Månedens favoritter: November 2010

07.12.10

Favoritprodukterne er ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).
November har budt på fest og ballade også i hverdagen. Min makeup bliver sjældent tonet ned, bare fordi det er ?dødssyg søndag? snarere tværtimod. Derimod har min øjenmakeup måttet vige pladsen for læbestift i alle mulige kraftige farver.

1. Colour Surge Eye Shadow Stay Matte fra Clinique i farven Slate
Denne farve bruger jeg stort set hver eneste dag. Den er mørkegrå og mat og derfor perfekt til at lave skygger, når du lægger makeup. Jeg bruger den i globelinjen, ved vippekanten, på hele låget og så videre. Den er simpelthen uundværlig.
Clinique kan købes i udvalgte Matas, parfumerier og stormagasiner og koster 150 kr.

2. Decubal Lips & Dry Spots Balm
Der er efterhånden ikke så meget at sige om denne lille tube, som ikke allerede er sagt. Jeg er vild med den og kan sagtens leve med den ret så kemiske lugt. Den bliver smurt flittigt på alle tørre pletter. Den beskytter mine læber og håndrygge, når jeg cykler. Den har fået bugt med mine tørre neglebånd (både på fingre og tæer). Begge drenge bruger den, den er handy at have i lommen og nem at dosere. Halleluja!
Decubal Lips & Dry Spots Balm koster ca. 60 kr. og kan købes på apoteket.

3. M.A.C Lipstick i farven Rebel
Det hele startede med en læbestift i en forkert farve. Jeg havde fået byttet rundt på navnene og endte med at få Up The Amp (en ret heftig lavendelfarvet sag) med hjem i stedet for Vegas Volt (en kraftig koralfarvet nuance). Lad mig sige det, som det er, min tanke var at jeg ALDRIG ville få den brugt.
Så lå den der og irriterede mig og jeg lignede noget der var løgn, hver eneste gang jeg vovede at prøve den. Til sidst klagede jeg min nød og skønne Stine fra M.A.C. viste mig, hvordan jeg kunne bruge den med Rebel og få et rigtig fedt resultat.
Siden da har jeg brugt alle tre læbestifter flittigt, men gladest er jeg for Rebel. Det er en meget mørk pink/lilla nuance, som virkelig kan sætte prikken over i?et i mange forskellige looks. Den har Satin finish og den holder glimrende (hvis man følger vejledningen til røde læber).
Rebel læbestift koster 145 kr. og kan købes hos M.A.C i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og Kgs. Nytorv) eller online i Magasins webshop.

4. Bourjois 1 Seconde nail enamel i farven Gris Asphalte (nr. 28)
Da jeg fandt neglelakken frem, gik det op for mig at den minder en del om Chanels kommende lak Black Pearl. Det vil sige, det tror jeg den gør.
Uanset hvad er det en rigtig fin farve og en virkelig god neglelak. Den er super let at påføre, tørrer hurtigt og holder længe. Bourjois lover at et enkelt lag lak er nok. Det er det også efter lidt øvelse, da jeg lige skulle vænne mig til den specielle vifteformede pensel.
Bourjois kan købes i parfumerier og stormagasiner og koster 79 kr.

5. Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder
Dette fabelagtige gule pudder er blevet fast inventar i min makeup-rutine. Jeg kan ganske enkelt slet ikke forstå, at jeg har klaret mig uden. Læs mere om pudderets fortræffeligheder i min anmeldelse af det. Jeg håber stadig at Clinique også vil sende den løse variant på markedet her i Danmark. Indtil det sker er den kompakte version min ven.
Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder koster 240 kr. for 9,6 gram og kan købes hos stormagasiner, parfumerier og i udvalgte Matas.

6. M.A.C. Pigment i farven The Family Crest
Min ældste søn valgte for mig, for sandheden er at alle tre pigmenter fra A Tartan Tale (de to andre er Later og Moonlight Night) har været brugt lige flittigt. Som nævnt tidligere har jeg en forkærlighed for pigmenter, det er fantastisk at kunne bruge et produkt til mange forskellige ting. Det er selvfølgelig afhængigt af farven, hvor stor anvendelighed et pigment har, men generelt kan de farvede pulvere blandes i hvad som helst og bruges på læber, kinder, negle og så videre (vær dog opmærksom på M.A.Cs anbefalinger med hensyn til brugen, kan læses på indlægsseddel i æsken). The Family Crest har jeg brugt som eyeliner, mascara og til smokey eyes, her kan du se hvordan Katja har brugt pigmentet til smokey eyes.
Pigmenter koster 180 kr. pr. stk. og kan købes hos M.A.C i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og Kgs. Nytorv) eller online i Magasins webshop.

7. Stella Eau de Parfum
Det er meget mystisk for sædvanligvis bruger jeg de lidt tungere parfumer fra oktober til marts, men der er åbenbart ingen regel uden undtagelse. Stella kan måske heller ikke beskrives som en decideret let duft. Det er en kraftig rosenduft, som alligevel er sart og fin. Stella har en note af amber som afrunder duften på en behagelig måde. Hvis du er til rosenduft er Stella næsten stensikkert noget for dig, måske den endda kunne være en idé til julens ønskeseddel?
Stella fås som EdP i 30 ml til 355 kr. og 50 ml. til 530 kr., som Body milk til 325 kr. og Body cleanser til 275 kr. og kan købes hos Stormagasiner, parfumerier og i udvalgte Matas.

8. Drip Dry Lacquar Drying Drops fra OPI
Hvis ikke jeg havde denne lille flaske, ville jeg med al sandsynlighed bruge neglelak uendelig sjældent. Jeg ejer ikke for 5 øre tålmodighed og kan ikke sidde stille ret længe ad gangen. Det behøver jeg heldigvis heller ikke bekymre mig om, så længe jeg har Drip Dry. Det er en lille flaske med pipette og den helt transparente væske i flasken, er den der gør mit liv så meget lettere (i hvert fald, når det gælder neglelak). En dråbe på hver negl efter sidste lag lak og vupti er neglelakken tør nok til, at jeg kan gøre alt det, jeg plejer uden at skulle stritte med fingrene og bekymre mig om at ødelægge min neglelak. Drip Dry indeholder også jojoba olie, som har en fantastisk blødgørende virkning på mine ellers temmelig tørre neglebånd. Jeg købte min første flaske sidste år i december og har brugt ca. 2½ flaske siden (med 2-3 lakeringer pr. uge).
Drip Dry fra OPI indeholder 9 ml og koster 140 kr. Dråberne kan købes i neglesaloner og stormagasiner som Magasin og Illum.

9. Clinique Turnaround Instant Facial
Denne 5 minutters maske irriterer min hud så meget mindre end andre skrubbemasker gør. Jeg er stor fan af skrubbemasker, men har meget sart hud, som ikke særlig godt tåler de masker med korn i. Denne maske er en kemisk skrubbemaske og selv om der er korn i er de så fine at det ikke er generende. Turnaround Instant Facial er dog meget effektiv og jeg vil stærkt fråråde at vaske den af med andet end hænderne (og vand selvfølgelig). Selv endte jeg med noget der lignede en mild forbrænding, første gang jeg prøvede den, fordi jeg brugte en frottéklud til at vaske den af med. På tuben står der, at den kan anvendes to til tre gange om ugen, det har aldrig været nødvendigt for mig og derfor holder en tube i lang tid.
Clinique Turnaround Instant Facial koster 350 kr. for 75 ml. og kan købes hos Stormagasiner, parfumerier og i udvalgte Matas.

10. Aflagt mascara børste
Nej, jeg har ikke mistet forstanden (endnu). Et af de uundværlige værktøjer i min penseltaske er noget så simpelt som en aflagt og vasket mascara børste. Du kan sagtens købe lignende til formålet, men det er da rart at kunne genbruge en gang i mellem. Dem jeg har, bliver brugt til forskellige ting. En er til at udjævne farven i øjenbrynene, hvis jeg har været lige lovlig generøs med skyggen eller blyanten. En anden af dem er til de gange mascaraen ikke rigtig vil makke ret, når den for eksempel klumper eller vipperne klistrer sammen.
En lignende børste kan købes hos bl.a. M.A.C. til ca. 85 kr. og hos E.l.f. til ca. 13 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Karen

Jeg har altid haft problemer med tøre og bare generelt trælse læber om vinteren. Alle har sagt at jeg skulle prøve alt muligt forskelligt. Det eneste der rent faktisk fungere for mig er Decubal – så mange gang tak for tippet.
Karen

Pudderdåse Katja

Hej Karen
Det er vi meget glade for at høre. Den er virkeligt også god!
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *