Pudderdåsernes Makeupskole nu med tema

Fredagsfavorit: Sensai Eye Shadow Palette i farven E14

Sensai Eye Shadow Palette i farven E14

Min forkærlighed for mørke farver og i særdeleshed grå nuancer er svær at løbe fra. Og da jeg helt selv fik lov at vælge, hvilken af de fire paletter fra Sensai jeg ville have, var det helt uoversskueligt.
Paletterne indeholder tre smukt afstemte øjenskygger i samme farvefamilie, men med forskellige nuancer og en fin og creme liner i samme farve. Der er en lilla, en blå, en brun og så den grå, som jeg endte med at vælge.
Du kan skabe overraskende mange looks med hver palette og farverne kan let tones op og ned. Selvom der er shimmer i alle tre øjenskygger, kan du næsten opnå et helt mat look, når du arbejder med skyggerne. Du kan skabe forskellige effekter ved at lege med skyggerne for eksempel ved at lægge dem oven på hinanden. På den måde er paletterne super anvendelige og det er nemt at opnå både et helt stille look, et sofistikeret businesslook eller det vilde festlook. Du vælger selv, mulighederne er der!

Photobucket

Det er de meget mørke looks, Sensai Eye Shadow Palette er blevet brugt mest til, det er nemlig de to mørkegrå farver, som jeg oftest griber du efter, når den står på smokey eyes her hjemme. Det er særligt det flotte shimmer, som træder så fint frem, når skyggerne bliver brugt med en fugtet pensel, jeg er vild med.

Sensai Eye Shadow Palette finder du i de fire ovennævnte farver og paletten koster 345 kroner. Sensai finder du i Sephora, i udvalgte Matas, i klinikker og parfumerier.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes Makeupskole nu med tema