Vinderen af Biansi IMIST

02.04.13
Biansi IMIST og e-juice

Biansi IMIST og e-juice
Der er afgjort flest besvarelser fra bekymrede og ikke rygende familiemedlemmer i kommentarfeltet på Biansi IMIST konkurrencen. Det blev ikke én af dem, som vandt.

Lockout og YouTube
Vinderen blev udvalgt af min yngste søn, som er berørt af den store lockout af lærerne. Han har mildest talt lidt svært ved at se det uheldige i situationen, og han synes at den ekstra ”ferie” skal være hjerteligt velkommen.
Det er selvfølgelig begge drenge, som er berørt af de manglende lærere og begge to har tilbragt en hyggelig dag hjemme. Selvom ingen af dem har opdaget det, har vi i dag trænet disciplinen: lær og leg.
Den yngste brugte et af ”frikvartererne” på at lave en playlist på YouTube, som han kan se, når han har tid og trænger til en pause. Da han blev spurgt, hvem der skulle vinde konkurrencen, gik der et øjeblik med at tælle, hvorefter han sagde: ”Det skal nummer femogtyve”. Det er nummer femogtyve, fordi det er antallet af videoer på hans playlist.

Præmie og vinder
Kommentar nummer femogtyve er skrevet af Baysen klokken 13.00 den 27. marts.
Stort tillykke til Baysen som har vundet følgende:

Biansi IMIST med 2 stk batterier á 900 mAh, 2 stk atomizer, 7 stk tanke, 1 stk USB lader, 1 stk strømstik og 1 stk instruktionsbog.
E-juice: Æble, Burley Tobak, Lakrids, Piña Colada og USA Light.
Og en nålflaske som bruges til at fylde e-juice på e-cigaretten.

Tak til alle jer som deltog i konkurrencen. Vinderen vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *