MAC Marilyn Monroe

10.09.12
MAC Marilyn Monroe

MAC Marilyn Monroe

Hvorfor tage Carine Roitfeld, når man kan få Marilyn Monroe? Mens resten af verdenen ser ud til at være gået i selvsving over MAC & Carine Roitfeld, så kan Pudderdåserne ikke helt få vores mojo op at køre over smokey eyes og nude læber. Og hvorfor skulle vi også det, når vi kan få Marilyn Monroe?

MAC lancerer nemlig 8. oktober en Marilyn Monroe kollektion, der er så gennemført, at vi får helt tårer i øjnene. For hvis der er et look, som er eftertragtet, efterspurgt og tidløst, så er det det klassiske divalook med nude øjenskygge, eyeliner, dramatiske øjenvipper, perfekt hud og de ultimative knaldrøde læber. Og det er præcis det look, som denne kollektion lægger op til på smukkeste vis. Sammen med en cute emballage med Marilyn Monroe på.

MAC Marilyn Monroe lipstick

 

Samtidig så kommer der i kollektionen en repromote af en af mine absolute yndlingslæbestifter, som endnu ikke har været til salg i Danmark, nemlig Scarlet Ibis. Den kom med Iris Apfel kollektionen, som vi ikke fik her i landet, og jeg fik den sendt fra en af de MAC pushere, jeg har i udlandet til den slags kollektioner.

Og læbestifterne er absolut stjernerne her. Det er vel også dem, vi tænker på først, når vi husker Marilyn Monroes makeup?

MAC Marilyn Monroe Charmed I'm Sure

 

Udover Scarlet Ibis, som jeg allerede havde i mit stash, så har jeg prøvet Charmed I’m Sure, som er en ren rød. Den har en kold undertone og er en dyb klar rød. Alle fire røde farver, som kommer med kollektionen, er matte – som en rigtig rød skal være. Der er også en enkelt nude læbestift.

MAC Scarlet Ibis og Charmed I'm Sure swatches

Du kan se Katja med Scarlet Ibis på her til Danish Beauty Award (jeg ved godt det ser ud som om Helenes Lady Danger ser helt magen til ud, men de er MEGET forskellige).

Udover læbestifterne er dette faktisk en stor kollektion med masser af øjenprodukter, beauty powder, blush og neglelak. Og selvfølgelig dramatiske øjenvipper.

Her kan du købe det
MAC Marilyn Monroe lancerer ca. 8. oktober. Priserne er højere end normalpriserne, i tråd med den særlige indpakning. Læbestiften koster for eksempel 180 kroner. Du kan købe kollektionen hos Magasin, på MACs danske webshop og på Magasin.dk.

Hvem er du til? Carine Rotfield eller Marilyn Monroe?

MAC Marilyn Monroe

MAC Marilyn Monroe

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
line

Wauw det skal jeg så meget ned og gramse på. Marilyn – så bliver det ikke større:-)
frkforsom

Sacha

Jeg er mest til Marilyn, selvom jeg er en forsigtig frans mht. røde læber, men det er så ufattelig fint.

Celia

Oh, my… Jeg kan SLET ikke få nok af Marilyn! Hun var så perfekt, og hendes look var så gennemført feminint… Wow. Og denne kollektion gør hende bare SÅ meget ret! FEDT! Puha, kunne godt bruge en lille lønforhøjelse! 😉

Asta

Gad vide, og kollektionen kommer til Aalborg?;)

Pudderdåse Katja

Det gør den 🙂

MAC & Marilyn Monroe! | Mette Straa

[…] følge pålidelige kilder vil kollektionen være at finde på det danske marked omkring d. 8 oktober! Men ring til din […]

Elise Søgaard

Min make-up siger Carine og Smokey eyes, men Marilyn er mit ikon! Timeglas facon, blond og smukke læber! Elsker røde læber, er overbevist om jeg lærer det så snart jeg finder læbestiftEN! 🙂

Halkjær

Argh, men HVAD skal man vælge? Har jo ikke råd til det hele, så jeg skal have valgt de HELT RIGTIGE (få) ting, så jeg kan få styret min Marilyn-trang.

Pudderdåse Katja

Jeg ønsker mig en af hver – er RET sikker på, at min bankrådgiver ikke er enig.
Du skal i hvert fald have Scarlet Ibis og Charmed I’m Sure. Øjenskyggerne synes jeg er forkerte. Man laver ikke Marilyn makeup med glitterøjenskygge. Mascara, eyeliner, vipper osv er permanente – dem kan du også gemme.

Halkjær

Tak for rådene. Jeg må have mig nogle røde læber, kan jeg godt høre.

Pudderdåse Helene

Jeg vil sige en blush 🙂 Det er umiddelbart dem jeg skal kigge nærmere på.
Kh. Helene

Halkjær

Åh, en helt ny verden af muligheder (og valg) åbner sig.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *