Apo-rot: Billige apotekervarer fra Tyskland

Spar over 50 procent på A-Derma, Vichy, Avène, La Roche-Posay mm.

Escentual.com franske brands

Så har Escentual.com igen taget 1/3 af priserne på de franske apotekermærker. I forhold til de danske priser betyder det, at de ligger cirka 50 % under.

Exomega fedtcreme koster for eksempel kun 7,87 pund. Det er under halvdelen af den danske normalpris på 180 kroner. Du kan også få 400 ml. pumpen til 15 pund. CleananceK fra Avène koster under 8 pund, altså cirka 70-75 kroner.

De mærker, der er på tilbud, er:

 • A-Derma
 • Vichy
 • Avène
 • La Roche-Posay
 • Klorane
 • Caudalie
 • Nuxe
 • René Furterer
 • Pierre Fabre

Vær opmærksom på at enkelte varer ikke kan sendes til Danmark med standard fragt på grund af regler om farligt gods. Dette gælder blandt andet tørshampoo. Du kan dog købe det med ekspress fragt, men så bliver fragtprisen en noget anden.

Her kan du købe det
Tilbuddene gælder resten af marts på Escentuals webshop.

Fragt koster 2,95 pund så længe pakken er under 2 kilo. Hvilket man dog hurtigt når op på med indkøb af 400 ml. fedtcreme… Jeg taler af erfaring.

Jeg er stadig ret godt fyldt op siden sidste gang, de kørte med samme tilbud. Men Epitheliale er selvfølgelig på lager… Og det er tid til at købe solcreme nu, dette er en god lejlighed. Det er svært at holde styr på den engelske vs. dansk/franske navne, men jeg tror dette er den virkelig gode ansigtssolcreme fra Vichy, der nærmest smelter ind i huden. Er der mon nogen, der ved det med sikkerhed?

Desværre kan jeg ikke finde A-Dermas læbepomade. Den kunne jeg ellers godt bruge en 5-10 stykker af.

Skal I have noget?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

62 kommentarer

 • Maria

  Juhuuuu, tak for tippet!
  Jeg skal i hvert fald have Cleanance K gel’en, Cicalfate reparationscremen og vandsprayen fra Avène. Multi-use olien fra Nuxe kommer også i kurven, og nu hvor jeg allerede har gang i en ekspreslevering, så kan jeg ligeså godt nuppe et par tørshampoos med i samme omgang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Så tricket er bare at købe nok, så kan man alligevel få ekspresslevering OG tørshampoo. Smaaart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, det er godt nok fristende at bestille en masse hjem! Kunne ihvertfald godt finde på at klikke nogle Vichy deodoranter, en Nuxe lip balm og shimmer oil, samt renseprodukter fra Caudalié hjem. De franskmænd kan altså et eller andet med skønhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jep! Det kan de. Hvad kan renseprodukterne fra Caudallé? Dem kender jeg ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De skulle eftersigende være rigtig lækre. Sidst jeg var i Frankrig, så jeg et par meget elegante franske kvinder, der købte Caudalie i rå mængder, og siden har jeg haft lyst til at prøve det. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De franske kvinder er jo omvandrende reklamesøjler på den måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Kære Pudderdåser.

  Jeg har et spørgsmål angående blush, som jeg håber at i kan svare på.

  Jeg har meget lys hud, men tendens til rødme. Man kan vel godt kalde min hud for lyserød…
  Lige nu bruger jeg den pink blush fra Nilens Jord, men da min hud er meget rødlig, synes jeg hurtigt at det kommer til at se lidt sjovt ud på mig. Der er simpelten for meget lyserødt i mit ansigt.

  Derfor vil jeg høre om i tror, at den blush fra Nilens Jord der hedder Peach, vil være bedre til min hud? Den er jo ikke lige så rød, så jeg tænker at den ikke vil fremhæve det røde i min hud?

  Jeg håber virkelig at i kan komme med et bud.

  Kærlig hilsen
  L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære L
   Det vigtige er ikke så meget hvilken farve blush du bruger, men at du får dækket det røde i din hud først, så du får en pæn ansigtskulør at arbejde udfra. Så kan du bruge alle farver blush, du har lyst til.
   Helene fx. er rød som en reje i ansigtet, inden hun tager foundation på, men bruger et produkt som dette til at fjerne det røde: http://pudderdaaserne.dk/2010/11/12/clinique-pudder-med-et-meget-langt-navn-redness-solutions-instant-relief-mineral-pressed-powder/. Hvad bruger du i ansigtet af foundation, concealer osv. til at dække det røde?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Mange tak for det hurtige svar.

   Til hverdag bruger jeg ikke foundation, men en concealer fra Nilens Jord (den mest lyse) og en pudder fra Clinique der hedder “Almost Powder Makeup”.

   Men jeg vil da klart se nærmere på den pudder fra Clinique. Kan man så bruge den under sin almindelige pudder? Eller skal man bruge den alene?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du bruger den under en anden foundation af en slags. Almost Powder Makeup er en god pudderfoundation, men den dækker nok ikke så meget.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja SH

  Tak for tippet. Har næsten lige købt stort til lager via Apo-Rot.de. Har I nogen idé om hvordan Apo-Rot priserne er ift. Escentual.com? (jeg ku selvf. selv sammeligne, men hvis nu I allerede har været igang, så kan jeg jo lige så godt lukrere på jeres arbejde ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Normalt er priserne vist ret ens. Fx. koster A-Dermas fedtcreme i 200 ml. vist cirka 100 kroner hvert sted. Men når der er tilbud som nu, så er Escentual klart billigst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L. T.

  Jeg har også været igang og har bestilt A-derma Ephitale, Avene Cleanance K, Vichy produkter og La Roche Posay body lotion. Har I set at Escentual nu fører Bioderma (dog et begrænset udvalg)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hva? Nej! Det har jeg ikke? Så må de få det med på rabatlisten. Det er jo også et fransk apotekmærke!

   Jeg så et sted, at Bioderma går ind på det engelske marked på det engelske apoteker, så mon ikke vi ser dem på engelske webshops i den kommende tid?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette L.T.

   Ha! Jeg tænkte det samme – altså at der manglede rabat på mærket :o) Men det var der altså ikke i denne omgang… Jeg købte ind i rå mængder sidst jeg var i Frankrig, så jeg hoppede over denne gang. Synes bare at det er dejligt, at én af mine favorit-webshops nu har et til af min favoritmærker!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden Mette

  Tak for linket til epithalie, jeg bruger den på jeres anbefaling og den er rigtig god, så jeg har købt lidt til lageret.

  Min erfaring med den er, at den trænger hurtigt ind, men efterlader huden lidt tør, så jeg er nødt til at bruge en lidt federe creme over, så den fungerer som verdens billigste serum,. Kan man nøjes med epithalien alene selvom huden føles tør eller kender I en god cocktail? Så vidt jeg ved kan huden ikke absorbere to cremer, så er den anden creme spildt arbejde? Der står også på epithalien, at den er en kur, ved I om man kan bruge den permanent uden at skade huden?

  Lidt mange spørgsmål i en kommentar, men I ved jo så pokkers meget om det her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Pudderdåser!

  Puha det er en jungle for mig at finde frem til en creme, der er parabene fri, med solfaktor og helst uden parfume…men så er det jo godt, at man har jer til at spørge til råds :).

  Nu har jeg gået ind på escentual og fundet Avene Hydrance Optimale Light Protective UV SPF20. Ved I om den er god til kombineret hud, der er ret tør for tiden (jeg fik en ansigtbehandling idag, og kosmetologen kaldte det miljøskadet hud) ? Eller skal jeg hellere købe Avene Hydrance Optimale Rich Protective UV SPF20 eller en helt 3.?

  Derudover har jeg læst mig frem til på jeres dejligt blog, at når man har store porre og tendens til hudorme, er det godt at eksfoliere. Min kosmetolog sagde, at man kun måtte gøre det et par gange om ugen, så er det for meget at bruge følgende eksfoliant hver dag?
  Avene Cleanance K Exfoliating Hydrating Cream-Gel
  Kender I den – er den god? Har nemlig forsøgt med Paulas choice og synes ikke den virker, men i stedet gør min hud fedtet.

  Tak for en god blog!!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Maria
   Jeg har desværre ikke personlig erfaring med nogle af de to solcremer fra Avene.

   Avene Cleanance K er perfekt til daglig eksfoliering: http://pudderdaaserne.dk/2012/12/16/effektiv-kemisk-eksfoliering-avene-cleanance-k/

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria,

   Hvis din hud er tør, ville Rich-udgaven være bedst til din hud. Den er mere nærende end light-udgaven :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Maria.

   Jeg har problemer med at få cremerne tynde nok, fordi min hud ikke “suger så godt”. Jeg har fundet løsningen med light udgaven (og bruger rich uden solfaktor som natcreme). Så hvis du har tør hud, vil jeg klart bestille rich.

   Du skriver den gerne må være parfumefri, til det vil jeg lige bemærke, at den har en mild sæbeagtig duft.

   Mvh Louise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tusind tak for hjælpen alle sammen. Nu har jeg bestilt og glæder mig til at prøve det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Hej

   Jeg er på jagt efter La Roche Posay solcreme til børn. Men synes ikke jeg kan finde et super tilbud her på for på denne hjemmeside er det kun 100 ml og i Danmark kan man få 300 ml for omkring 330 kt. Kender I et andet godt sted jeg skal holde øje med? Mange tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan kigge på Apo-rot.de

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hov – er den her bedre som ansigtscreme?
  Avene Cleanance Anti-Shine Regulating Emulsion-Lotion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg håber nogle andre måske kender netop de produkter

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cleanance er en god ansigtscreme, hvis du døjer med fedtet hud, fordi den er lidt matterende. Jeg husker den dog ikke som værende overdrevet fugtgivende, så hvis du døjer med tørhed, kunne du måske supplere den med Avenes fugtserum :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, den er kun eksfolierende. Der kommer ingen fedt eller fugt – hvilket er godt til fedtet hud, så kan man selv justere bagefter med en ekstra creme efter behov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Åh et godt indlæg, jeg skal i hvert fald shoppe lidt cremer. I den forbindelse kom jeg til at tænke på om i måske ved om det er okay at bruge mere end en creme af gangen (altså ikke blande 2 cremer men bruge 2 forskellige cremer efter hinanden)?
  Jeg vil rigtig gerne bruge en avene creme som dagcreme eller a-derma epitheliale men jeg vil også gerne bruge en høj spf så tænker om man kan bruge først den ene og lade den trænge ind og så bruge en dagcreme med spf ovenpå?

  Jeg ved godt man kan få fx. foundations med spf men det er ikke lige mig og faktoren er som regel heller ikke høj nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan du sagtens gøre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Super tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Hvis nu jeg gerne vil bruge CleananceK og Epitheliale som hhv. dag og natcreme hvad er så bedst at bruge hvornår? eller er det ligemeget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Jeg prøver lige at spørge igen, da jeg virkelig ikke ved ret meget om ccremer og hvad der er bedst at bruge hvornår

   Men hvis nu jeg gerne vil bruge CleananceK og Epitheliale som hhv. dag og natcreme hvad er så bedst at bruge hvornår? eller er det ligemeget? Håber i kan hjælpe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er ikke forskel på dagcreme og natcreme. Du kan bruge dem begge både aften og morgen. Bare brug Cleanance K først.

   Hvis du kun vil bruge den ene om morgenen og den anden om aftenen, så gør det ingen forskel. Vælg hvad du selv synes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Super tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Kom lige til at tænke på hvorfor skal man egentligt bruge Cleanance K først?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fordi det indeholder AHA (syre peeling). Og det skal altid “nederst”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt!! Skal jeg vidst se nærmere på her i weekenden:) bruger altid aderma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kommer varene fra escentual med post.dk eller med en fragtmand (gls, dhl…)? Vil nemlig gerne lige finde ud af om jeg kan få leveret til døgnposten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Så vidt jeg husker er det post, men nu kommer jeg faktisk i tvivl?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Måske er der nogle af jer andre der har handlet der før der ved det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Priserne er endnu billigere end vi apoteksansatte kan købe i vores personaleshop, så jeg fik lige købt en komplet solserie fra La Roche-Posay og Vichy til vores sommerferie på Kreta i maj. Jeg glæder mig til at ligge på den dobbelt solseng med god samvittighed ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh, bare det var mig. Send nogle varme hilsener hjem til os andre der fra solsengen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datters ADerma exomega creme er ved at være tom, men heldigvis går vi en årstid i møde hvor vi ikke har brug for den. Så jeg skal ihvertfald have skrevet mig op til newsletter derfra så jeg kan købe ind til efteråret :-p Og Avené Clearance K har jeg lige købt på apoteket (blev utålmodig og orkede ikke at lede) men den tror jeg at jeg vil købe en mere af nu hvor den er på tilbud, for jeg kan mærkepå mig selv at jeg sparrer på den fordi den er lidt pebret – men til halv pris er den jo ikke så pebret længere :-p
  Solcreme har jeg aldrig gidet :-/ Men nu hvor min hud begynder at blive gammel er det pludselig oget jeg går op i, så det snupper jeg nok også med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   DET er da på tide. Kan du så komme i gang med solcreme, dame!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Katja!

