Fredagsfavorit: Sensai Eye Shadow Palette i farven E14

30.11.12
Sensai Eye Shadow Palette i farven E14

Sensai Eye Shadow Palette i farven E14

Min forkærlighed for mørke farver og i særdeleshed grå nuancer er svær at løbe fra. Og da jeg helt selv fik lov at vælge, hvilken af de fire paletter fra Sensai jeg ville have, var det helt uoversskueligt.
Paletterne indeholder tre smukt afstemte øjenskygger i samme farvefamilie, men med forskellige nuancer og en fin og creme liner i samme farve. Der er en lilla, en blå, en brun og så den grå, som jeg endte med at vælge.
Du kan skabe overraskende mange looks med hver palette og farverne kan let tones op og ned. Selvom der er shimmer i alle tre øjenskygger, kan du næsten opnå et helt mat look, når du arbejder med skyggerne. Du kan skabe forskellige effekter ved at lege med skyggerne for eksempel ved at lægge dem oven på hinanden. På den måde er paletterne super anvendelige og det er nemt at opnå både et helt stille look, et sofistikeret businesslook eller det vilde festlook. Du vælger selv, mulighederne er der!

Photobucket

Det er de meget mørke looks, Sensai Eye Shadow Palette er blevet brugt mest til, det er nemlig de to mørkegrå farver, som jeg oftest griber du efter, når den står på smokey eyes her hjemme. Det er særligt det flotte shimmer, som træder så fint frem, når skyggerne bliver brugt med en fugtet pensel, jeg er vild med.

Sensai Eye Shadow Palette finder du i de fire ovennævnte farver og paletten koster 345 kroner. Sensai finder du i Sephora, i udvalgte Matas, i klinikker og parfumerier.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jeanette

Ser skøn ud. Jeg har også en med grå og sorte farver med lidt shimmer i fra Elf, som jeg er glad for. Men nu har jeg sat mig for at jeg vil have en grå mat – uden glimmer. Nogen anbefalinger til sådan en? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Jeanette
Undskyld det sene svar…jeg havde overset din kommentar 🙁
Det kunne være en af mine favoritter fra Clinique:
https://pudderdaaserne.dk/2010/12/07/manedens-favoritter-november/
Det er en af de farver, som jeg synes er sværest at finde i mat… men denne her er topfin <3
Kh. Helene

Camilla - Scent of Fashion

Åhh, hvor er den fin! Den gad jeg godt have fingrene i.

Pudderdåse Helene

Den er nemlig SÅ fin <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *