Vind de nye Max Factor foundation og mascara

17.09.12
Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Kan I huske mit indlæg om de nye Max Factor produkter? Nemlig min nye absolutte yndlingsfoundation og de farvede mascara, som er tilpasset tre forskellige øjenfarver?

Nu kan du vinde Max Factor Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara. Alt hvad du skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet, hvorfor netop du skal finde. Vi vælger en vinder på torsdag.

Husk også at like Max Factors nye danske Facebook-side.

Sponsoreret indlæg

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
196 kommentarer
Anne s

jeg mangler virkelig en ny foundation!

Cathrine

Mit eget make up er ved at løbe tør, så sådan en omgang kunne da være fedt! 😀

Maria

Jeg skal vinde fordi jeg altid køber de samme produkter om og om igen.. Måske jeg skulle prøve noget nyt ! 🙂

Cecilie Frey

Splitte mine bremsejl hvilken skøn præmie!
Jeg lider af ufattelig tør hud på kinderne, men i T-zonen (og især på næsen) er min hud helt vildt fedtet – ikke særligt fedt! Jeg har sjældent tid til at stå og smøre primer, foundation og concealer i hovedet hver morgen, så derfor er det endt med at jeg intet gør ud af mig selv. Den her foundation lyder som om den kunne være løsningen på det problem – jeg ville hurtigt kunne smøre den på uden at bruge for lang tid. Det ville være guld værd, da jeg godt kan lide at gøre lidt ud af mig selv. Desværre lever jeg for 500 kroner om måneden, så der er ikke plads i budgettet til at købe ny make-up.
Mascaraen lyder rigtig lækker – lige noget for mig! Jeg vil rigtig gerne have fremhævet det grønne i mine øjne, da de har en tendens til at virke lidt grumsede i det.. Desuden mangler jeg en ny mascara (men igen – ingen penge til selvforkælelse). Hjælp, søde pudderdåser!

Jannie

Fordi jeg har fået en tandlægeregning på 4500 kr og ikke har råd til nyt makeup den næste måned !! Og så fordi MF laver fantastiske produkter:)

Malene Jacobsen

Jeg synes bestemt at jeg fortjener at vinde – fordi jeg bare altid vælger den forkerte farve/konsistens/mærke/type foundation :o(
Så denne gang er lykkens gang!!

Anja

Hej 🙂 jeg går og venter på og skal indlægges, da jeg er alvorlig syg med en spiseforstyrrelse, i Danmark skal folk med anoreksi gå op til et halvt år og vente på at få hjælp, i mellem tiden bliver de fleste indlagt flere gange fordi de fleste bliver mere syge ?! Det fungere ikk overhovede, jeg kæmper for ikk at miste livsmodet helt inden, og er sikker på lidt held ville sætte et lys i min hverdag 🙂 inden jeg blev syg arbejdede jeg inden for denne branche og ELSKEDE ELSKEDE det! Og drømmer om at komme tilbage til dette! Jeg lever og ånden for Make up og og personlig pleje <3 håber jeg er lidt heldig denne gang 🙂

LauraL

Hej Pudderdåser!
Jeg skal vinde fordi (jeg):
M-angler en rigtig god foundation. Haven’t found the right one yet
A-ldrig (næsten) går uden mascara
X-treme vipper er virkelige lækre!
F-ærdiggjorde gymnasiet i sommer
A-ldrig har vundet en konkurrence før
C-ateyes ville kunne laves ekstra fede,når der er fokus på øjenfarven
T-ravlhed om morgen vil blive reduceret med foundationens 3-i-1 funktion
O-rdentlig hud er vigtig, hvilket foundationen ville give
R-et tit prøver nye mascara

kirsti

uh det ville jeg gerne vinde!!

Amalie

jeg skal vinde fordi jeg aldrig har oplevet en helt perfekt mascara, men har hørt meget godt om den, så jeg ville gerne prøve den 🙂

Din kommentar