Overblik over Macs kollektioner i maj

10.05.12
MAC Chen Man Love & Water Collection

Det er noget tid siden, at vi sidst har skrevet om MACs månedlige kollektioner. Det skyldes, at jeg blev godt og grundigt tøsefornærmet over den ellers meget fine kollektion, som Chen Man lavede i samarbejde med MAC.
Der skal ikke lyde et ondt ord om samarbejdet, for der er ingen tvivl om, at det er genialt. Den kinesiske fotograf Chenman er så dygtig og hendes skønne billeder har inspireret mig længe. Hendes leg med kontraster værdsætter jeg højt, se selv på hendes smukke site for eksempel her eller her. Om selve kollektionen kan jeg også sige, at jeg er vild med farverne, vild med mulighederne og vild med kontrasterne.
MAC gav mig endda mulighed for at sige velkommen tilbage til en af mine absolutte yndlings øjenskygger. Faktisk er det præcis det, som har gjort mig lidt stram i betrækket, hele to af de meget fine øjenskygger er nemlig glædelige gensyn. Når nu gensynet er glædeligt, hvad er det så, at jeg bliver muggen over? Jo, de to øjenskygger har fået navneforandring. Det gør mig rigtig gnaven. Så gnaven at jeg slet ikke kunne finde på noget pænt at skrive. Og jo… jeg har naturligvis testet og farverne er fuldstændig identiske. Jeg er generelt meget pro relanceringer, men kald dem for pokker da det samme, som de hed sidst. Ih altså!
Nok om det! MAC råder bod på det med hele tre fine kollektioner her i maj og så er det godt nok meget svært at være en sur dåse.

Jeg vil skrive om de tre kollektioner i prioriteret rækkefølge, selvom det er meget svært at vælge, for de er bare SÅ fine alle tre. Derfor er de delt op efter hvor mange ting jeg ville købe fra hver kollektion, hvis jeg altså havde råd.

Kollektionerne i maj
Du vil i løbet af dagen kunne finde billeder og beskrivelser af kollektionerne, swatches af de ting vi har fået eller som jeg havde i forvejen og mine anbefalinger. Anmeldelserne kommer i takt med, at jeg har ophold mellem møder, afhentning af børn og hvad der ellers er af gøremål, forhåbentlig når jeg det hele inden klokken 14.30.

Fashion Sets
Den første kollektion er Fashion Sets, som består af 21 forskellige produkter i tre kategorier. Hvorfor er en kollektion bestående af permanente læbestifter på min første plads? Det er den, fordi jeg ELSKER matchende negle og læber (jeg er også vild med kontraster… men det er bare mere klassisk lækkert med match). Det bliver SÅ svært at vælge, for jeg har vitterlig lyst til at købe HELE kollektionen, SUK! Det er fjorten produkter, som jeg ikke har i forvejen (ouch!)

Reel Sexy
Kristen McMenamy er pivfræk og kan bære super crazy makeup, jeg er vild med det. Anden kollektion i dagens posts er Reel Sexy, som består af 23 produkter fordelt på otte kategorier. Her er produkterne på min ønskeliste lidt mere fordelt, men det bliver mindst lige så dyrt. Det er de virkelig fede farver, som gør, at der ender elleve produkter på listen. Helt ærlig MAC du ruinerer mig jo!

Hey, Sailor!
Dette er den største af de tre kollektioner og den burde hedde: ”Hey, Bankmand vil du give mig et lån?”. Heldigvis for min konto, har vi set en del maritime kollektioner og de fleste af farverne har jeg i en eller anden afskygning, Phew! 39 produkter (!)er fordelt på femten kategorier. Der er en del af produkterne, som jeg ved aldrig ville blive brugt, uanset hvor lækre de er. Derfor ender jeg på syv produkter.

Når anmeldelserne af ovennævnte kollektioner er klar, vil jeg opdatere dette indlæg med links og selvfølgelig også spamme dig på Facebook.

Der er en del, der har spurgt efter den utrolig smukke blush kollektion Tres Cheek. Don’t shoot the messenger… den kommer ikke til Danmark :'(

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
LCH.

Hej pudderdåser, glæder mig til jeres anmeldelser! 🙂
Ved I, om kollektionen “In extra dimension” kommer til Danmark, og i så fald hvornår?

Pudderdåse Helene

Hej LCH.
Det gør den desværre ikke, æv.
Mvh. Helene

Hanar Hamid

Ouch det har virkelig kostet mig dyrt med Reel Sexy og Hey, Sailor!. De er så skønne, så det er ligesom lidt svært at sige nej 😀 Heldigvis har jeg nogle af læbestifterne fra Fashions Sets, så jeg skal vidst kun have Spicy.

Pudderdåse Helene

Hej Hanar
Jeg skal også ind og lave en hardcore udvælgelse…
I want it all <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *