Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Charlotte Louise

Jeg ville være lykkelig over at komme med! Jeg har købt så meget make-up, som jeg bare aldrig får brugt. Jeg kunne godt tænke mig at lære at gå med lidt mere make-up i hverdagen – jeg bruger altid mascara, men der skal næsten en helt særlig begivenhed til før end at jeg bruger mere. Det bliver højst til lidt pudder/tinted moisturizer og måske lidt cremeøjenskygge i jord-, bronze- eller guldnuancer. Det bliver så “safe”, at det ofte er direkte kedeligt.
Jeg elsker ellers at undersøge produkter og teknikker, men jeg har brug for lidt “learning by doing”. Min bronzer-påføring er til at krumme tæer over og blush får mig til at ligne en, der har været ude i -30 grader. Ejnejnej!
Og nå ja… jeg er Mac jomfru og det tætteste jeg har været på deres eftersigende skønne produkter er at prøve dem på hånden i butikken.

FieH

Jeg vil da sindssyg gerne have lov til at sige tak for den mulighed i giver 3 personer for at komme med til sådan en hyggelig og lærerig aften!
Og dernæst at jeg gerne vil med fordi jeg i forvejen virkelig havde overvejet at tage med til en af jeres aftener, og at jeg rigtig gerne vil lære jeres tips og tricks, at bruge tingene på den rigtige måde og at ligge en makeup som jeg evt ville kunne bruge på mine veninder når de skal giftes 🙂
Så ville jeg egentlig også rigtig gerne blive uddannet som makeupartist, men da det er lidt spicy Price er det ikke nået jeg er fået videre med.
Håber jeg får chancen for at komme med, og lære en hel masse!! 🙂
Ps. Tak for en god og lærerig blog!! 😉

Maria

Hej pudderdåser.
I en grå og stresset tid, hvor jeg er startet på nyt studie og lige nu bor i et stort flyttekaos med Ikea hver og hveranden dag, og hvor søvnmanglen ses tydeligt i hår, tøj og makeup – eller mangel på samme, kunne jeg godt bruge lidt “kulør” på hverdagen. Oven i alt stressen, har jeg lige kigget i min kalender, og mine weekender fra nu og helt til nytår (!) er fuldstændig fyldt op. Jeg skal bl.a. til stort jubilæum med min arbejdsplads i Stockholm med dresscode “blå”, til julefrokost i firmaet med dresscode “galla”, til Århus, Malmø og ikke mindst min fars 50 års fødselsdag. Men i min makeup-pung er der kun at finde en concealer, mascara og blush. Jeg ville utrolig gerne være lidt mere dramatisk og festlig når jeg skal ud, men det ender altid med den sædvanlige hverdagsmakeup piftet lidt op med lidt eyeliner, og jeg synes selv det er så keeedeligt. Jeg mangler ikke bare inspiration, men helt enkelt læring for jeg kan ærlig talt ikke finde ud af at lægge øjenskygge osv, og jeg misunder folk der går i byen med fuld krigsmaling, for det synes jeg gerne man må, især i denne kolde tid vi går i møde. Jeg er sikker på at I har meget at lære fra Jer, og vil med glæde og åbenhed tage imod jeres viden, men med alle disse arrangementer foran mig og et liv på SU har jeg ikke råd til at købe billetten så håber at jeg kan vinde en aften i det dejlige selskab 🙂

Caroline E

Jeg er 23 år, og har efterhånden en stor samling af make up- og andre skønhedsprodukter, mit problem er jeg ikke forstår/formår at bruge det. Er især elendig til det med pensler, kan ikke finde ud af hvordan og hvornår de skal bruges. Er sikker på en aften med Jer vil gøre mig langt mere fortrolig med min egen make up-pung, og så vil jeg elske at turde gå med rød læbestift 🙂

Laila Jensen

Det skal da være mig. Jeg er 45 og lægger stadig makeup som da jeg var i 20’erne, så jeg TRÆNGER til hjælp fra et par ægte pudderdåser!

Kirsten

Jeg vil gerne med, fordi jeg stadig ikke helt har lært hvordan bruger blush og contouring når man har rosacea og så fordi jeg virkelig gerne vil lære at forme mine øjenbryn med farve.

Cecilie F.

Nok noget nær den fineste giveaway nogensinde.
Jeg kunne godt tænke mig at vinde. Ikke fordi jeg ikke har prøvet en masse forskellige produkter, men fordi jeg virkelig mangler teknikken til at gøre det ordentligt. Jeg ville super gerne have købt en plads på holdet, men med min su og bopæl på Fyn, bliver togbillet og pris en udgift i mit budget, jeg ikke kan forsvare at dække.
Det er simpelthen et så lækkert intiativ, make-up skolen. I gør et super godt arbejde 🙂 <3

Sophie Askov

Jeg ønsker mig meget at vinde en af pladserne i denne konkurrence. Jeg er 32 og elsker tøj, sko, fine hatte etc. og har styr på den slags… MEN jeg er så godt som fuldstændig håbløs når det kommer til make-up! Jeg har en del, men jeg har bare ingen idé om hvordan jeg skal bruge det, hvilke farver og hvordan jeg skal kombinere det for at få et fint look. Havde jeg 850 kr havde jeg købt en billet lige da de kom til salg. Nu håber jeg at vinde, så jeg bliver lex både til hverdag og fest! (Og opgradere fra ingen makeup/mascara til at turde alt det jeg drømmer om..)

Pernille Aaby

Jeg vil så gerne lære at lægge en god og dækkende makeup, da min hud er plaget af en del mærker efter akne. Og så lyder det jo bare som om, at det bliver en rigtig god aften 🙂

Nadia WH

Jeg vil SÅ gerne vinde en plads, da jeg BARE ikke kan finde ud af det der med makeup. Kan selvfølgelig godt lægge mascara på, men det er da også det eneste. Ved ikke hvilke farver der klæder mig og tør ikke begive mig i kast med Foundation eller smokey eyes, da jeg kommer til at ligne et uheld.
Skal holde 30 års fødselsdag lørdag d.17 og det ville da være fedt, hvis jeg kunne ligne en million til festen.
Vil så gerne lære det…

Din kommentar