  Tak for tippet!

  Jeg har ledt lidt rundt, og jeg er faktisk ikke sikker på, at den gode ansigtscreme på tilbud her: (http://www.escentual.com/vichy/face/vichysuncare10_001/?source=aw&awc=2991_1362822119_7020e1fba1110dcf617879053181bcf1) er den samme, som du linker til som fredagsfavorit her: http://pudderdaaserne.dk/2013/03/08/fredagsfavorit-vichy-capital-soleil-spf50-mattifying-face-fluid-dry-touch/

  Hvis du kigger på Vichy’s danske hjemmeside, tror jeg, at denne modsvarer din fredagsfavorit: http://www.vichy.dk/solbeskyttelse/matterende-dry-touch-ansigtssolcreme-spf50-capital-soleil/p3807.aspx, hvorimod denne modsvarer den, der kan købes fra Escentual.com: http://www.vichy.dk/solbeskyttelse/fugtgivende-ansigtssolcreme-spf50-capital-soleil/p3808.aspx .

  Bemærk også forskellen med 50 vs. 50+. Er ikke sikker, men måske andre kan bidrage til at løse det – ganske betydningsfulde;-) – mysterium?

  Bedste hilsner fra
  Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, du har helt ret! Tusind tak.

   Jeg stod faktisk og mærkede på dem i går. Den der hedder noget med Velvet Touch er anderledes og ikke mat på samme måde. Men ikke desto mindre ret fantastisk. De kan noget med konsistenser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej igen!

  Til gengæld er din fredagsfavorit helt sikker denne: http://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=9629403&_menuid=_brand_41&_nav=_brand_41&_random=-1370953465

  Bedste hilsner
  Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Juhuu de havde min yndlings ansigtsvask, som ikke er at finde på de danske apotekerhylder længere. Havde ellers besluttet jeg ikke skulle købe noget denne gang, men den var jeg nødt til lige at have en af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes ikke, at jeg kan finde Exomega fedtcremen eller den med 400 ml. og pumpe. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg overvejer lidt om jeg ikke skulle prøve den nye BB creme fra la Roche Posay: http://www.escentual.com/la-roche-posay/larocheposay116/

  Jeg har bare ikke fundet den på et live-apotek, så jeg kan tjekke de farver, som den fås i – light eller medium. Har Pudderdåserne prøvet cremen og kan gi’ farvetip – eller måske en læser? Tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Vi har ikke prøvet den desværre, jeg håber måske en læser kan hjælpe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det en kampagne, som de kun kører nu eller er det faste priser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er en kampagne. Men vi har set den et par gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Hvordan ligger de faste priser i forhold til de kampagnepriser de har nu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der står før-priser på alle produkter på hjemmesiden. Det er de priser, de koster normalt. De er ca 25-30 procent højere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette

   Nå men det var da heller ikke særlig pinligt at jeg ikke selv havde opdaget det! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er øjnene man først bliver blindt på :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Suk, har læst og læst og forsøger at finde ud af, hvilke nye produkter jeg kan have glæde af.
  Avene Cleance K, Epitheliale og så en eller anden fugtgivende creme til ansigtet (klassisk kombineret hud, sart og med få små udbrød, 23 år), har jeg fået skrevet på listen, men tænkte jeg gerne lige vil få et par prøver før jeg investerer… Apoteket åbner bare først, fra påsken, efter hjemmesidens fantastiske prisnedsættelser :( øv, what to do!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apo-rot: Billige apotekervarer fra Tyskland