Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Lise-P

Jeg kunne rigtig godt bruge en plads på jeres makeup skole, fordi jeg godt kunne bruge lidt ekstra inspiration, når vi nu går den mørke og deprimerende vinter i møde.
Jeg elsker makeup og elsker at lære nyt. Bruger selv youtube som inspiration, men det er nu noget andet, når man har læremesteren ved sin side end på den anden side af skærmen.
Jeg bor i Jylland, men vil gerne tage turen til København, for at tage del i denne oplevelse 😀
Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige 🙂

Caroline

Kære Pudderdåser!
Først og fremmest tusind tak for en fantastisk blog med alt hvad det indebærer af brugbare guides, inspirerende looks og reflekterede anmeldelser. Dernæst vil jeg tilføje, at det er første gang jeg smider en kommentar op på en blog, men dette er for godt et tilbud, til at jeg kan lade det passere!
Jeg er 22 år gammel, og da jeg var barn troede/håbede jeg, at evnen til at lægge en flot makeup kom med alderen. Jeg kan hermed konstatere, at det ikke er tilfældet. Jeg er lidt forskrækket mht. makeup, og hverdagslooket består af pudder og mascara, og med blond hår og ditto øjenbryn, så bliver det hurtigt svært at se forskel på mig og den hvide væg. Jeg vil gerne blive bedre til, at få det bedste frem i mig!
Situationen blev ikke bedre, da jeg i weekenden fandt ud af, at jeg skal til at bruge briller. Efter en hurtig brillejagt (med udeblivende succes) konstaterede jeg, at stålindfattede glas placeret midt i ansigtet ikke ligefrem gør noget godt for mit blege look.
Jeres tilbud virker gennemtænkt, intimt og effektivt, og med den learning-by-doing-attitude I lægger for dagen er jeg sikker på, at jeg kan gå derfra med et forvisning om, at jeg er klar til at lade mit ansigt komme med brillerne, og ikke omvendt!
Ellers vil jeg ønske jer en fantastisk aften, og muntre mig med indlægget Briller til et grødhoved med grønne øjne!
Mvh. Caroline

Maria M

Jeg er så dårlig til det med makeup, og ender altid med bare mascara og pudder, og så måske lidt blush til fest?
JEG HAR BRUG FOR HJÆLP 😉
Jeg elsker at dulle mig op og vil virkelig derfor gerne lære kunsten omkring makeup, for det kan jo bare gøre hele forskellen!

Trine s

ej hvor er det et fedt initiativ – kan dog ikke deltage – men held og lykke med det 🙂

Klara

Fordi at jeg har fået byttet min vagt væk lige præcis den torsdag! Så jeg kan komme alligecel! Det må være et tegn! 😉
Og så fordi at jeg så vildt gerne vil lære at lægge en ordentlig øjenskygge! Det er SÅ pænt!

Nina Maj

Åhh, jeg ville virkelig gerne vinde den plads! Jeg kunne virkelig godt bruge nogle gode tips til, hvordan man får lagt en fed hverdags-makeup i en mega presset hverdag med et lille barn, hektisk job og alt for mange aktiviteter…
Det ender alt for ofte bare med mascara og en omgang hurtig pudder i ansigtet, med en dreng på hoften, som skriger, fordi han ikke kan forstå, at han ikke også må få mascara og pudder på… Ville være SÅ skønt at få nogle gode tips og ikke mindst at møde jer 🙂

Line

Kære dåser 🙂
Faldt halvt ned af stolen i morges, da jeg læste indlægget, hvor er det fantastisk at i giver 3 muligheden for en åbenbaring i livet!! 🙂 Jeg lærte jeres blog at kende for en 4 måneder siden, og ved at suge alt til mig om hudpjele og produkter, er det nu lykkedes at få styr på min hud 🙂
Det har været en kæmpe hjælp på vej op igen, efter nu 7 år med sygdom, som har smadret mit selvværd totalt!
Men bare det i givet nogle gode svar og lavet nogle skide gode indlæg, som har det fået mig til at vokse 🙂 Så er så taknemlig som jeg overhovedet kan være og har det helt dårligt over at stille mig op i køen til billeterne, fordi i allerede har gjort så meget! Men jeg gemmer på en rigtig lady med pink læber og forførende øjne, håber i vil hjælpe mig med at få hende frem 🙂
De bedste hilsner fra Line 🙂

Julia Ellehammer

Jeg kunne godt tænke mig at komme med, fordi jeg altid bliver lidt træt og kedelig om vinteren. Jeg kunne godt tænke mig at få lidt friske input, der omhandler noget af det, jeg rigtig godt kan lide: make-up og pudderdaaserne! Jeg har ikke rigtigt mod på at springe ud i ny make-up på egen hånd lige pt., og derfor er i altid til stor inspiration, om det så er et look eller anmeldelse. Derfor kunne jeg godt tænke mig at møde jer i virkeligheden, samt få nogle gode tips til ny og spændende make-up!
Knus Julia

Baysen

Jeg vil bare gerne være bedre til at lægge makeup! Trods mine 27 år, føler jeg nemlig, at jeg kommer til at se gammel ud, hvis jeg lægger en fuld makeup. Valget står altså i mellem kun mascara og concealer eller at se gammel og brugt ud…

Paula

Jeg lægger samme makeup som da jeg var 14 – og nu er jeg 39…..måske en smule fornyelse var på sin plads??? 🙂 Men jeg kan ikke finde ud af andet.
Blush har jeg aldrig lagt, og røde læber er kun pænt på andre. I kan godt se, at jeg trænger til noget hjælp.
Desuden er jeg asiat og har virkelig svært ved at finde inspiration i danske blade. De få gange jeg i tidernes morgen fik lagt professionel makeup (f.eks. i forbindelse med en ansigtsbehandling), er jeg kommet ud helt pink eller gul (!) i hovedet……pink og gul er ikke nødvendigvis alfa-omega på en asiat…….det nægter jeg at tro!

Din kommentar