Maybelline The Rocket Volum’ Express

14.03.13
Maybelline The Rocket Volum' Express

Maybelline The Rocket Volum' Express

Det slår aldrig fejl – når Helene elsker en mascara, så virker den ikke for mig, og når jeg forelsker mig i en mascara, så kan Helene slet ikke få den til at fungere. Maybelline The Rocket Volum’ Express er ingen undtagelse – jeg er vild med den, og Helene bandede over den som en havnearbejder, sidst jeg så hende bruge den.

The Rocket er seneste tilføjelse til Maybellines serie af Volum’ Express mascaraer, som hører til de bedste mascara, jeg kender (Helene er enig – det er bare altid forskellige mascara, vi vælger fra serien).

Benefit wannabe
Hvis jeg skal sammenligne den med andre mascara, så bliver det uundgåeligt med Benefits They’re Real Mascara, som er den mest dramatiske mascara til mine vipper. De har lidt samme følelse: At man kan blive ved og ved med at lægge lag på til man får en imponerende dramatisk effekt. Man kan også nøjes med et mindre lag for en mere diskret effekt, men med lidt flere lag, mens mascaraen er våd, så opnår jeg imponerende resultater.

Drysser ikke og holder
Benefits They’re Real giver en mere dramatisk effekt efter min mening, og formen på børsten er også anderledes. Men The Rocket har andre fordele: Den sidder overraskende godt fast, mine sædvanlige pandaøjne er mindre, end de plejer at være. Prisen på 110 kroner taler også som altid til Maybellines fordel. Det har altid været min oplevelse, at når mærker som Maybelline og L’Oreal laver mascara, som de gør, så er der ingen grund til at give mere for sin mascara.

Her kan du købe det
Maybelline The Rocket Volum’ Express koster 110 kroner og kan købes i Matas, større supermarkeder og stormagasiner.

Hvad synes du om Maybellines mascaraer?

Der er en Maybelline konkurrence lige nu på Facebook hvor du kan vinde The Rocket mascaraen og andre produkter

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
According to Line | Anmeldelse: Maybelline The rocket volum’ express

[…] The rocket, men jeg må desværre erklære mig skuffet. Jeg tror, jeg har lidt samme problem som Helene fra Pudderdåserne, for jeg kan simpelthen ikke få den til at ligge pænt og jævnt på mine […]

Sara

Den her mascara fungerer bare for mig! Den klumper ikke, den separerer vipperne, den holder og så er den stadig til at fjerne med øjenmakeupfjerner. Den køber jeg helt sikkert igen! 🙂

Pudderdåse Katja

Jaaaa! Helt enig 🙂

Mie

Jeg er også vild med den! Dog har jeg enormt svært ved at fjerne den med min normale makeupfjerner? Enten skal jeg virkelig gøre en indsats for at fjerne den eller leve med at skulle bygge videre på gamle mascararester, hvilket begge dele tydeligvis slider på mine vipper. Har I nogle tips til en SU-venlig makeupfjerner, der kan klare mosten? Hvad bruger du/I til at fjerne den?
Forresten: Tak for en alletiders blog – jeg bruger jer flittigt, når jeg har brug får gode råd eller inspiration på skønhedsfronten! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Mie 🙂 Nej, du skal absolut fjerne den helt! Jeg har ikke noget problem – jeg bruger Bioderma, men den kan jo være svær at finde. Har du prøvet med helt almindelig madolie? Det kan være effektivt til at opløse genstridig makeup.

Mie

Fedt, tak for svar! Jeg vil gå i køkkenet og forsøge mig med olien, det lyder som en dejligt nem og billig løsning. Perfekt 🙂

Pudderdåse Katja

Lad mig høre, om det virker

Emma

Hejsa,
Først mange tak for en super god blog som dagligt bliver tjekket, og altid ledt igennem for anmeldelser før jeg køber noget nyt! 🙂
Jeg ved ikke om i ser det her, da det er en gammel tråd, men jeg kan simpelthen heller ikke få denne mascara af. Den er super god, men umulig at fjerne. Har prøvet oliebaseret make-up fjerner, madolie, vaskegele/sæbe og stort set alt hvad jeg har af sæber i skabet – men den vil ikke af!
Har I et bud, hvorfor den ikke vil af? Og evt. andre alternativer end bioderma, på en make-up fjerner som kan fås herhjemme.
Mange hilsner, Emma.

Katja Moikjær

Hej Emma. Jeg har aldrig haft problemer med at fjerne den, så jeg bliver dig lidt svar skyldig. Og er bange for at anbefale dig en makeupfjerner, som heller ikke vil virke? Men du skal have en vandbaseret makeupfjerner til en vandbaseret mascara,

Laura

Hvis valget stod mellem Maybelline Colossal Volum’ Express eller denne Maybelline The Rocket Volum’ Express hvilken skulle det så være?

Pudderdåse Katja

Det kommer helt helt and på dine øjenvipper. Det kan jeg ikke vælge for dig 🙂 De er supergode begge to.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *