GOODIEBOX: September 2012

Tirsdagstip: Husk at afslutte med kold luft, når du styler dit hår

Erica

Foto: Pantene

Har du set Pantenes site How’s your hair? Her kan du få gode tips og masser af inspiration. Vi har gæsteblogget på sitet og lavet en video. Faktisk er jeg stadig ved at dø af grin, når jeg ser mig selv i den video. Uanset hvor fjollet videoen er, så er det et rigtig vigtigt budskab. Især hvis du som mig har brugt timer på at sætte dit hår og efterfølgende undret dig over, hvorfor det aldrig rigtig lykkedes at få håret til at sidde som ønsket.

Sådan får du frisuren til at holde
Efter jeg har lært disse meget enkle regler. Er det ikke længere en udfordring at sætte hår. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde kendt til disse tips, alle de gange jeg har brugt timer på at krølle mit lange hår tot for tot. For derefter at stå med et lige så glat og fladt hår en time eller to efter jeg var færdig.

 1. Først og fremmest skal håret skal være temmelig tørt, før du starter.
 2. Fordel et produkt, som kan beskytte dit hår mod varmestyling, jævnt i hele håret. Og eventuelt også et produkt, som understøtter den ønskede style, uanset om det er glat, krøllet eller fyldigt hår.
 3. Derefter varmestyler du, som ønsket. Hver eneste tot, du har fat i, skal være helt tør og inden du giver slip på totten, skal du give den en omgang kold luft med din føntørrer. Så længe håret er varmt, kan du forme det og derfor giver det god mening at afslutte med den kolde luft, når totten sidder, som du vil have det.
 4. Når håret er afkølet og stylet, som du ønsker, kan du med fordel anvende en hårlak eller lignende, som yderligere holder på frisuren.

Har du nogle gode tips til at få frisuren til at holde?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Ida

  Har jeg forstået det rigtigt: man skal bruge kold luft fra hårtørren på håret MENS det fx sidder på et glohedt krøllejern?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Vidste ikke at det var muligt at føntørren kunne justeres til kold luft? Eller er det mig der skal investere lidt i en bedre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Kære pudderdåser.
  Kan i anbefale nogle sulfatfrishampoer udover dem fra PP? Jeg kunne godt tænke mig at prøve at se hvordan mit hår opfører sig uden sulfat, men jeg synes skisme at PPs er nogen pebrede, så tænkte at mine yndlingsdåser måske havde et bud på en billigere version.
  Kh
  Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Christel
   Jeg kender et par gode mærker, men ikke nogen billigere og de er også parfumerede. Desværre. Aveda har vist et par, Moroccan Oil og Alterna Bamboo. Men de er bestemt ikke billigere.
   Sulfater er rigtig, rigtig billige. Det er derfor, de er så udbredte. De alternative vaskeaktive ingredienser er derimod markant dyrere. Så… Det er ikke et tilfælde at de koster. Jeg kender desværre ingen billigere alternativer. Purely Professionals børneshampoo’er kan sagtens bruges af voksne og er billigere end voksenserien.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

   Hej Katja,
   Tusind tak for svar :)
   Kh
   Christel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: September 2012