Clinique Black Honey: TikTok trend fra 1971

Clinique Almost Lipstick Black Honey
01.09.22
Clinique Almost Lipstick Black Honey

Cliniques læbestift Black Honey er blevet et viralt hit de sociale medier. Black Honey blev lanceret i 1971 og er dermed både ældre end Helene og jeg – det er dejligt at vide, at man stadig kan nå at blive et hit på TikTok i den alder.

Black Honey er farven, der med jævne mellemrum dukker op for så at trække sig tilbage igen, men den forsvinder aldrig helt fra Cliniques sortiment. Jeg købte selv sidst Black Honey for et par år siden – jeg måtte bestille den online fra en engelsk webshop. Der var ingen danske forhandlere af betydning på det tidspunkt, fordi interessen ikke var der – det er der så nu!

Vi har set den i mange forskellige varianter gennem årene, og den var næsten væk, mens vi alle skulle have fulddækkende supermatte læbestifter. Nu er transparent og glossy moderne igen, og så dukker Black Honey selvfølgelig op på de sociale medier. I en så voldsom grad, at den blev totalt udsolgt allevegne, men nu er det vidst faldet lidt til ro igen.

Mørk, transparent og plejende

Black Honey er ikke en læbestift i moderne forstand. Den hedder derfor også “Almost Lipstick”. Vi kan også kalde den for en farvet læbebalm eller endda farvet læbepomade. Den er så transparent, at den dybe mørke blommefarve blander sig med din egen læbefarve og forvandler sig til en diskret farve på læberne.

Mine egne læber er fra naturens hånd relativt lyse – farven bliver derfor endnu mere naturlig på mig end på dig med mere pigmenterede læber. Clinique Almost Lipstick Black HoneyDu må endelig ikke lade dig afskrække af den mørke farve i tuben. På læberne skifter den fuldstændig karakter.

Voks, olie og farve

Almost Lipstick består af ricinusolie, fedtsyrer og plantevoks. Produktet er altså en rig og plejende læbepomade tilsat farve, og du skal forvente at gen-påføre den hyppigere end moderne læbestifter. Almost Lipstick i Black Honey er ikke parfumeret.

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)

Clinique Almost Lipstick koster cirka 195 kroner. Jeg kan finde den online hos Nicehair*  og på Cliniques egen webshop. Magasin* forhandler den også  – når de har den på lager.

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Nanna

Hvordan holder den i løbet af dagen?

Helene Randløv

Hej Nanna
Det er jo en slags farvet læbepomade og holder derfor derefter. For god holdbarhed skal produktet være pigmenteret, det harmonerer ret skidt med, at den er transparent.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *