Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Linda

Jeg skal med da jeg er så dårlig til at ligge make up at jeg aldrig
har det på da jeg er så dårlig til det.
Jeg er meget interesseret i at lære det så håber at kunne lære det

Jenny C.

åhh jeg er 28 og har stadig ingen ide om hvordan jeg lægger makeup eller hvilke farver jeg kan bruge , så ville være en kæmpe hjælp og chance for et liv fremadrettet med mulighed for at forskønne sig lidt med makeup. hvem ved måske det ville kunne give mig lidt selvtillid at lære at fremhæve mine fordele og skjule “fejl”

Maria Schmidt

Jeg skal vinde, fordi jeg er en makeup mongol. Jeg ville ØNSKE, at jeg vidste hvordan man ligger eyeliner, at jeg ville ønske, at jeg kunne gå ned i Magasin og udvælge den foundation, der passer til min hud istedet for altid at købe en enten for lys el mørk.
Ih altså … Årsagerne er mange. Men jeg har bare altid ønsket mig at kunne finde ud af, at ligge en flot makeup, men har bare aldrig kunnet. Har lært en del efter jeg joinede denne her fantastisk blog og har indkøbt hele basic-nødhjælpspakken, hehe …. Men at komme på et makeup kursus ville kunne sende mig så meget videre ift. at lære dette her. Har efterhånden investeret i de fleste remedier så som pensler osv …. Men hvor er det bare skide svært ! Og får slet ikke udnyttet dem, som situationen er nu 🙁
Jeg tager GLÆDELIGT hele vejen fra Odense til København …. Så håber inderligt, at jeg vinder 🙂

Katrine Gammelgaard

Hej Dåser.
Jeg skal ikke vinde, men det skal min MOR. Hun er den sejeste kvinde og mor i hele verden. Hun er der for mig hver evig eneste dag. Og i disse dage er vi der rigtig meget for hinanden da min kære fader kæmper utroligt hårdt mod kræft. Nej faktisk kæmper vi alle sammen.
Min mor kæmper og er begyndt at se træt ud. Hun trænger i den grad til at komme til at se og føle sig smuk igen. Det synes jeg hun fortjener. Og jeg ved I dåser ville kunne lære hende tips og tricks som vil kunne glæde hende bare lidt i hverdagen 🙂
I er alt for seje forresten 🙂

Zenia S. N.

Jeg kunne have rigtig god nytte af en tur på jeres skole, jeg har skuffen fuld af lækre sager, og en indre dåse der gerne vil ud, men ender altid med at trække i land, og nøjes med mascara og lidt lipgloss, da jeg tænker at det da virkelig bliver helt forkert, så vil meget gerne lære de gode teknikker.

Diala

Fordi jeg virkelig har brug for alt den hjælp jeg kan få…

Nina

Kære Pudderdåser
Jeg deltager normalt aldrig i konkurrencer på blogs, men denne gang gør jeg, fordi jeres præmie er det jeg allerhelst vil vinde! Jeg har brugt SÅ mange år og SÅ mange penge på makeup og diverse produkter, og jeg har stadig ikke fundet det, som gør det perfekt for mig. Jeg har endda brugt penge på makeup lektioner hos MAC, men stadig intet perfekt resultat. Da jeg så at I lancerede jeres makeupskole var jeg så tæt på at købe en billet, men måtte holde igen, da jeg er gravid med termin 1. december, og lod fornuften råde, da jeg tænkte at jeg nok burde bruge mine penge på min lille pige fremfor mig selv. Håber jeg vinder, så jeg ENDELIG kan lære at lægge en perfekt basismakeup – det er jo bare det jeg drømmer om at kunne 🙂

Ninna

Jeg elsker make-up. punktum. At besøge MAC-standen i Magasin er som at besøge en slikbutik. Jeg er vild med det hele. Og min(e) makeuppung(e) indeholder også en hel del dullegrej. Derfor er det mig også en gåde, at jeg ser ens ud hver gang, jeg går ud af min hoveddør. Jeg mangler nok egentlig mere inspiration end skills. Heldigvis kan jeg hente en masse på jeres blog, men en aften i jeres selskab vil være det fedeste. Jeg krydser fingre og tæer.

Jeanette

Hej pudderdåser! Jeg skal vinde fordi jeg sådan trænger til lidt ny inspiration. Går kun med mascara til hverdag og går jeg amok og bruger lidt øjenskygge, går det oftest galt….
Hjææælp 🙂

Lea

Jeg vil meget gerne vinde, så jeg kan slippe af med det her mor look. Er SÅ dårlig til at lægge makeup, og ender altid bare med mascara og lidt pudder… Ville elske at få det lært, så jeg kunne være fin både på job, og til lidt festligere lejligheder.

Din kommentar