Lørdagslook: Pride

La Roche-Posay Toleraine Teint Creme Foundation: let kompakt foundation

Det er mange år siden, jeg har brugt en kompakt foundation til andet end touch-ups. Før nu.

En typisk kompakt pudderfoundation er bare en ekstra dækkende pudder, og holdbarheden og egenskaberne er derefter. Da jeg prøvede La Roche-Posays Toleraine Teint kompakte creme foundation var jeg begejstret, men afskrev den hurtigt på grund af det begrænsede udvalg af to ret mørke farver og min lyse hud.

En ny, lysere farve
Men 1. september kommer der en farve mere, nemlig en endnu lysere, og det er vand på min mølle. Jeg har derfor benyttet mig af min Toscana-kulør og fundet min gamle farve nr. 11 Light Beige frem. Jeg kan lige klare den nu, hvor jeg er meget solbrun. Til vinter satser jeg på den nye nummer 10.

For Toleraine Teint Compact-Creme Complexion Corrector, som er det fulde navn, er en virkelig god kompakt foundation. Den glider ubesværet på, er supernem at blende og giver en smuk semi-mat hud. Dækkeevnen er naturlig, men den er meget nem at bygge op. Den kan bygges op til at dække selv alvorlige misfarvninger af huden.

La Roche-Posay Teint Toleraint Creme
Her kan du fx. se en model med melasma – hyperpigmentering efter hormonforandringer. Hendes melasma er lige tydelig i begge sider uden makeup. Makeupartist Astrid Faurbye for La Roche-Posay har her demonstreret, hvordan man med en så relativ let foundation som Toleraine Teint Creme kan dække selv alvorlig melasma. Først har hun dækket de mest markante overgange med La Roche-Posays concealer, og derefter har hun brugt den kompakte cremefoundation til at bygge foundation op med. Jeg behøver næppe fortælle, hvilken side der er med makeup, og hvilken der er uden.

Men du behøver absolut ikke have misfarvninger i ansigtet for at kunne bruge disse produkter. Jeg er som sagt også fan. Den giver noget af den pæneste finish, jeg har prøvet længe, og den kompakte form er perfekt til touch-ups på en lang dag, som jeg har mange af. Samtidig indeholder den en god faktor 35 i form af Titanium Dioxid, der også beskytter mod UVA. Den er uden parfume.

Her kan du købe det
La Roche-Posay Toleraine Teint Creme Foundation koster 169 kroner og kan købe på landets apoteker i to farver og fra 1. september i 3 farver.

Læs mere på La Roche-Posays danske hjemmeside

Hvad synes I om før-efter billedet?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

25 kommentarer

 • Tina T

  Det godt nok vildt det der, fantastisk resultat og hun ser ikke engang sminket ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er helt enig. Det var også superfint i virkeligheden tæt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det pænt. Virkelig tydelig forskel. Endnu en gang tak for alle jeres mange fantastiske råd, hvem vidste, at apoteket kunne indeholde så mange dejlige produkter? Jeg har selv en masse fine små spider veins, et lille ar ved næsen og hudorme, mon det kan dække? Er selv top bleg (vinter og sommer), så jeg venter på den lyse model til 1. september. xx Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det lyder som et godt bud – man vil jo heller ikke dække 100 procent som en maske. Og ja, hvis du er bleg, så skal du afgjort vente. Nr. 11 er mørk, jeg kan kun bruge den fordi jeg netop har været i Italien.

   Og tak for de søde ord Lone :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder jo næsten fantastisk! Og så til en overkommelig pris. Og virkelig vildt resultat på før-efter billedet. Bruger normalt Tromborgs kompakte pudderfoundation, men med de resultater på billedet og til den pris kunne jeg godt overveje denne.
  Påfører man den bare med en almindelig foundation/pudderbørste, evt. kabuki?
  Vil I anbefale denne til kombineret hud (fedtet t-zone), eller er deres korrigerende mineralpudder bedre egnet til det?
  Tak for en skøn blog! Dejligt med ærlig og kritisk journalistisk i skønhedsjunglen.
  Mvh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for ordene Sofie :) Jeg har kombineret hud og jeg kan bedre lide denne end en pudderfoundation. Det er ikke fordi den er bedre nødvendigvis, men fordi jeg foretrækker det cremede look. Prøv dem begge på apotekets testere. De er virkelig gode begge to – også pudderfoundationen.

   Jeg har bare brugt svampen faktisk til denne. Det har virket overraskende godt – normalt er jeg miss pensel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder altså rigtig godt. Kunne være så dejligt at finde en der er billigere end Tromborgs, lige så god (eller bedre) og samtidig passer til min sarte hud. Må straks ned og prøve dem… Når solen altså er stået op igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Gør det :) Jeg har desværre ikke prøvet tromborg, så kan ikke sammenligne direkte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en lys variant! Og rigtig fint efter-billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg glæder mig også til den. Den lyseste nr. 11 ER mørk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da godt nok en ret vild dækning, som samtidig ser fuldstændig naturlig ud! Kan godt lide at den ikke gør huden mat, som pudder ofte gør. Er altid på jagt efter noget, der kan dække min hyperpigmentering pænt, så denne skal da prøves. Bruger man pensel eller svamp til den? Og hvordan er holdbarheden på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg brugte bare den medfølgende svamp. Virker overraskende godt. Jeg har slet ikke forsøgt med pensel. Holdbarheden er god synes jeg. Ikke som de mest ultraholdbare foundations, men som en almindelig flydende foundation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg bruger La Roche-Posay’s foundation (jeg er mørk af natur, nanananana ;)) Den er rigtig lækker, synes dog hurtigt at den kan se for kaget ud, hvis man bruger for meget.
  Jeg har kombineret hud og den giver mig en smule længere tids mathed i ansigtet, end med en anden foundation. Dens dækkeevne er super.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvilken af de tre bruger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Jeg har nummer 13, den er dog lidt for lys om sommeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det ville være dejligt med et bredere udvalg af farver

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kan også anbefale Embryolisse´s udgave.Den fås i 3 nuancer i bla. Magasin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Uh ja, den står også på min to-do. Er det creme eller pudder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Ej, den er da intet mindre end fantastisk! Sikke en forskel.

  Jeg tænkte lidt på om I tror den kan dække små ar i ansigtet og små skønhedspletter? Jeg har et ar på kinden som jeg ofte har svært ved at få skjult af min foundation…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Ann
   Ja ar kan den dække. Små skønhedspletter ville jeg ikke selv ønske at dække. Det ser forkert ud – jeg har selv mange. Hvis du altså taler om helt almindelige små modermærker. Det er en balancegang mellem ikke at se ud som om man har en maske på.
   Kærlig hilsen
   Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Tak for svar! Tror jeg vil prøve den, når jeg har brugt min nuværende foundation. (Har også overvejet at få fjernet mine modersmærker, det bliver nemlig sjældent pænt hvis de bliver for sminkede)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg er helt enig. Jeg overvejer at få fjernet et meget stor et, men jeg har SÅ mange (tror engang jeg talte 50 eller 60 alene på min venstre underarm), at det ikke giver mening at få fjernet dem alle overhovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea W

  Jeg bruger den selv – i kompakt pudder, da den er god til uren hud. Også god mod rødme. Den er rigtig god og jeg elsker den. Den ligger sig heller ikke i plamager, som jeg har oplevet med mange andre foundations.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Friis

  Jeg synes den udtørrer min hud, især på kinderne lige ind mod næsen. Måske jeg bruger den forkert? Så min hud ind mod næsen bliver små rynket (og det gider man jo ikke :). Jeg er ellers glad for deres produkter, da jeg tit har udslæt der skal dækkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det har jeg ikke oplevet, men hvis den gør det på dig, så er det jo sådan :) Hvad bruger du nedenunder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Pride