Glasfil – neglefilen der holder evigt

26.08.12

Jeg har haft min glasfil fra Essie i over 2 år. Den var blevet temmelig sløv, og i sommers var jeg ved at afskrive den, indtil jeg kom i tanke om, at der da vist var noget med, at man bare skulle skylle sin glasneglefil under vand, så bliver den så god som ny igen, fordi der samler sig neglestøv i den. Som sagt så gjort, og ja den blev så god som ny igen.

En neglefil af glas findes efterhånden i de fleste mærker og med god grund. Det er noget af det nemmeste og mest effektive at arbejde med, og den holder evigt. Når den bliver sløv, så skyller man den under vandhanen for at fjerne det støv, der har samlet sig, og så er den så god som ny.

Jeg vil ikke love, at den holder evigt – jeg har ikke levet evigt endnu. Dertil kommer risikoen for at man smider dem på gulvet og den knækker. Det har jeg aldrig prøvet (men jeg kender en dåse, der har for vane at gøre det…).

Her kan du købe det
Langt de fleste mærker, der sælger negleprodukter har en glasfil. Min er fra Essie og er pt. svær at få fat på, men du kan få lignenden over det hele.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Baysen

Jeg købte en glasfil fra Herome først på sommeren, og jeg ELSKER den! Jeg er helt holdt op med at klippe mine negle, nøjes i stedet med at file dem. Og så er det 100 år siden, at jeg sidst har flækket en negl 🙂 Jeg startede med at købe en billig sag fra supermarkedet, som jeg rent faktisk præsterede at slide op på nogle få måneder, og det nyttede ikke noget at skylle den. Men Herome var sagen – min lifesaver! Og så får man i øvrigt et lille etui med, som kan beskytte den, hvis man fx taber den 😉

Pudderdåse Katja

Godt at høre, at der er andre fans derude 🙂 Jeg er sikker på at Heromes er helt lige så god som min – og så kan man købe den i Danmark 🙂 Tak for anbefalingen.

bine

Jeg har selvsamme neglefil og er virkelig glad for den. jeg købte den billigt på ebay med en mindre rejsestørrelse i etui – virkelig praktisk! jeg har også hørt at de er bedre for neglene end de almindelige neglefile, men jeg ved ikke om det holder stik. ved i det? 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Bine
Det har jeg også hørt – og jeg har hørt det modsatte. Der hvor der er belæg for det vil jeg sige er, at en effektiv fil altid er bedre for neglene end en sløv fil.
Kh. Katja

Karin V. Sørensen

Jeg elsker også min glasfil fra Herome, men en ting jeg ikke elsker – det er lyden når jeg filer mine negle!!! UFF – får samme kropsreaktion som andre får når negle blir kørt hen over en tavle!!! Så jeg filer KUN negle enten til høj musik eller med vat i ørene 😀

Pudderdåse Katja

Hahaha. Det kan jeg godt følge dig i. Men det rører faktisk ikke mig – i modsætning til tavlen… uf!

Sandy

Glasfil, den er ny for mig. det må prøves!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *