desværre kan man jo ikke få Revlon i Danmark længere :-(

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

   På fragrancedirect… Se min kommentar nedenfor..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Har fundet DEN FEDESTE side.. http://www.fragrancedirect.co.uk tjek evt deres priser på ciate… For filan den er billig 50 kr for caviar, colorfoil, sequins osv osv, plus julekalenderen til 160 kr…. Aaaaaaaa. Porto er på 6£ men til de priser er det ok… Det bedste… De sender “by land” så de sender (næsten) alt, og de får tit nye tilbud, ciate har f.eks ikke været en fast del af sortimentet. Jeg har bestilt derfra MANGE gange, primært neglelak, men også shampoo, makeup (bl.a. Revlon og bourjois, weee.) de har både drugstore og high-end brands såsom clinique, skindoctors, elizabeth arden, shiseido. Jamen jeg kunne blive ved. Jeg har dog aldrig bestilt parfume, som jo egentlig er deres “thing”. Det tager ca 14 dage, før det er i dine hænder, men det er ventetiden værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine palmvig

  GLEM IKKE AT BOOTS i England sender til DK nu!! :) Drugstore når det er bedst ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det er rigtigt Josephine!! Skriver det lige bag øret!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Hej :) Tak for god blog og idéer til webshops! I skriver at feelunique returneres moms, hvis ens pakke fortoldes. Ved I om de også returnerer importgebyret på 160 kr., der kommer oveni momsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, det har de gjort for mig, er jeg 75 % sikker på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Nogen der ved om den her hjemmeside, sender til Danmark uden problemer?
  https://www.houseoffraser.co.uk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Asta
   Det ser sådan ud? Hvad mener du med uden problemer?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej. Jeg er ved at købe nogle børster på look fantastic. Der står at der er gratis fragt, men der står jeg skal betale 75 kr. i fragt. Er der noget jeg skal trykke på for at det bliver gratis?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Cecilie
   Der står ikke noget om fragt, når jeg prøver… Så det kan jeg desværre ikke svare dig på :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Man får fri fragt når man bruger for over 100 kr. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Ååååhh ja, det tænkte jeg ikke på… Så lidt har jeg vist aldrig prøvet at shoppe for :-P

   Tak for svaret!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er bare mærkeligt, for det jeg har i kurven koster 350 cirka. Så det forstår jeg ikke. Men tak for svar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Heise

  Hej kender du en hjemmeside hvor man kan købe maybellines age revind concealer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anna Heise
   Er den ikke helt udgået? Det troede jeg faktisk, at den var? Jeg har ikke selv erfaringer med den, så jeg kan ikke anbefale dig noget andet i stedet :-/

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Age rewind concealer kan købes flere steder.. Bla. hos feelunique.com, lookfantastic og hvis du skulle en tur til Tyskland findes den også i Rossmann ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Catharina

  Hej Pudderdåser :)
  Tak for en FANTASTISK skønhedsblog – så gennemført!
  Jeg er personligt lidt af en sucker for alt hvad der hedder Chanel makeup, men Garden Pharmacy har ikke lige det vildeste udvalg – har i andre sider som i kender til, som har større udvalg og selvfølgelig sender til Danmark?

  Mange hilsner,
  Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Cecilia. Tak for de pæne ord. Det er sødt af dig.

   Chanel er super svært at få fat i online. Jeg kan kun lige komme i tanke om Sephoras franske webshop? De sender til Danmark, men fragten er dyr, så man skal købe en del for at det giver mening.

   http://www.sephora.fr

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chanel kan du købe online på Flaconi.de og parfumdreams.de begge sider er tyske, og fragten er billig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Ved I hvorfor man ikke kan bestille fra E.l.f.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Fordi den engelske afdeling af ELF er lukket ned. Jeg har hørt, at de måske ville åbne igen, men det er ikke noget jeg ved.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej, kommer der told på sephoras frsnske hjemne? Vh elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Elisabeth
   Nej, det er jo i Europa :-*
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej :) Det er i EU, så det gør der ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej

  Er der nogen herinde der har erfaring med at bruge http://www.eliteparfumer.dk. Jeg har længe forsøgt at finde parfumeprøver til rimelige priser, da jeg synes det er for dyrt & kedeligt at købe en 100ml. Jeg hører gerne fra nogen om de har handlet der før, eller om der er andre steder man kan finde billige parfumeprøver :)

  Mvh

  julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Julie
   Jeg har ingen personlige erfaringer med den omtalte webshop, så jeg håber, der er andre, der kan hjælpe :-)

   Eliteparfumerne er inspireret af andre dufte, bare så du er opmærksom på, at det ikke er en kendt klassiker, du klikker hjem. Det betyder ikke, at der er noget galt med produktet eller kvaliteten, det kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ved i hvor man kan købe Physicians Formula uden at skulle betale en formue for shipping? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Nanna
   Det eneste sted, jeg kender til, er iHerb. Husk at være opmærksom på at bestille under 80 kroner, så du ikke skal betale told.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Antirynke kosttilskud