Anmeldelse af solcreme: Vichy Capital Soleil

Fredagsfavorit: OPI My Pointe Exactly og Pirouette My Whistle

Det er ikke så tit at vores læsere får indblik i det af og til kaotiske liv som Pudderdåse med fuldtidsjob, familie og en betydelig mængde projekter, der også lige skal ordnes. Det fik du måske i mandags, hvor jeg havde en af den slags dage, som man ønsker at hive ud af kalenderen og lade som om, den bare aldrig har fundet sted.
På vej hjem fra arbejde var der sket intet mindre end seks uheld på motorvejen, da jeg kommer hjem, får jeg en rigtig træls opringning, som fik tankerne til at køre i ring, så jeg ikke kunne sove. Da klokken var tre og jeg stadig ikke havde lukket et øje, stod jeg op og fik at vide, at min gamle mor har knust anklen. Hvorefter en god portion af eftermiddagen og aftenen blev brugt på at sidde på Hillerød Skadestue. Da jeg endelig kom hjem, havde jeg altså ikke sovet i halvandet døgn og var mildest talt ikke ret glad. Da Katja så spurgte per SMS, om jeg lagde noget på bloggen, var min eneste tanke, at det måtte være tirsdag. Hvorfor jeg selvfølgelig i alt hast fik forfattet et tirsdagstip.
Resten af ugen har ikke været mere rolig, heldigvis har den langt fra været rædselsfuld, sådan som mandag var. I går var ingen undtagelse, jeg havde næsten skrevet tippet færdig torsdag nat, men var ude af stand til at få det lagt på fredag morgen, som ellers var planen. Om aftenen var det atter tid til at tage på arbejde, så der nåede jeg det heller ikke. Derfor er det her først nu.

Disse to smukke lakker faldt jeg for, allerede da jeg så dem for flere måneder siden. Siden da har jeg ventet og ventet på, at jeg kunne købe dem her hjemme. Selvom det tog lidt tid at finde et sted, hvor de havde dem, har de været hele ventetiden værd. Sædvanligvis er jeg slet ikke til transparente lakker, men jeg faldt alligevel pladask for My Pointe Exactly og Pirouette My Whistle well… det er en glitterlak (hæhæ!)

OPI udsender hvert år en ”Soft Shades” kollektion, som navnet antyder, består disse kollektioner af sarte og halvtransparente lakker. De er smukke og klædelige og i år er de seks lakker inspireret af New York City Ballet. Jeg har altid været vild med den måde, transparente lakker ser ud på billeder, men når jeg selv får dem på ser det bare sært ud. Oftest er det med møje og besvær, at resultatet bliver jævnt. Transparente lakker kan være særdeles udfordrende at lægge på og jeg er sandelig ingen ørn til det, derfor bliver det næsten altid med et stribet resultat til følge. Og hvor pænt er det?

Denne formel er dog overraskende let at få pæn allerede i første lag. My Pointe Exactly er en lys grå farve med et hint af brunt, som efter min mening gør den helt unik. Pirouette My Whistle har helt fint sølvglitter og perlemorshvide pailletter i en klar base. Det er en lidt tyk konsistens, men det er en fordel, da det er langt lettere at fordele glitter og pailletter.
Det, som er så utrolig smukt ved de transparente lakker, er det rene look og den sarthed de tilfører hænderne. På billederne har jeg to lag af My Pointe Exactly og et lag af Pirouette My Whistle, jeg er fuldstændig solgt til den kombination!

Jeg fandt kollektionen i Matas, men de kan også købes i Magasins webshop her, hvor lakkerne koster 125 kroner stykket. De to lakker findes også i mini udgave i en pakke med fire lakker fra New York City Ballet kollektionen (de to andre lakker i pakken er Care to Danse? og Don’t Touch My Tutu!), sådan en pakke koster 150 kroner.

15 kommentarer

 • Pudderdåse Katja

  I det mindste ved du hvad dag det er :-D Det går da fremad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lækker lækker lækker kombination:-) Kan godt forstå du faldt pladask for disse lakker, for de er da vildt flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er der noget specifikt der står på dem, når de er halvtransparente? Fordi jeg fik købt mig den fineste OPI lak forleden, og for at få den farve frem (og jævn) måtte jeg have 5 lag på.. Øv! Så hvordan undgår jeg dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tine!
   Det tror jeg desværre ikke! Men det er et interessant spørgsmål, så jeg undersøger det, så smart jeg kan! Jeg har selv prøvet det med et andet mærke og skuffelsen er bare så øv!
   Generelt er det pastellerne, som driller…
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg vil sige: Google! Der er altid en eller anden amerikansk neglelak-blog, der har testet dem først. Vi har alle prøvet det. Æv det er irriterende… Eller også prøver man testeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det er klart…men hvis man kunne lære koderne (hvis de er der), er det da langt nemmere end at google alle de neglelakker, man forelsker sig i :-P
   Og rigtig tit er der INGEN tester….æv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ingen tester er ikke ok!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Næææ, men desværre er der jo nogen, som har lange fingre. Det betyder, at de populære farver stort set kan sættes frem som tester dagligt. På et tidspunkt bliver butikkerne vel træt af at “forære” neglelakkerne væk og droppper derfor testerne, det forstår jeg faktisk godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Og det er nemlig super irriterende, og det er så lækkert med en hel-dækkende pastelfarvet neglelak, især nu når sommeren er her.
   Hvorhenne stiller de normalt testere frem til neglelakker? – Magasin? Matas gør da vist ikke.?
   Men jeg må lade være med at købe dem med det samme jeg ser dem, og google dem når jeg kommer hjem.
   Fjollet at der ikke, hvis der ikke, står noget der indikerer det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tine,
   Jeg har haft OPI samlingen ude og lufte og hvis der er koder på, kan jeg i hvert fald ikke gennemskue dem :-(
   Det er faktisk en af de ting jeg elsker CND for….altså udover det geniale koncept og de flotte farver <3
   Mht. testere…plejer de at have dem i Magasin, jeg ved ikke med Matas.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Nåeh okay, men tusind tak fordi du tjekkede! :)
   CND kender jeg slet ikke? Ö Det lyder som noget der skal prøves?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Afgjort….det er et af mine favorit mærker. Der er flere anmeldelser på bloggen, som burde være til at finde :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhhhh Pirouette My Whistle er altså min nye yndlings! Har endda betalt FULD dansk pris for den og den var alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette
   Det har jeg også… Jeg kunne ikke overskue ventetiden fra en eller anden webshop, men jeg har egentlig nydt at støve dem begge op… men jeg er jo også liiidt tosset :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af solcreme: Vichy Capital Soleil