Akademikliniken: En samtale med en plastikkirurg

Sephora: Mine bedste negleredskaber

Sephora negle redskaber

Det er ikke mange ting, jeg egentlig bruger, når jeg ordner negle. Men nogle ordentlige redskaber må der til. For tiden er Sephora mit absolutte yndlingssted at shoppe den slags, og her er mine favoritter:

Sephora glas neglefil
Det er faktisk Essie, der er ansvarlige for min yndlingsneglefil af glas, men den er ikke pt til at købe hverken i Danmark eller i de engelske webshops, og så er Sephoras et rigtig fint bud. Sephoras glasfil koster 75 kroner.

Sephora buffer
Den farveglade “colorful buffer” er supergod. Jeg synes, det er svært at finde en buffer, der både er god at holde på, og hvor siderne har det rette niveau af finhed.

Bufferne har 4 sider. Den ene er en almindelig sandpapir-neglefil, og de tre andre sider bruger du til at polere dine negle ovenpå. Dette mindsker ujævnheder, giver smukke og glatte negle og øger holdbarheden af din neglelak.

Sephoras 4 step buffer koster 60 kroner.

Sephora Precision Corrector Nail Polish Pen
Jeg elsker denne type pens, selvom alle mulige smarte hoveder bliver ved med at sige, at man da bare kan bruge en vatpind med neglelakfjerner på. Jaja, det virker helt sikkert lige så godt, men hvis jeg skal til at balancere neglelakfjerner ud på en vatpind med nylagt neglelak på, så ved jeg godt, hvad der sker… Så længe denne type produkter til fummelfingre som mig, som er en slags filtpen med neglelakfjerner i, som man fjerner fejltagelser med. Der findes mange andre magen til på markedet, men jeg elsker at de ekstra tutter ligger i en beholder i enden på den. Jeg har en fra Mavala også, hvor de ligger i æsken og er sindsygt upraktiske.

Sephora Precision Corrector Nail Polish Pen koster 70 kroner.

Sephora Express Nailpolish Remover
Denne lille pink krukke behøver vist efterhånden ikke flere introduktioner, men bare lige for at være sikker på at alle er med: Den er helt fantastisk. Ja den stinker ad h…. til, men den er usandsynlig smart. Krukken indeholder en svamp med hul i, som er væddet med neglelakfjerner. Den stikker du fingerspidsen ned i, og pif, paf puf – væk med den beskidte… neglelak. Se anmeldelsen her. 

Express Nail Polish Remover fra Sephora koster 70 kroner.

Her kan du købe det
Produkterne kan kun købes i Sephoras butikker, som foreløbigt kun findes i Illum i København. På onsdag åbner Sephora i Fields, og i må kalde mig Mads, hvis ikke vi får bekræftet åbningen af en Sephora udenfor København, inden der er gået meget lang tid. Vi ved, at de arbejder hårdt for sagen.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

14 kommentarer

 • Ditte

  Hej søde pudderdåser!

  Tak for en dejlig blog – Thumbs up :) Jeg har en meget irriterende og tilbagevendende problem som jeg håber I vil hjælpe mig med. Problemet er mine negle, eller egentlig huden omkring neglen. Den er tør og sprækket og når den først sprækker så piller jeg self. i det hvilket faktisk er meget smertefuldt! Problemet kommer nok af at jeg er sygeplejerske og derfor vasker og spritter mine hænder tit. Men nu vil jeg høre jer om i kender en creme, kur eller olie der kan gøre mine forpinte hænder lidt pæne igen. Det er nemlig frygtelig pinligt at rende rundt med sådan hænder når man er sygeplejerske og bruger dem så meget! :(
  Det skal siges at jeg allerede har prøvet Eight Hour creme, Hemp håndcremen fra The Body Shop og en masse andet – uden held desværre!

  Kram en stor pudderdåse fan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Hej Ditte
   Jeg vil tillade mig at komme med et lille svar til dig, omend jeg ikke kan prale af at være en af pudderdåserne :-) Jeg har nemlig lidt af det samme og har arbejdet mig igennem mange gode (og dyre!) håndcremer uden held.
   Først og fremmest skal du sikre dig, at det ikke er eksem. Eksem kan nemlig godt blive fremprovokeret af hyppig kontakt med vand, sæbe og sprit, som du skriver dit arbejde påkræver. Hvis du er i tvivl om du har eksem, så kontakt din læge. Det skal man nemlig helst ikke gå for længe med.
   Hvis du “bare” har meget tørre hænder, kan jeg varmt anbefale en fedtcreme og altså ikke en håndcreme. En almindelig håndcreme er god til at afhjælpe almindeligt tørre hænder, men meget tørre hænder, hvor hudbarrieren er svækket, har brug for en creme uden vand i – overhovedet. De fleste håndcremer indeholder desværre vand, hvilket ikke vil hjælpe dig.
   Jeg fandt denne på apoteket, som hjalp mig gevaldigt med mine meget tørre hænder: http://www.webapoteket.dk/produkter/ceridal-beskyttende-fedtcreme-150ml
   Jeg giver mine hænder en ordentlig smøretur inden sengetid, for det er en meget fedtet “fornøjelse”, men så har de det også markant bedre dagen efter.
   Jeg håber, at du kan bruge mine råd til noget :-) Held og lykke med det!
   Mvh Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte
   Jeg er jo i samme situation og har netop beskrevet problematikken i et Tirsdagstip. Når man vasker hænderne/spritter af SÅ mange gange på en vagt, er det de færreste ting, som kan hjælpe. Først og fremmest læs tirsdagstippet, som hedder noget i retning af fodcreme til hænderne. Dernæst skal du i løbet af dagen sørge for en “fedtbarriere” i form af en fedtcreme, der er flere forskellige. Sidst men ikke mindst, skal du bruge vanter/handsker religiøst. Og parfume i produkterne er naturligvis forbudt!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en rettepen er smart, i en snæver og jeg mener virkelig desperat snæver vending, kan en tandstil vædet med lakfjerner anvendes til kanter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Men – og det er her mine fumlefingre kommer ind – hvordan i alverden får i en tandstik ned i neglelakfjerneren uden at få den på neglene? Det er det, jeg ikke kan…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Hej jeg har lige bestilt crystal neglefil fra leighton denny. Har læst mange gode anmeldelser om den :-) du kan købe den på feelunique.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej SK
   Jeg bruger en mineralfil fra Art Deco, den har skaffet mig helt af med ødelagte negle <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh! Det lyder spændende – håber på Århus, jeg sukker sådan efter Sephora ;-)
  Jeg har i øvrigt mange af de samme redskaber, dog ikke fra Sephora. Jeg har hørt/læst engang, at man ikke må/bør polere neglene (sidste step) inden neglelakken, da det forringer holdbarheden…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  En Sephora uden for Kbh. ville være intet mindre end fantastisk! Jeg håber på Aarhus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tror I der er en Sephora på vej til Jylland? Fx Århus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja. Ingen ved hvornår og hvor, men det er jeg overbevist om er planen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Pudderdåser. I fik ret – igen ;) Sephoras neglebuffer er rigtig god. Læs mere her: http://ilovemymascara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak for de pæne ord Pernille…nu kom jeg til at kommentere på din blog :-P
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Lyder jo godt med produktet!
  Den minder uangribeligt meget om “nail-polish-remover” fra LR!
  I LR’s produkt er der dog 100 ml. Til kun 75 kroner og er man medlem af LR får man yderligere rabat!
  Hertil skal så siges at der ikke befinder sig acetone i LR neglelakfjerner. Og acetone går jo direkte ind og ødelægger alle jeres fine negle.
  Jeg har selv brugt LR’s neglelak fjerner i nogle år og er yderst tilfreds.
  Men I kan jo bare tjekke hjemmesiden ud ;)
  http://www.1worldshop.dk/shop/nail-polish-remover-518p.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akademikliniken: En samtale med en plastikkirurg