Den bedste: Batiste tørshampoo

21.05.13
Batiste tøshampoo

Batiste tøshampoo

Jeg snakkede engang med den skandinaviske chefstylist for et meget kendt, dyrt og prestigefyldt britisk hårstyling-brand om, hvorfor det pågældende mærke ikke lavede en tørshampoo. Hun svarede:

“Det er svært, når man kan købe den allerbedste tørshampoo til under 3 pund i Boots”

Hun talte selvfølgelig om tørshampooen fra Batiste, og jeg bliver nødt til at erklære mig absolut enig. Jeg har endnu ikke oplevet noget mere effektivt.

Den ultra-billige tørshampoo, der desværre ikke findes på det danske marked, har opnået velfortjent kultstatus. Den er simpelthen hamrende effektiv.

Flere varianter
Prisen, du betaler for det, er et tydeligt hvidt skær ved flere af varianterne. Derfor findes den også i flere farvede versioner til både mørkt og mellembrunt hår.

Min egen favorit er XXL Volume, der er suveræn til tyndt og fedtet hår som mit eget. Jeg er dronningen af fedtet morgenhår. Helenes ene søn har engang sagt “guuud har du farvet hår?” efter jeg havde vasket mit hår – så fedtet bliver det. Fra børn og fulde mennesker…

Samtidig med at Batiste XXL Volume affedter håret, så giver den også volume til håret. Det er langt fra alle tørshampooer, der gør det, og jeg ender ofte med affedtet, men fladt hår. Ikke med denne.

‘Hemmeligheden’ er udover de helt almindelige gasser, som altid er i tørshampoo, risstivelse, silica og talk, som affedter håret, giver fylde – og giver det hvide skær. Så vælg varianterne til mørkt hår, hvis du vil undgå det. Den almindelige Batiste indeholder ikke talk som XXL Volume gør og er mindre slem ifht. hvidt skær.

Heftig duft
Alle varianterne er kraftigt parfumeret og dufter af en mindre blomsterbutik. Jeg holder under alle omstændigheder både næse og mund lukket, når jeg bruger spray af denne slags.

Her kan du købe det
Batiste forhandles generelt ikke på det danske marked, undtagen når der popper parallelimport op med jævne mellemrum til forhøjede priser. Stort set ingen engelske webshops sender til Danmark på grund af problemerne med at sende sprayflaske med post.

MEN Asos sender Batiste til Danmark – guderne må vide hvordan, men af hjertet tak for det. Hvilket gør, at vi kan købe Batiste til engelske priser og gratis fragt.

200 ml. koster mellem 27 og 37 kroner alt efter variant og 400 ml koster 46 kroner.

Køb Batiste hos Asos her

Bruger du tørshampoo? Hvilken en virker for dig?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
35 kommentarer
Pernille

Er ret sikker på at Nelly.com også sælger dem til mellem 55 og 65 kr + fragt. Rejsestørrelse koster så kun 35 kr 🙂

Louise Friis

Har selv købt og nu anmeldt den på min blog (med henvisning til jer) og jeg er virkelig vild med den, især til volume. Mit flade hår elsker den!
🙂

malene grove

Jeg må helt sikkert prøve den fra Batiste, efter jeg har læst det her. Har prøvet et par andre, uden den store succes :-/
Efter lidt søgen rundt på nettet, har jeg fundet frem til at Batiste tørshampoo kan købes både på Nelly.com – Nicehair.dk – Trendmeup.dk

Pudderdåse Katja

Tak Malene 🙂

Maja

Hej!
Hvilken af de forskellige, er til lyst hår?

Pudderdåse Katja

Alle dem, der ikke er til mørkt hår 🙂

Josephine Roth Ekmann

Hvordan fungerer de for tørt hår? (som alligevel formår at blive fedtet ved rødderne). Jeg har skulderkort, krøllet hår.

Pudderdåse Katja

Tørshampoo udtørrer håret, og det gælder for så vidt dem alle. Batiste er hverken værre eller bedre synes jeg. Den pink Batiste er nok værre til tørt hår. Den grønne er som alle andre.
Hvis dit hår er tørt skal du generelt sørge for at minimere brugen af tørshampoo-

Maria

Hej søde pudderdåser + læsere!
Man kan i øjeblikket få 3 typer Batiste i butikskæden Normal til 39 kr 🙂

Mette

Nu kan man få tørshampooerne flere steder i Danmark til rimelige priser:
http://shampoo-pristjek.dk/produkt/batiste-dry-shampoo-xxl-volume-200-ml/

Malene

Ville netop til at bestille batist hos asos, men hjemmesiden siger det ikke kan leveres til dk. Det plejer ikke være et problem. Gad vide om der er en lov der er kommet i vejen for visse produkter? 🙂

Helene Randløv

Hej Malene
Ja, det er ikke helt utænkeligt. Det bliver lavet om ret tit, og jeg er ikke helt opdateret på den front desværre.
Kh. Helene

Louise

De har dem i netto lige nu til 30 kr 😊

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *