Spar 50% på A-Derma, Vichy, La Roche-Posay, Avène, Klorane m.fl.

09.09.12
Escentual spar 30 % på franske apotekervarer

Escentual spar 30 % på franske apotekervarer

Escentual har lige nu en tredjedel rabat på alt fra de franske apotekermærker såsom Vichy, A-Derma, La Roche-Posay, Klorane, Avène, Nuxe m.fl. Hvilken beauty addict elsker ikke franske apoteker, og de mærker, man kan finde der? Sammen med den rabat, det i forvejen giver i forhold til de danske priser, er der således knap 50 procent at spare i forhold til Danmark.

For eksempel koster en A-Derma Exomega vaskeolie 6,6 pund (62 kroner). Herhjemme koster den 109 kroner. Fragt til Danmark er 4,95 pund – lidt over 40 kroner. Jeg har bestilt derfra flere gange uden problemer.

I min egen indkøbskurv ligger der:

A-Derma Exomega Creme (en palle ca.)
A-Derma Epitheliale A.H. (anmeldelsen er her, og jeg har et højt forbrug)
La Roche-Posay kildevandsspray, som jeg har fået et afhængigshedsforhold til
Avene Cleanance K, som jeg snart skal anmelde, der er et BHA/AHA produkt.

Er der mere, jeg skal have? Hvad kan I anbefale? Solcreme er jo mega-oplagt, men der står ikke lige rejser sydpå på programmet foreløbig, og jeg har så absolut rigeligt.

Besøg Escentuals webshop her

PS. Tak Louise, for at gøre mig opmærksom på dette super tilbud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
32 kommentarer
Stylekat

Super tip! Der er så mange gode produkter fra Frankrig, selv bruger jeg A-Derma Créme De Soin som nat creme og Embryolisse Lait-Créme Concentré (vidunderlig under makeup) som dagcreme. Jeg kan også varmt anbefale Nuxe, særligt Huile Prodigieuse olien som kan bruges til alt, ansigt, krop og hår, en fantastisk blid duft, bruger den selv meget på maven for tiden, da jeg er gravid i 7 måned, så hvis ikke jeg får strækmærker så er det takket være Nuxe ; )

Pudderdåse Katja

Franske apoteker (jeg er heldigvis tit i Frankrig) er jo en slikbutik for sådan en som mig. ELSKER dem <3

Jannie

Hvad er det link til billig creme på fransk apotek?
:lion: :lion:

Anne V

øv at de ikke har Bioderma. De laver en vildt god make up fjerner! Avene Cleanance K er super! Jeg bruger den selv og køber den altid når jeg er i Frankrig! Jeg bruger også deres soapless wash og toner (begge Cleanance). Det er nogle vildt gode produkter.

Pudderdåse Katja

I know!!! Den ledte jeg selv forgæves efter

Anne Thomsen

Bliver nødt til at sige tusind tusind tak! Og det er faktisk TUSINDE tak i bogstaveligste forstand fordi at dette link lige har medført at jeg har klikket 10 af deres fedtcremer hjem og dermed sparet ikke mindre end 1000,- i forhold til hvis jeg skulle købe dem på apoteket herhjemme.
Jeg lider af atopisk eksem og denne fedtcreme er helt essentiel for at holde sygdommen i skak – det betyder også at en betydelig del af min S.U. går til cremer – så det her link betyder faktisk at lidt håndører måske kan falde på et lidt sjovere sted i denne her mdr. – TAK.

Pudderdåse Katja

Fantastisk Anne. Er glad for at have kunne gøre gavn

Johanne

Hej Anne. Jeg ved godt, at indlægget er gammelt, men håber alligevel at du vil svare. Du skriver, at du har bestilt en creme, som er uundværlig for din atopiske eksem. Hvilken en er det? Min datter har børneeksem (atopisk eksem), og jeg leder desperat efter en god creme, Lige nu bruger jeg A-derma.
På forhånd MANGE tak.

Sandy

Nice! Så kan jeg endeligt prøve den kildevands spray!

Julie

Tak!!!!
Den der Cleanace K er genial og jeg er også for nyligt faldet pladask for Avenes Hydrance optmale legere med spf 20 🙂
Jeg biver nok nødt til at shoppe lidt 😉

Julie

Måske skulle jeg også nævne at Vichy’s 3i1 rens (den på tube) er min nye yndlings makeup-fjerner! Den er effektiv både til øjne og ansigt, den svider overhovedet ikke i øjnene og den smelter på sådan en lækker måde på huden 🙂

Louise

Tak for tippet – det kostede mig så 400 kr. her søndag aften 😉 Er stor fan af Avénes ansigtsprodukter (har ikke kunnet finde andre ansigtscremer der lever op til mit meget høje ikke-fedte-krav) og Vichys deodoranter, så nu er der fyldt op.

Lisa S

Tak for tippet!
Jeg køber ind af La Roche-Posays Cicaplast skin Recovery og Lipikar Baume, som jeg bruger i de perioder, hvor jeg får eksemlignende udslag på hals og lægge (stress-ting, formentlig). Jeg har erfaring for at det kan holde det i ave, så jeg undgår at skulle bruge hormonholdige cremer. Er der tilsvarende erfaringer som I andre har gjort jer, med andre mærker hører jeg gerne om det 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Lisa. Det kan du tro – som mor til en barn med børneeksem.
Jeg bruger Repair Cream fra Purely Professional, som kan holde det nede længe, og så har jeg også prøvet Essex Creme som noget nyt, som min læge anbefalede. Den virker også rigtig effektivt, nok mere – men shit den lugter og er fedtet. Og når det er til en 3-årig, så øger det mængden af skrig og hyl, som der er nok af i forvejen, når han skal smøres :-/
Og så har jeg virkelig gode erfaringer med Dermasilk: http://www.jepsenhealthcare.dk/shop/dermasilk-180s.html
Kh. Katja

Lisa S

Tak!
Jeg vil prøve at begrænse hyl og skrig og forsøge med dine forslag næste gang 🙂

Maria

Tak for tippet! Jeg skal da helt klart ha’ fat i par ting derfra.
Glæder mig forresten rigtig meget til at læse din anmeldelse af Cleanance K fra Avene.

Pudderdåse Katja

Den er god, kan jeg godt afsløre 🙂

Malene

Uhhh det er farligt. Har allerede lagt en del i kurven. Men øv at fragten koster 14pund hvis man har spray-flasker.
Men TAK for tippet!

Pudderdåse Katja

Gør den det? Æææv… Det opdagede jeg ikke

Simone

Tak! Jeg har bestilt La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Fluide Extreme Face 50ml og La Roche-Posay Effaclar Duo 40ml for 227 kr inkl fragt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *