Fredagsfavorit: Shellac med glimmer

GraVitamin og GraviOmega anmeldelse: Vind et halvt års forbrug af valgfrie MultiTabs

Sponsoreret indlæg

Da jeg var gravid med Erik for fire år siden, så Sundhedsstyrelsens anbefalinger til kosttilskud anderledes ud, men min anbefaling er stadig den samme: Følg dem!

Dengang som nu er det vigtige at få 400 µg folsyre. Grunden til dette er, at man ved, at det forebygger neuralrørsdefekter og dermed misdannelser af hjerte og rygmarv hos fostret. Misdannelser, der bliver dannet i de allertidligste stadier. Derfor er anbefalingen (som jeg netop har prædiket overfor et par veninder, der prøver at blive gravide – skal nok lade være med at nævne navne), at man starter på kosttilskud med 400 µg folsyre, FØR man ved at man er gravid, allerede når man begynder at forsøge på at blive gravid. Fordi folsyren har afgørende betydning lang tid før du overhovedet tester positiv. Når du tester positiv på en graviditetstest, er det i mange tilfælde for sent at forebygge med folsyre, fordi neuralrøret bliver lukket i allerede 6. uge.

Også for dine egen skyld
Men der er andre gode grunde til at tage kosttilskud som gravid som fx. GraVitamin. Jeg gjorde det selv som gravid – også af andre grunde end ovennævnte. En af de meget hurtige graviditetsgener, jeg fik, var, at jeg var træt. Træt, træt, træt, træt. Træt som Metusalem. Indtil en kvik veninde mindede mig om, at det var tid til at begynde at tage jern, og der skal jeg love for, at jeg kvikkede op igen. I dag anbefaler Sundhedsstyrelsen jern endnu tidligere i graviditeten, end dengang jeg var gravid. Og jeg kan godt forstå hvorfor! (Hvis du har slem kvalme, så kan det hjælpe at vente – snak med din læge.)

Også for ikke-gravide
Jeg tager også i dag en række kosttilskud, selvom jeg ikke er gravid længere. Jeg har rigtig god gavn af dem, men jeg gør det med megen stor omtanke. Der har – med meget god grund – været megen debat om vitaminer og kosttilskud og de bivirkninger, de også kan have. Med vitaminer er det bestemt ikke et spørgsmål om: Jo mere, jo bedre, og det er meget vigtigt for mig at understrege, at man som gravid skal passe på vitaminer og kosttilskud.

For eksempel er det vigtigt med et lavt indhold af A-vitamin, og det er blandt andet derfor, at jeg gerne vil anbefale GraVitamin, men derimod ikke de stærke vitaminpiller, der sælges mange af i dag. Der er bestemt ikke nogen grund til at tro, at bare fordi noget sælges som et vitamin eller kosttilskud, at det så er helt sikkert at bruge. Snak med din læge før du tager et kosttilskud, når du er gravid – som med hudpleje er naturligt bestemt ikke bedre nødvendigvis. Tag ikke et eller andet eksotisk naturprodukt, du ikke har snakket med din læge om.

Undgå D-vitamin mangel
Under graviditeten stiger vores behov for D-vitamin, og derfor anbefaler sundhedsstyrelsen også D-vitamin tilskud. Gravide er i større risiko for D-vitamin mangel, jeg har haft D-vitamin mangel, det kan ikke anbefales. Man bliver mildest talt en slatten karklud. Der er vist studier af D-vitaminmangel hos op mod 44% af gravide med hvid/vestlig hud (D-vitamin optages i huden og gennem solen, og etnisk oprindelse og hudfarve er derfor en afgørende faktor). GraVitamin indeholder netop den dosis D-vitamin, som Sundhedsstyrelsen anbefaler til gravide.

Hvad så med GraviOmega, Omega 3 og fiskeolie? Der er mange studier af Omega 3’s positive effekter på sundheden. Hjemme hos os tager vi det af så vidt forskellige årsager som ondt i knæet og godt for hjernen. Men ikke mindst så har det også den praktiske funktion, at D-vitamin og en lang række andre vitaminer er fedtopløselige og kun kan optages i kroppen, hvis man tager dem sammen med fedt. Og så slår man lige to fluer med et smæk der.

Vind et halvt års forbrug
Multi-Tabs, som laver GraVitamin og GraviOmega, har sat et halvt års forbrug af vitaminpiller på højkant til en af jer. Da det selvfølgelig ikke er jer alle, der lige skal være gravide nu og her (mig selv inklusive!), kan I selv vælge indenfor kategorierne:

 • Gravid
 • Børn
 • Voksen

hvis I vinder. Alt, hvad I skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar. Og jeg vil bliver rigtig glad, hvis I samtidig vil skrive jeres holdning til kosttilskud og vitaminer. Tager I vitaminer eller andre kosttilskud? Og hvorfor/hvorfor ikke?

Jeg trækker lod søndag 27. maj blandt alle kommentarer – det er ikke et krav at deltage i debatten.

Husk også GraviOmega Facebook konkurrence på MultiVitamins Facebookside, hvor I kan vinde en barnevogn til en værdi af 9.000 kroner.

På Pudderdåserne kan du altid stole på, at vi giver udtryk for vores egen mening, uanset om indlæggene er sponsorerede eller ej. Dette er et sponsoreret indlæg.

Her kan du købe det
Du kan købe GraVitamin og GraviOmega på Apoteket og i Matas blandt andet. GraVitamin koster 159 kroner for 120 tabletter og GraviOmega koster 139 kroner for 100 kapsler.

GraVitamin og GraviOmega

55 kommentarer

 • Jeg spiste gravitamin og jernpiller da jeg var gravid. Tog også af og til kalkpiller, men var ved at kløjs i dem hver gang jeg prøvede, så det var ikke tit at de røg ned. Nu spiser jeg nogle vitaminpiller fra Matas’ egen serie, som ikke koster så meget.

  Jeg begyndte også at spise gravitamin før jeg blev gravid, men da det gik så hurtigt, var det kun en kort periode – men hellere lidt end intet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila bindzus

  jeg har til dags dato aldrig spist vitamin tabletter men nu siger min læge at jeg skal så det kunne da være lækkert at vinde start pakken til det .
  Håber solen skinner på mig denne gang så jeg kan vinde det man har brug få
  venlig hilsen
  laila bindzus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Jeg spiser omvi-vegan, da jeg er vegetar og ikke altid får spist æg osv :-)
  Udover dette spiser jeg d-3 og fiskeolie :-)

  Har i prøvet silica til hår og negle?

  :-) god
  Søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Stinna. Ja som vegetar og veganer, så er det ekstra vigtigt (husk B-vitamin!!!). Nej jeg har aldrig taget silica.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  jeg tager ikke rigtigt nogen af delene, selvom jeg nok ville have godt af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg forsøger at huske at tage dem, er i perioder en klovn til det :((( mener bestemt det er vigtigt at få dem hver dag, men dem jeg tager mod dårlig hukommelse er åbenbart ikke effektive nok GGG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser hver dag til aftensmaden 1 multivitaminpille, 1 fiskeoliepille og 1 d-vitaminpille. Det må være rigeligt :-) Vil gerne deltage i dem til “voksne” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vitaminer og kosttilskud er en stor post på mit budget. Jeg har Sclerose og får en del stærk medicin der er hårdt for kroppen og det tærer på “lagerene” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det har jeg hørt om. Jeg har et par veninder med sclerose. Så er det også vigtigt med et højere niveau af D-vitamin, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Jeg tager gravitamin, da vi prøver på at blive gravide, så jeg er allerede godt i gang. Jeg lider også af D vitaminmangel, og som du siger: Man bliver virkelig en klud :/ – Ellers er jeg ikke den store fan af vitaminpiller, og tager ikke noget almindeligvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Stadil

  Jeg tager ikke vitamin-piller, men ville egentlig gerne i gang – måske dette kunne blive starten på det?! :)
  I så fald er jeg interesseret i pillerne “til voksne”.
  De bedste hilsen fra
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tager dagligt vitaminer! Men udover det spiser jeg kalktabletter, da jeg hverken drikker mælk eller spiser ost :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg spiser en multivitaminpille, en kalkpille og en fiskeoliepille hver dag. Men jeg er i tvivl om, om det egentlig er nødvendigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shila

  Under mine graviditeter har jeg spist almindelige vitaminpiller med ekstra folinsyre i, samt ekstra jern og D-vitamin. For mig var det billigere på den måde, frem for at købe de piller der er færdig “designet” til gravide – min læge var desuden enig.

  Når jeg ikke er gravid er jeg rigtig slem til at glemme diverse kosttilskud, selvom jeg sikkert ville have gavn af især D-vitamin.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne have dem til voksne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg tager vitaminpiller, når jeg husker det. Jeg tror dog på, at det er vigtigt, specielt i vinterhalvåret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er en kompliceret affære! Jeg har i lang tid spist d-vitamin (fordi, jeg fik konstateret lettere mangel) og fiskeolie. Efter at have læst flere alarmerende artikler, er jeg dog stoppet med begge dele i et forsøg på at få behovet dækket igennem kosten i stedet. Jeg er dog ikke helt sikker på, at det er den rette løsning og jeg er heller ikke klar over, hvorvidt jeg får dækket behovet gennem kosten. Så jeg er lidt forvirret ;) Men min kæreste og jeg vil snart forsøge at få et barn og i den forbindelse vil jeg helt sikkert supplere med de anbefalede vitaminer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Lige præcis D-vitamin handler ikke om kost, men om sol. Vi får D-vitamin gennem solen, og derfor handler den type vitamin ikke om hvad du spiser men om hvor meget sollys du får. Og der har vi det bare svært i Danmark :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke O. Nielsen

  Jeg tager ikke vitaminer. Jeg har en ide om, at jeg får nok gennem min mad, men jeg ville gerne prøve at supplere med nogle Tabs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Vorum

  Jeg spiste de pågældende tilskud under min graviditet, og fik to skønne piger ud af det :) Vi spiser alle tilskud nu også, better safe than sorry – jeg føler mig i hvert fald ikke sikker på, at kosten dækker tilstrækkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er gravid og sørger for at få alle de vitaminer og fiskeolie som der anbefales. Kan ikke se nogen grund til ikke at gøre det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Burde virkelig HUSKE at tage vitaminpiller. Glemmer det bare hele tiden og har en lille mistanke om at jeg mangler et eller andet, for jeg er meget træt hele tiden. Troede det var jernmangel, men det viste det sig ikke at være.

  Skal vist snart ud at købe fiskeolie dog. Har hørt at det skulle være godt for tør hud og så spiser jeg ikke helt så meget fisk, som det er anbefalet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager ikke vitaminer da jeg er sikker på, at man gennem sund og varieret kost får de vitaminer man skal bruge! Til gengæld kender jeg selv til, at man som kvinde kan have et svingende jern-niveau, så på jern-fronten tages der nogle gange tilskud. Jeg skal ikke kunne udtale mig om gravides ekstrabehov for vitaminer, men jeg forestiller mig at det bliver første gang jeg kan retfærdiggøre at det bliver nødvendigt at tage vitaminer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Christensen

  mange tak for linket Gitte Frigaard :) vi tager vitaminer dagligt både jeg og min 3 årige datter og suplerer med D vitamin da vi er dårlige til at spise fisk hjemme hos os.
  Syntes vitaminer er en god ting hvis man ikke overdriver mængden men holder det til en enkelt eller 2 slags
  mvh karin christensen
  trunte.lina@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager ekstra D-vitamin, da jeg tidligere manglede det i stor stil, og så har jeg også overvejet fiskeolie flere gange, men har endnu ikke taget mig sammen til at kaste mig ud i det. Men det skal jo være så sundt, så måske jeg skal til at prøve det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg burde jo nok tage nogle kosttilskud. Specielt nogle, der kunne styrke hår, hud og negle, da alle tre ting er tørre, slår ud, flækker og knækker… Og generelt ville det sikkert give mig lidt energi i hverdagen… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dilan

  Jeg tager ikke og har aldrig taget vitaminer og klarer mig udemærket :) men jeg kunne godt tænke mig at vinde de her til min veninde der lige er blevet gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  De sidste mange år har jeg hver dag taget Longo Vital. Det er en dejlig pille, som har den gode egenskab at den også helbreder mig for blænder i munden – noget som ellers har plaget mig dagligt. Og hvis jeg ikke tager pillerne i nogle dage – så kommer blænderne igen!! Da jeg var gravid tog jeg også Multitabs Gravid og da jeg ammede tog jeg deres ammepiller. Ved ikke om det hjalp – men så var jeg sikker på jeg fik alt det som både jeg og baby havde brug for. Normalt tager jeg: 1 d-vitamin, 2 c-vitaminer, 2 jernpiller og 2 longo vital:) Og så selvfølgelig min mini pille!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  prøver at huske dem hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nielsen

  For snart 28 år siden var jeg med i et forsøg med folsyre. De søgte unge kvinder, der havde planer om at blive gravide – og det havde jeg :-) – Da jeg så 4 år efter prøvede igen for at lave en lillebror/-søster anbefalede min læge, at jeg tog folsyre igen. Ellers tog jeg bare almindelige vitaminpiller. Den der dræbende træthed var jo bare en del af det at være gravid og der var ikke én sjæl, der fandt på at tjekke for jernmangel, endsige D-vitaminmangel. Trætheden var bare noget, man måtte leve med.
  Nu i en alder af 53 tager jeg en almindelige vitaminpille og fiskeolie og prøver ellers at sørge for at få en del grønt hver dag. Andre mærkelige tilskud er jeg vist lidt skeptisk over for :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Dejlig konkurrence, jeg har taget GraVitamin siden september, da jeg prøver på at blive gravid. Tager GraVitamin pillen hver morgen i forbindelse med mogenmåltidet, mener jeg har hørt, det er bedst at tage det om morgenen, da kroppen er bedre til at modtage vitamin stofferne i kroppen om morgenen end om aftenen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager omega 3 sammen med en voksen vitaminpille hver dag året rundt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg har ikke taget vitamin siden jeg var barn. Men har længe overvejet nogle fiske-kapsler, da jeg ikke får nok fisk, og det er godt for stort set alt.
  Derudover har jeg overvejet noget c -d vitamin. Grunden til, at jeg ikke er kommet længere end til overvejelserne er, at jeg synes det er dyrt. Når man som mig er på SU, skal pengene prioriteres… Derfor vil jeg selvfølgelig meget gerne vinde, så jeg kan komme i gang med at få lidt af de ting til kroppen jeg mangler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg tager ingen vitaminer eller mineraler – tager yderst sjældent nogen form for piller i det hele taget.. Jeg elsker frugt, grøntsager i alle afskygninger og fisk, så jeg har en ret stor tiltro til at jeg får behovet dækket gennem kosten :)
  Min kæreste og jeg har dog snakket en del om snart at forsøge at blande gener – så burde nok gå i gang med folsyren allerede nu, og selvfølgelig tage graviditetsvitaminpiller når jeg bliver gravid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg tager fast D-vitamin efter at jeg en sommer kom i underskud -min læge påstod at det var p.g.a. brug af solcreme ( så det er jo nærmest som at vælge mellem pest eller kolera, rynker eller depression, manglende energi, knogleskørhed og andet som følge af D-vitamin mangel ). Tager også B vitamin og zink. Ønsker mig voksen udgaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg:).

  I forbindelse med min graviditet (er i dag 14+0), har jeg måttet skære ned på mine kosttilskud. Så p.t. er jeg udelukkende på Omega 3-6-9, calcium med D-vitamin, ekstra jern og naturligvis Gravitamin:).

  Savner dog min Kæmpenatlysolie, Priorin og Grapenol:D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været en meget blå-øjet børge under min graviditet og min jordemoder+læge har vist ikke helt givet mig den vejledning jeg havde brug for. For jeg tog nemlig slet ikke noget under min graviditet. Ikke fordi jeg ikke ville, men fordi jeg ikke vidste at det var nødvendigt.

  Heldigvis er min datter en frisk, intelligent og rask ung dame på 8, men når jeg bliver gravid igen tager jeg mine forholdsregler og læser grundigt om de forhold jeg bør vide noget om når jeg er gravid som fx makeup, vitaminer, tilskud, neglelak, etc.
  Både datteren og jeg tager dagligt et mindre vitamin og omega 3 tilskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg spiser flere forskellige vitaminpiller! I en periode hvor jeg gik all in for at få mit hår til at vokse spiste jeg ølgær, b-vitamin complex og multivitamin hver dag. Det er jeg dog stoppet med efter at have tomt begge krukker, synes at 12 piller dagligt var mere end jeg lige kunne sluge! :-) Jeg er derefter gået over til Silicia, men synes hverken det ene eller andet har haft en så synlig effekt (udover en masse “babyhår”).
  Her i vinterperioden har jeg spist multivitamin og d-vitamin. Nu spiser jeg en multivitamin, omega 3 og Silica når jeg lige husker det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg forsøger at huske vitaminpiller, men er lidt for dårlig til det. Generelt synes jeg det er en rigtig god ide. Min søn er desuden vild med “Frutti Tutti” (Tyggetabletterne med Tutti Frutti smag), som jeg HVER dag må påpege, at man kun må få 1 af ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Jeg vil gerne vælge voksen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tog et dagligt tilskud af folinsyre, fra vi startede med projekt baby, og startede på Gravitamin, jern og omega3, da jeg blev gravid, og er faktisk fortsat, efter banditten kom til verden for 10 uger siden. Vil nok ikke gå så meget op i min daglige vitaminpille, når jeg ikke ammer længere, men så længe jeg gør det, er de en del af mit morgenmadsritual. Og jern vil jeg fortsætte med at tage, fordi jeg generelt har en lidt lav blodprocent, og får hovedpine, hvis jeg lægger jernen på hylden et par dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg startede op med folsyre før jeg blev gravid og fortsatte så med både vitamin-, jern- og kalkpiller da jeg blev gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tager ikke og har aldrig spist vitaminet. Lige nu er min kæreste og jeg endda begyndt på projekt børn, og efter at have læst dette blogindlæg melder der sig pludselig en masse spørgsmål i forhold til mit behov for vitaminer og ikke mindst et, forhåbentlig, kommende barn. Hvis jeg ikke vinder, så vil jeg i hvert fald sige tak for tippet og kaste mig ud i et lille nærstudie i forhold til, hvilke vitaminer jeg skal begynde at spise. Især med henblik på en kommende graviditet.

  Det er ikke let at kaste sig ud i denne baby-verden som en komplet nybegynder. Det er jo meget mere end bare en tur i soveværelset :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ork den del er det absolut nemmeste ;-)

   Godt du kunne bruge det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla R

  Perfekt – dem snupper jeg gerne ;) Jeg tager de anbefalede vitaminer – simpelthen fordi jeg er alt for dårlig til at spise varieret.. Pt tager jeg folsyre fordi vi netop forsøger at øge vores lille familie fra 2 til 3 :) Så forhåbentlig går der ikke længe inden jeg får brug for gravitamin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager noget multivitaminpiller for gravide, jerntabletter og ekstra kalk/D-vitamin. Virkelig bøvlet, fordi de skal tages på forskellige tidspunkter og nogle må ikke tages sammen med andet, og nogle skal tages sammen med mad. Det er et helt lille puslespil hver dag. Men jeg tog altså ikke folsyre, før jeg vidste at jeg var gravid. Anede det simpelthen ikke. Satser dog på, at alt er ok alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kære Nybegyndermor

   Min ældste er et meget uplanlagt ønskebarn, hvorfor jeg hverken tog det ene eller det andet før 12 uge. Han er helt fin og meget lækker alligevel.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er gravid, og tager selv kosttilskud til gravid. GraVitamin og et jerntelskud. Ligeså snart de først 12 uger er overstået (om en uge – HURRA) starter jeg på Omega3 tilskud også. Jeg synes det er rigtig vigtigt at få vitaminer, især nu når jeg er gravid. Dog spiser jeg også alt det grønt og frugt jeg kan spise.
  Jeg har selv lidt af d-vitaminmangel, og det er bestemt ikke rart! I øvrigt kan jeg varmt anbefale b-vitaminer hvis der er nogen der døjer med vinterdepressioner – det er intet mindre end et vidundermiddel1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  er alt for dårlig til at huske at tage mine vitaminpiller og fiskeolier, selvom jeg har begge dele stående og ved det er godt for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Spændende debat, især nu hvor vitaminerne er kritiseret så voldsomt af nogle forskere. Jeg er dog lidt i tvivl om det ikke “bare” handler om vitamin A og E? De vitaminer lagres jo i fedtet og man kan derfor få for meget (hvilket kan være rigtig skadeligt!), hvorimod fx B og C-vitaminer er vandopløselige og derfor bare tisses ud – sådan at man rent faktisk ikke kan få for meget af disse. Det er i hvert fald det, jeg har læst mig frem til.

  Nå, men jeg er vist lidt af en vitamin/kosttilskuds-junkie. Jeg spiser dagligt 3 longo-vitaler (som jeg kan læse, at andre spiser to af, så det burde jeg måske også prøve) og 1-2 kæmpenatlysolie-tabletter. Derudover har jeg i perioder suppleret med ekstra C-vitamin, fordi jeg bilder mig ind, at jeg ikke bliver så let syg så, ekstra B-vitamin for hår og negle (jeg så faktisk ikke rigtig nogen effekt) og ekstra D-vitamin i vinterperioden.

  Jeg har ligeledes forsøgt mig med zinktabletter, da de skulle hjælpe på eksem, som jeg har lidt en lille smule af, men jeg har ikke lagt mærke til nogen forskel… OG så har prøvet MSM (http://www.highernature.co.uk/ShowProductFamily.aspx?ProductFamilyID=158), fordi min kæreste fik så fin hud af dem, men heller ikke her oplevede jeg nogen synderlig forskel.

  Og – det er ikke slut endnu :D – så har jeg taget flaxseed i stedet for fiskeolie, fordi jeg har allergi overfor fisk. Det begynder jeg på igen, når mine kæmpenatlysolier er brugt op.

  Ej, okay, jeg burde virkelig skære ned og slet ikke deltage i jeres konkurrence, haha! Jeg ønsker mig ellers voksen-versionen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er vild med multi-tabs complete, der også indeholder fiskeolie :)
  Har også prøvet longovital i en længere periode, men fik utrolig halsbrand af dem, hvilket jeg stadig, den dag i dag, undre mig over hvordan kunne ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg tager fiskeolie og multivitamin hver dag! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er gravid og spiser Gravitamin, men der er snart ikke flere tilbage, så jeg vil mægtig gerne være med i konkurrencen. Jeg spiste ikke vitaminpiller, før jeg blev gravid, men nu vil jeg jo gerne gøre det bedste for den endnu meget lille spunk. Måske begynder jeg endda at køre med cykelhjelm:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er da selvfølgelig med :-) Jeg “spiser” nemlig både multivitaminer og D-vitamin dagligt. Multivitaminerne fordi jeg i perioder ikke spiser så varieret. Og D-vitamin fordi jeg har fået konstateret D-vitamin mangel, og fordi jeg har problemer med uro i benene. Jeg ville faktisk også gerne tage fiskeolie – det skulle jo være godt for stive og ømme led, men jeg får simpelthen sure opstød af dem :-/ jeg har ikke rigtig nogen holdning til om det skal være naturligt eller ej – om det skal være det ene eller det andet, tænker jeg, er mere et holdningsspørgsmål end et sundhedsspørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg spiser både kalk med d-vitamin (godt til min crohn sygdom), vitamineral tablet, fiskeolie (da jeg ikke bryder mig om fisk) og folsyre (og har taget det i 2,5 år pga en kamp for at blive gravid som endelig er lykkes)… Vil derfor være perfekt med et halvt års forbrug af gravitamin ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Lige nu tager jeg faktisk ikke nogen vitamin piller men burde nok :)

  Begge de 2 gange jeg har været gravid har jeg taget alt det anbefalede og synes da bestemt at alle skulle gøre det samme ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Shellac med glimmer