Lørdagslook: Solnedgang

Life saver til hovedbunden: Aloe Vera Shampoo

Mit hår og min hovedbund, som ellers normalt alt er så nemt at have med at gøre, har været gået helt i spunk. Krisen startede, da jeg løb tør for min faste Shampoo 2. Derefter skulle jeg så lige teste en masse andre produkter, jeg havde liggende, og resultatet kan I læse om her.

Derefter skiftede jeg så tilbage til den helt milde Purely Professional shampoo og straks forsvandt min nyerhvervede hovedbunds-acne. Men den helt sulfatfrie shampoo kan ikke gøre kål på alle mine mange stylingprodukter, og min hovedbund blev ved med at være sur og irriteret. Og på grund af build-up af stylingprodukter var mit hår trist at se på og filtret.

Så fordi det var weekend, og jeg måtte vente til mandag med at få min trofaste shampoo 2 tilbage, så fandt jeg i mine skuffer en Aloe Vera Shampoo. Den indeholder mange sulfater, men den positive side af dem var, at de fik kål på al den build-up af snask, der var i mit hår.

Men stjernen i Aloe Vera shampoo’en er selvfølgelig det høje indhold af Aloe Vera (50 procent cirka), som fik min stakkels hovedbund til at falde til ro. Aloe Vera er en fantastisk beroligende og reparerende ingrediens, som kan rigtig mange ting. Og nu har jeg personligt oplevet effekten på min hovedbund.

Det eneste, jeg ønsker mig nu, er, at nogen laver en Aloe Vera shampoo uden laureth og lauryl sulfat.

Her kan du købe det
Aloe Vera Shampoo fra Avivir koster 60 kroner for 300 ml. og  kan købes hos Matas og helsekostbutikker. Du kan også købe den på nettet, fx. her på Matas’ webshop.

PS. Husk Aloe Vera til alle jer, der er blevet solskoldede.

16 kommentarer

 • Gigi

  Man kan også købe den i Netto :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Næææ kan man? Fantastisk! Det har jeg slet ikke set. Hvad koster den der? Og er det den samme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  JASON laver aloe vera shampoo uden Lauryl/Laureth sulfater. Har selv brugt den i mange år, da jeg har meget sart og tør hovedbund. Den kan købes i forskellige helsekost forretninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den er til gengæld meget parfumeret kan jeg hurtigt se på nettet :-( Nu blev jeg ellers lige så glad

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Ja, det rigtigt. Det lagde jeg også mærke til da jeg lige læste ingredienserne igen. Er i øvrigt selv lige skiftet til Shampoo 3 fra purely professionals. Den er perfekt fordi jeg har sart hovedbund og ikke bruger nogen stylingsprodukter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Godt at høre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  John Masters BARE shampoo har aloe vera som første ingrediens. Hvor mange procent der så er tale om, ved jeg dog ikke. Men det er i hvert fald en serie, jeg skal prøve i den nærmeste fremtid. http://www.johnmasters.com/newbareseries.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ooooh! Tak for tippet! Og uden parfume. På min to-do liste

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt denne i går efter at have læst dette indlæg. Håber den kan hjælpe min tørre hovedbund :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lullumut!
   Jeg vil krydse fingre så XXX
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Lad os høre hvordan det går :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hansen

  Hejsa, Hvis du køber den type Aloevera som hedder Forever Living, så er alle produkter både økologiske og uden SLS. Jeg har meget sart hud og kan bestemt ikke tåle hverken parfume eller SLS så jeg er meget glad for Forever Livings produkter. De kan kun købes ved at kontakte en forhandler, da de gerne vil rådgive om produkterne. Der er 90 dages tilfredsheds garanti på.
  Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Marie
   Snakker vi om disse produkter? Der er nemlig bestemt parfume i, kan jeg se på ingredienslisterne.
   http://www.foreverliving.dk/
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

   Hej Katja. kan godt se tråden er et par dage gammel..;-) Meeen syntes nu lige jeg ville indskyde, at den parfume du kan se på ingredienslisten hos foreverliving altså er knuste rosenblade, blot til info, og mødes gerne til en snak om mere produkt og make-up info. jeg er kosmetolog, selvstændig businesscoach, pædagog, distributøt mm.
   Kram Marlene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  kan se det er et gammelt indlæg ,men Juhldal økologisk shampoo er der meget Aloe vera i og ingen sulfater eller parfume

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Solnedgang