Pudderdåsernes looks til Danish Beauty Award 2012

10 procent på kosmetik i Magasin – tyvstart nu

Så er det Super Bazaar tid igen i Magasin, og som traditionen efterhånden foreskriver så betyder det minus 10 procent på al kosmetik (hudpleje, makeup, parfume osv.). Det gælder fra i morgen 29. april, hvor der er søndagsåbent og indtil 6. maj.

Webshoppen er tyvstartet, så nu er al skønhed sat ned med 10 procent. MAC, Kiehl’s, Bobbi Brown, parfumerne – det hele. Enjoy!

Find skønhedstilbuddene på Magasins webshop her.

PS. Der er kommet IsaDora!

Jeg skal i hvert fald have en ny foundation. Jeg måtte klemme det sidste ud i torsdags, der er absolut ikke mere tilbage. Jeg overvejer også denne MAC 286 Duo Fibre Blending Brush, som Helene ikke mener, at jeg kan leve uden.

Er I fristede af noget i anledning af de ekstra procenter?

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men som I kan se kører Magasin en generel annoncekampagne hos os for tiden, som det selvfølgelig er relevant at oplyse om.

16 kommentarer

 • Julie

  Fedt!
  Er IsaDora et godt mærke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jaaaa! Som vi ikke har haft i Danmark i mange mange år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Uha, har tjekket IsaDora ud! Jeg må bare eje den øjenskyggepalette, der hedder Matte Chocolattes!!! :-)
   Er der andre produkter fra mærket I særligt kan anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Neglelakkerne er FINE, holder godt og har en god pensel.
   Bronzere har jeg kun set på svenske blogs, men de ser også virkelig fine ud. Læbestifterne er gode og behagelige i konsistensen.
   Jeg har lige købt eyelinere, som er totalt glitteramok, har desværre ikke haft tid til at teste dem endnu…men de er også VIRKELIG fine!
   kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, Julie! Det er virkelig nogle gode produkter!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg overvejer at købe en primer nu hvor der er lidt penge at spare. Kan i anbefale en god en? Jeg har tendens til en smule røde kinder og så vil jeg gerne have en der udjævner hudtonen. Jeg overvejer at prøve Fortified Skin Enhancer i Neutralize fra MAC.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Nanna

   Hvordan er din hud ellers? MAC FSE kan godt være lidt tør i det og jeg synes ikke den er særlig primer agtig…dermed ikke sagt at der er noget galt med den. Jeg elsker den og bruger den hele tiden, men der er en del , som har lidt problemer med den, så du skal huske at prøve den først :-)
   Ellers kan jeg varmt anbefale “den grønne” fra Smashbox, som jeg brugte i flere år, indtil min hud bare slet ikke gad silikonebaserede primere mere.
   Håber du blev lidt klogere…ellers spørger du bare igen ikk’?
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Jeg ved faktisk ikke hvordan min hudtype er men jeg vil skyde på normal og lidt tør engang i mellem. Den grønne fra smashbox – hvad hedder den? :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Undskylder lige alle min spørgsmål men må jeg høre hvorfor du elsker den selvom den ikke er så primer agtig? Og jeg vil rigtig gerne prøve den før jeg køber den, men jeg bor i Sønderjylland så jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Nanna!
   Altså FSE er IKKE en primer nærmere en corrector og det er præcis derfor, jeg elsker den :-D
   I øvrigt kan jeg varmt anbefale Dennis Knudsens primere :-D
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Den hedder Photo Finish Color Correcting Foundation Primer, Adjust.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Det blev så lige for små 1400,- Kender ikke noget som blogs der kan sætte mig i shoppemode. Købte en parfume, 5 øjenskygger, en pensel og en kjole, så alt i alt er det jo også en slags bargain, ikke? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   :-D Undskyld…..

   Hvad købte du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Haha, du skal ikke undskylde – jeg er sindssygt god til at shoppe helt af mig selv også. :)

   Jimmi Choo parfume, copperplate, dazzlelight, sumtuous olive, plum dressing og vex (og ja, jeg indrømmer blankt at være påvirket af jeres tidligere anbefalinger, så tak for det – for de er gode), en 217 og så kjolen. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Niiiice! Det bliver du glad for

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nemlig Betina! Det er den rette holdning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pudderdåsernes looks til Danish Beauty Award 2012