Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Frederikke

Det ville ikke så meget være til mig, men mere til min dejlige veninde, der ville ELSKE at komme på make-up kursus med jer. Hun elsker make-up (men hvem gør ikke det) og fortjener lidt lærerig selvforkælelse 🙂

Camilla Thagaard

Jeg vil gerne vinde en plads så jeg kan lave en super flot makeup til mine fotoshoots.. 🙂

Kassia

Fordi jeg synes, at det er mega pinligt at være 25 år, og egentlig slet ikke kunne lægge andet på, end mascara.
Og selv det tog rigtig lang tid for mig at lære – hver gang, jeg forsøgte, endte det med, at jeg blinkede med øjnene, fordi jeg ikke kunne have, at noget kom tæt på mine øjne.
Endelig har jeg lært det, men hver gang skal jeg stå med en vatpind og fjerne de sorte under øjnene.
Jeg har flere gange forsøgt at lægge øjenskygge på, men det ser bare forkert ud, og jeg synes selv, jeg ligner en klovn. Mega frustrerende.
Jeg kunne godt tænke mig at lære at finde de farver, der passer til mig – lægge øjenskygge, eventuelt også rouge, eyeliner og pudder.
Det er irriterende at have tingene liggende, og man så ikke tør bruge dem, fordi man jo heller ikke vil gå ud og ligne “noget der er løgn”.
Har ikke haft en mor, der kunne lære mig det, fordi hun lider af parfume-allergi, og hun synes det har været svært at finde noget, hun kunne bruge.
Har gjort meget i, at forsøge at købe noget til hende, jeg ved er parfumefrit, fordi jeg ved også, at hun i sine unge dage, før hun fik alt det allergi, gik meget med makeup, fordi hun var i restaurationsbranchen/arbejdede på diskoteker – og jeg har altid håbet på, at hun kunne lære mig det.
Så nu håber jeg, at jeg kan vinde en plads, så jeg kan få bare lidt styr på, hvordan jeg fremhæver mine gode træk.

Debbie

Rigtig cool konkurrence.
Jeg vil rigtig gerne vinde pladsen, fordi jeg har stor interesse i make up, selvfølgelig. Derudover har jeg netop lige fået anskaffet mig et fritidsjob som beauty promoter, men jeg føler mig ikke helt så selvsikker som jeg ønsker, så sådan et kursus ville være ideelt for mig – også mest fordi, at jeg ikke har pengene til at kunne betale for kursuset, grundet min eneste indkomst de sidste par måneder har været SU. Håber på at vinde pladsen. Det ville glæde mig MEGET!
kh.
Debbie

Malene Andersen

Jeg vil vildt gerne deltage! Er på SU, så kunne ikke finde penge til at købe billet til makeupskolen – men nu krydser jeg fingre for at få de gode pudderdåsetips alligevel! 🙂

Katja

Åh, jamen – Jeg er jo en fattig studerende — > OG velsignet med stygge rande under øjnene samt ti tommelfingre 🙂

Thilde

Jeg har i alle de år jeg har brugt make up kun brugt mascarra og concealer. Jeg har for nyligt bestemt mig for at nu skal jeg altså lære at putte bare lidt farve på øjne, mund og kinder…. men jeg tør ikke. Jeg har prøvet og jeg ender altid med at fjerne det igen fordi jeg slet ikke kan finde ud af det. så hjælp mig jeg vil så gerne lære det.

Pia Hansen

det ville da være super fedt at vinde EN PLADS PÅ PUDDERDÅSERNES MAKEUPSKOLE 15. NOVEMBER så jeg kan lære at lægge en ordtenlig make up, det kunne jeg virkelig godt trænge til, da jeg er gået helt i stå med at lægge flotte make up’er og jeg bor selv på Nørrebro, så det er jo meget tæt på – det lyder ihvertfald meget spændene og jeg vil rigtig gerne med 🙂 så please vælg mig please please please 🙂

Sofie

I en tid hvor jeg går og tumler med stress og depression ville det være skønt med en aften hvor det handler om MIG på en god måde(og jer og de andre deltagere selvfølgelig) og ikke mindst hvor jeg kan lære at få de gode sider af mig selv frem i stedet for alt det triste.
Derudover synes jeg at jeg har brug for at lære nogle grundlæggende teknikker som stadig ikke er på plads. Elsker at lege med makeup men tror det ville være meget sjovere hvis jeg rent faktisk kunne finde ud af det.
Krydser fingre!

Camilla Larsen

Jeg drømmer om at kunne flashe den rødeste læbestift uden at føle, jeg ligner noget fra et cirkus – den skræmmer mig ret så meget! Men jeg er sikker på, at yndlingsdåserne har råd for den sag d. 15.?! 🙂

Din kommentar