Vores yndlings skønheds webshops

07.04.13
Yndlings webshops

Yndlings webshops

Vi har igen opdateret listen over vores yndlingswebshops, primært i det store udland. Det vrimler med interessante danske og udenlandske webshops, og de udenlandske webshops bugner af billig makeup og mærker, vi ikke kan få herhjemme. Især de engelske, tyske og franske webshops er interessante steder at shoppe makeup, fordi priserne er væsentligt lavere end i Danmark, og der kommer ikke told og moms på, fordi det er indenfor EU. Der er temmelig meget at spare på en del mærker.

Magasin.dk
På Magasin.dk kan du købe et stort udvalg af de samme mærker, som du kan købe i Magasins stormagasiner. Og de er dansk eneforhandler online på mange af dem. MAC, Bobbi Brown, Ole Henriksen, Murad, Ciaté, Tromborg, Estée Lauder, Clinique, OPI og mange andre. Der kommer hele tiden nye mærker til.

Maccosmetics.dk
MACs egen webshops er stadig ny, og vi er lykkelige for at have en dansk version af mærkets onlineshop. Det gør det ikke bare nemmere at købe MAC, men der er også flere eksklusive kollektioner, som man kun kan købe online. Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Lookfantastic.com
LookFantastick.com minder på mange måder om BeautyBay og har mange af de samme mærker. Her kan du for eksempel købe OPI, Tweezerman, Decleor, Clarins, et stort udvalg af parfumer og en liste så lang af mærker, at der ikke er plads her. Du kan ikke mindst købe ghd glattejern væsentligt billigere end i Danmark. Der er gratis fragt.

HQhair.com
HQhair.com har selvfølgelig NARS som det helt store trækplaster. Derudover et udvalg som minder om Lookfantastic og Beauty Bay: Urban Decay, Benefit, OPI, hårprodukter i massevis og meget andet og ikke mindst billige ghd glattejern.

Feelunique
Feelunique sender en sand overflod af alle de fede brands til Danmark til lave priser og med gratis fragt. Desværre kommer der oftest moms og told på, da Feelunique sender fra Guernsey.  Feelunique refunderer beløbet op til et beløb svarende til ordrens størrelse. Det betyder i praksis, at du enten skal købe for under 80 kroner for at holde dig under minimumsgrænsen for fortoldning eller købe for over 220 kroner, for at det kan betale sig.

eChemist
eChemist sælger blandt andet franske apoteksmærker som Avene, A-Derma, Vichy og La Roche-Posay til engelske priser med gratis fragt, og det er et af to steder, hvor man med jævne mellemrum kan finde A-Derma Epitheliale på lager. Derudover har de flere større mærker som Gucci, Lancome og ikke mindst Guerlain med gode besparelser i forhold til danske priser.

Asos
Udover at være en af mine yndlingstøjbutikker, så har Asos også mange nice beauty ting, og der er gratis fragt. De har blandt andet mærker, som er svære at finde, så som Bourjois, Stila, Benefit og Models Own. Og gode priser på fx. Ciaté. Det er også her, du kan finde den bedste tørshampoo fra Batiste til 3 pund.

Beauty Bay
BeautyBay.com er en af Englands største webshops med makeup og skønhed, og de har alle de gode mærker til fornuftige priser. Her kan du købe Essie, Ole Henriksen, MD Formulations, Murad, Bare Escentuals, Deborah Lippmann, Seche Vite, Urban Decay, og jeg kunne blive ved og ved. Du kan se priser i danske kroner. Og der er gratis fragt. Beauty Bay er også stedet at købe Too Faced Shadow Insurance.

Beauty Expert
Beauty Expert er også en del af The Hut Group og har mange de samme mærker som for eksempel Lookfantastic og HQhair, men hos Beauty Expert er fokus mere på highend hudpleje.

Escentual
Escentual har en masse af de mærker, vi forbinder med franske apoteker: Vichy, La Roche-Posay, Klorane osv. Og det er temmelig meget billigere end herhjemme. Med jævne mellemrum kører de 30% kampagner på disse mærker, som gør det endnu billigere.

Apo-rot
Apo-rot.de er en tysk apoteks-webshop, og der er meget at spare på apoteksmærker som La Roche-Posay og Vichy. Kig også efter alt det andet, du plejer at købe i håndkøb på apoteket.

The Hut
The Hut er en stor engelsk koncern af webshops, der blandt andet ejer Lookfantastic og HQhair. De har også en webshop i eget navn, der hovedsageligt sælger mode, men også skønhed. Jeg faldt især for dem på grund af Realtechniques penslerne, billig Elizabeth Arden og udvalget af L’Occitane.

Garden Pharmacy
Garden Pharmacy er mig bekendt den eneste webshop, der sælger Chanel makeup og sender til Danmark. Det er primært det, jeg har købt hos dem, for ikke bare kan du købe til engelske priser, men du kan også få den nye kollektioner der, længe før i Danmark. Derudover har de primært de luksusmærker, vi kender i forvejen; Yves Saint Laurent, Dior, Lancome, Clarins, Esteé Lauder og mange flere. Porto her er lidt højere, men bestemt stadigt rimeligt, så køb godt ind, når du handler her. Fragt udregnes efter vægt, men er rimelig.

Matas.dk
Det er svært at komme udenom Matas i Danmark. Den stribede koncern sidder tungt på markedet, og med nogle efterhånden okay fragtpriser, så giver det også god mening at købe sine striber og resten af Matas kæmpe udvalg online.

Elf
Elf er bare et fedt mærke. Tingene er så billige, at man tror, det er løgn, og der er mange kup at gøre. Der er også en del dårlige produkter i blandt, men mange af deres ting er rene fund til prisen. For eksempel er deres Studio Line pensler, Blot Paper og meget mere Pudderdåse favoritter. Prøv at søge i vores gamle indlæg, vi har skrevet meget om elf.

Yves Rocher
Gode gamle Yves Rocher har i mange år været et postordremærke, der lugtede af mormor, men de sidste par år har de skiftet image. De har for eksempel rigtig mange lækre makeup produkter og et par gode pensler i sortimentet.

Pharmasimple
Pharmasimple er et belgisk apotek med franske produkter og har den store fordel for mange af jer, at de har en engelsksproget version af siden (se øverst til højre). Jeg har købt fx. Bioderma og Homeoplasmine der. Fragt er lavere end de franske shops, den er 6,31 euro til Danmark. Til gengæld er produktpriserne lidt højere end de næste to, som er franske apoteker.

Powersanté
Powersanté er en onlineshop, der tilhører apoteket i La Defense i Paris. Her er du henvist til en Google translate-version, hvis du ikke kan fransk, men der er ikke så meget at tage fejl af. Jeg har købt Klorane, Bioderma, Embryollise og Uriage til franske priser her. Fragt koster til gengæld 16,50 euro, men når en flaske Kloran tørshampoo koster 7,99 euro, så er det jo bare et spørgsmål om at fylde kurven godt op. Og så har de Revlon, hvis du er ude efter det, som er vanvittigt svært at skaffe til Danmark!

Pharmashopi
Pharmashopi er igen en onlineshop, der tilhører et fysisk apotek – dette ligger i Isère. Pharmashopi har et stort udvalg af Boiron, som jeg ellers har lidt svært ved at finde online. Fragt er 14,50 euro her, men en tube Homeoplasmine koster 3,20 euro pr tube, så det er igen mest et spørgsmål om at være frankofil nok til at købe rigeligt.

Ebay.com
Ebay er jo ikke en klassisk webshop, men der er mulighed for at gøre mange kup. Især neglelak er billigt, læs mere i guiden her. Hold dig langt væk fra MAC, med mindre du ved, hvad du gør. Det meste er fake.

Dahl PR Shop
Pigerne hos det lyserøde PR bureau Dahl er normalt dem, der sender produkter til sådan nogle som os. Som noget nyt har de lanceret en lige så pink webshop, hvor du kan købe de produkter, som de også laver PR for.

love-makeup.co.uk
Jeg har endnu ikke selv købt herfra, men jeg bliver nødt til at gøre det snart, for de har et stort udvalg af Sigma pensler, NYX, Real Techniques og meget andet virkelig spændende.

Makeup-online.dk
En dansk webshop drevet af søde Shila, som sælger alle de mærker, du ikke kan få herhjemme ellers og billige restpartier. Find blandt andet Sigma pensler, Urban Decay øjenskygger og meget mere.

SpaShop.dk
I denne danske webshop, kan du finde en masse dåsefavoritter. Mærker som Rudolph Care, Embryolisse, The Balm, Pukka, Elemental Herbology, Formula 10.0.6, M2 og flere finder du og med gode rabatter af og til.

Untoldsecretz
Den danske makeupartist Sidsel Marie Bøg har også webshoppen Untold Secretz, hvor hun sælger kultprodukter som du ellers ikke kan få herhjemme. Priserne er typisk end del højere end i udlandet, men her har du trygheden ved en dansk shop, og mange produkter kan du ikke skaffe herhjemme ellers.

Nelly.com
For de fleste af os handler Nelly om tøj, men de har en del spændende beauty. De har faktisk mange niche mærker, som ingen andre i Danmark har: Mschic, Ardell øjenvipper, Konad Nail Art, NYX mm.

Paula’s Choice

Enails.eu
På Enails.eu finder du mange af dåsernes yndlingslakker. Der er blandt andet et stort udvalg af Orly og China Glaze. Flere af mærkerne har også gelélakker. For eksempel er der Harmony Gelish, som både vinder i konsistens og det store udvalg af virkelig skønne farver.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Mette

Kender I til nogle webshop (der sender til Danmark), der sælger Covergirl?

Pudderdåse Katja

Nej desværre. 🙁 Det er trist. Men der kan være noget at finde på Ebay.

Malou

Eastendcosmetics har en del Covergirl, så vidt jeg kunne se 🙂

Malou

* East end cosmetics. Bliver sommetider revet med af min passion for sammensatte navneord 😉

Pudderdåse Katja

Fedt! Den kendte jeg ikke

Lise

linket til den der glamr webshop virker ikke, da jeg kun kan se en hjemme side der hedder dog walking in northampton 😀

Pudderdåse Katja

Den er lukket ;-(((( Øv! Slut med billige Sleek.

Lise

øv bøv :(( søger nemlig efter nogle af de billigere makeup mærker vi ikke kan få i Danmark, synes især revlon er interesant kender du en webshop der sælger revlon?

Pudderdåse Katja

Nej – kun eBay 🙁 Måske nogle andre har et bud? Jeg har heller ikke ledt efter Revlon et godt stykke tid

SET

Cheapsmells (nu Allbeauty.com) har noget Revlon. Jeg køber f.eks. mascara og Colostay foundation uden problemer. Pas bare på med told/mva, for selv om det er UK, så ligger det på en af de britiske områder udenfor EU.

Malou

WTF – Northampton Dog Walking Service?! Den kommer frem når jeg klikker på Glamr.co.uk, hmmmm
Ellers virkelig skønt med sådan en liste. I har virkelig åbnet mine øjne for netbeautyshopping 🙂 🙂
Eastendcosmetics.co.uk kan jeg osse varmt anbefale, de er superbillige.

Pudderdåse Katja

Piv! Den findes ikke mere :-((((

Sidsel Sofie

Nice at få det hele samlet – I er gode til at gøre makeupjunglen overskuelig! 😀
Tænkte på om I ikke vil lave en guide til makeup og hud/hårplejemærker/produkter uden parfume, for jeg er allergiker og ender altid med de samme mærker på creme osv. som jeg altid har brugt 🙂

Pudderdåse Katja

Jo, jeg er i gang med flere. Jeg har allerede skrevet en her: https://pudderdaaserne.dk/2012/03/18/makeup-for-allergikere-og-andre-sarte-hoveder/

Beate

Jeg er helt tosset med echemist.co.uk. De har jævnligt rabatter.

Pudderdåse Katja

Uh, ja den er også god 🙂

Lisa

Jeg kan anbefale jer at kigge på cocktailcosmetics.co.uk de sælger bl.a sigma og Real Techniques.

Jessica

Åh, i har lige reddet min aften! Jeg har ledt og ledt efter en side, hvor de måske solgte Esteé Lauders Advanced Night Repair billigere end Matas og Magasin! Sad lige og skulle til at købe den, da jeg tjekkede jeres blog og faldt over det her indlæg, og så finder jeg den hele 200kr billigere! 🙂 Tusinde tak!

Pudderdåse Katja

Fedt! Det var dejligt

AishuRam

På hvilken af hjemmesiderne, fandt du cremen? Jeg leder nemlig også efter den! 🙂

Laura

har lige købt a-derma epitheliale a.h cremen og er super glad for den under (eller over, hvad er bedst?) min LRP hydranorme for ekstra fugt. men synes det svier lidt når jeg tager den på. hvad kan det skyldes?

Pudderdåse Katja

Det gør den, det har jeg også oplevet. Jeg ved ikke helt præcis hvorfor, men mit bedste bud er A-vitaminen.

Betina

Shopper også meget på de engelske beautysites, men er lidt træt af at se, at der kan være en pris for briter og en pris for ‘andre europæere’. Prisforskellen kan være et par pund for den samme vare, og så er det jo falsk markedsføring at kalde det gratis fragt. Øv bøv. Prøv at lægge mærke til de andre produktforslag der er i højre side på BeautyBay, hvis du er inde på et produkt. Her kan man se den britiske pris. Uncool.

Laura

prøv at indstil den til at vise prisen i pund, også når du handler. det gør det en lille smule billigere at handle på asos ved jeg, i forhold til hvis man har den til at vise prisen i danske kroner 🙂

Pudderdåse Katja

Godt tip – tai

Betina

Jeg vælger altid pund, men jeg gider ikke føle mig snydt ved at betale som sagt 1-? pund fordi de skjuler forsendelsesprisen, så det er dyrere at handle fra DK fremfor UK. 😉

Else

Billigvoks har billige OPI og Essie-lakker. De har også en maaaasse hårprodukter, men der har jeg ikke ekspertisen til at bedømme hvad det er og om prisen er fin, men det formoder jeg at den må være;)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *