Zebrastribet og fabulous: Sisley Phyto Blush éclat

Spar 50% på A-Derma, Vichy, La Roche-Posay, Avène, Klorane m.fl.

Escentual spar 30 % på franske apotekervarer

Escentual har lige nu en tredjedel rabat på alt fra de franske apotekermærker såsom Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Klorane, Avène, Nuxe m.fl. Hvilken beauty addict elsker ikke franske apoteker, og de mærker, man kan finde der? Sammen med den rabat, det i forvejen giver i forhold til de danske priser, er der således knap 50 procent at spare i forhold til Danmark.

For eksempel koster en A-Derma Exomega vaskeolie 6,6 pund (62 kroner). Herhjemme koster den 109 kroner. Fragt til Danmark er 4,95 pund – lidt over 40 kroner. Jeg har bestilt derfra flere gange uden problemer.

I min egen indkøbskurv ligger der:

A-Derma Exomega Creme (en palle ca.)
A-Derma Epitheliale A.H. (anmeldelsen er her, og jeg har et højt forbrug)
La Roche-Posay kildevandsspray, som jeg har fået et afhængigshedsforhold til
Avene Cleanance K, som jeg snart skal anmelde, der er et BHA/AHA produkt.

Er der mere, jeg skal have? Hvad kan I anbefale? Solcreme er jo mega-oplagt, men der står ikke lige rejser sydpå på programmet foreløbig, og jeg har så absolut rigeligt.

Besøg Escentuals webshop her

PS. Tak Louise, for at gøre mig opmærksom på dette super tilbud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

32 kommentarer

 • Super tip! Der er så mange gode produkter fra Frankrig, selv bruger jeg A-Derma Créme De Soin som nat creme og Embryolisse Lait-Créme Concentré (vidunderlig under makeup) som dagcreme. Jeg kan også varmt anbefale Nuxe, særligt Huile Prodigieuse olien som kan bruges til alt, ansigt, krop og hår, en fantastisk blid duft, bruger den selv meget på maven for tiden, da jeg er gravid i 7 måned, så hvis ikke jeg får strækmærker så er det takket være Nuxe ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Franske apoteker (jeg er heldigvis tit i Frankrig) er jo en slikbutik for sådan en som mig. ELSKER dem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Hvad er det link til billig creme på fransk apotek?
   :lion: :lion:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  øv at de ikke har Bioderma. De laver en vildt god make up fjerner! Avene Cleanance K er super! Jeg bruger den selv og køber den altid når jeg er i Frankrig! Jeg bruger også deres soapless wash og toner (begge Cleanance). Det er nogle vildt gode produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   I know!!! Den ledte jeg selv forgæves efter

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thomsen

  Bliver nødt til at sige tusind tusind tak! Og det er faktisk TUSINDE tak i bogstaveligste forstand fordi at dette link lige har medført at jeg har klikket 10 af deres fedtcremer hjem og dermed sparet ikke mindre end 1000,- i forhold til hvis jeg skulle købe dem på apoteket herhjemme.

  Jeg lider af atopisk eksem og denne fedtcreme er helt essentiel for at holde sygdommen i skak – det betyder også at en betydelig del af min S.U. går til cremer – så det her link betyder faktisk at lidt håndører måske kan falde på et lidt sjovere sted i denne her mdr. – TAK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fantastisk Anne. Er glad for at have kunne gøre gavn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Hej Anne. Jeg ved godt, at indlægget er gammelt, men håber alligevel at du vil svare. Du skriver, at du har bestilt en creme, som er uundværlig for din atopiske eksem. Hvilken en er det? Min datter har børneeksem (atopisk eksem), og jeg leder desperat efter en god creme, Lige nu bruger jeg A-derma.
   På forhånd MANGE tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice! Så kan jeg endeligt prøve den kildevands spray!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak!!!!
  Den der Cleanace K er genial og jeg er også for nyligt faldet pladask for Avenes Hydrance optmale legere med spf 20 :-)
  Jeg biver nok nødt til at shoppe lidt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Måske skulle jeg også nævne at Vichy’s 3i1 rens (den på tube) er min nye yndlings makeup-fjerner! Den er effektiv både til øjne og ansigt, den svider overhovedet ikke i øjnene og den smelter på sådan en lækker måde på huden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for tippet – det kostede mig så 400 kr. her søndag aften ;) Er stor fan af Avénes ansigtsprodukter (har ikke kunnet finde andre ansigtscremer der lever op til mit meget høje ikke-fedte-krav) og Vichys deodoranter, så nu er der fyldt op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S

  Tak for tippet!

  Jeg køber ind af La Roche-Posays Cicaplast skin Recovery og Lipikar Baume, som jeg bruger i de perioder, hvor jeg får eksemlignende udslag på hals og lægge (stress-ting, formentlig). Jeg har erfaring for at det kan holde det i ave, så jeg undgår at skulle bruge hormonholdige cremer. Er der tilsvarende erfaringer som I andre har gjort jer, med andre mærker hører jeg gerne om det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Lisa. Det kan du tro – som mor til en barn med børneeksem.
   Jeg bruger Repair Cream fra Purely Professional, som kan holde det nede længe, og så har jeg også prøvet Essex Creme som noget nyt, som min læge anbefalede. Den virker også rigtig effektivt, nok mere – men shit den lugter og er fedtet. Og når det er til en 3-årig, så øger det mængden af skrig og hyl, som der er nok af i forvejen, når han skal smøres :-/

   Og så har jeg virkelig gode erfaringer med Dermasilk: http://www.jepsenhealthcare.dk/shop/dermasilk-180s.html

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa S

   Tak!

   Jeg vil prøve at begrænse hyl og skrig og forsøge med dine forslag næste gang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for tippet! Jeg skal da helt klart ha’ fat i par ting derfra.
  Glæder mig forresten rigtig meget til at læse din anmeldelse af Cleanance K fra Avene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uhhh det er farligt. Har allerede lagt en del i kurven. Men øv at fragten koster 14pund hvis man har spray-flasker.

  Men TAK for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Gør den det? Æææv… Det opdagede jeg ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tak! Jeg har bestilt La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Fluide Extreme Face 50ml og La Roche-Posay Effaclar Duo 40ml for 227 kr inkl fragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nu læser jeg at mange er glade for Cleanance K, jeg brugte den selv i en lang periode, på trods af at den svier lidt, og min hud blev også renere, men jeg synes at jeg fik tendens til rødmen på kinderne, og det har jeg ikke haft efter jeg har holdt en pause. Men fordi det har været sommer og ferie, har jeg heller ikke brugt ret meget make-up, så er i tvivl om rødmen stammer fra cremen. Er der andre der har oplevet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det oplever jeg ikke! Jeg har i forvejen lidt rødme i inderne, men det bliver ikke værre af Cleanance K!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   i kinderne selvfølgelig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Cleanance K er en syrecreme med glykolsyre og salicylsyre. Det er helt almindeligt at du oplever at den svier. Det gør jeg også selv fx. Det skulle dog gerne forsvinde efter noget tid. Lidt irritation i starten er også helt normalt med syre-cremer som disse, men det skal forsvinde, ikke blive værre. Det er bestemt ikke umuligt at det stammer derfra. Sart hud kan godt have brug for lavere koncentrationer eller ren salicylsyre fx. Du kan jo prøve at stoppe en periode og se, hvad der sker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L. T.

  Hej Pudderdaaser

  Håber I lige kan hjælpe her, for nu er der ved at opstå produkt-stau hjemmehos mig :o)

  Jeg har været rigtig glad for at bruge L’Oreals Youth Code Serum, som i anbefalede for nogle måneder siden. Nu er jeg så også faldet for fristelsen til at købe Avenes Cleanance K, da jeg besøgte Escentuals hjemmeside (hvor der i øvrigt røg A-Dermas Epitheliale + en Mason Pearson børste med også). Og nu opstår problemet jo – for kan de to produkter bruges sammen og i hvilken rækkefølge? Avene-cremen tænker jeg skal erstatte den dagcreme, som jeg bruger lige nu?

  Håber I med jeres store vid og indsigt kan hjælpe en lidt forvirret dåse her.

  KH Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Cleanance K-cremen er min absolutte favorit. Mit ansigt fungerer bare ikke uden den og jeg skifter den ALDRIG ud – så tak for tippet, så kan jeg få fyldt lageret op for billige penge. Og så må jeg hellere prøve den Vichy-deo I alle bliver ved med at snakke om – håber den gør mig knastør i armhulerne! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme – den er også virkelig god. Det er Vichy deo’en også. Især uden parfume – jeg synes den parfumerede version lugter af mand…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Er det kun mig, som oplever, at hjemmesiden skriver (når jeg går til kassen og skal indtaste land), at de ikke sender til DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du må have noget i din kurv, som ikke kan sendes. Måske en sprayflaske eller lignende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg har desværre fået rosacea, for en måneds tid siden. Jeg vil høre, om der er nogen, der har samme hudsygdom og kan anbefale “Avena antirougeurs” eller måske et andet mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ikke mig selv – men håber at andre læsere vil kunne hjælpe dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Tambjerg-Ravn

  Hej Katja og Helene
  Vil ligesom mange andre takke for megen god viden og inspiration til skønhedsprodukter. Kan oplyse at der på escentual igen fåes 25-33% på franske apotekervarer resten af marts.
  Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zebrastribet og fabulous: Sisley Phyto Blush éclat