10 procent på kosmetik i Magasin – tyvstart nu

28.04.12

Så er det Super Bazaar tid igen i Magasin, og som traditionen efterhånden foreskriver så betyder det minus 10 procent på al kosmetik (hudpleje, makeup, parfume osv.). Det gælder fra i morgen 29. april, hvor der er søndagsåbent og indtil 6. maj.

Webshoppen er tyvstartet, så nu er al skønhed sat ned med 10 procent. MAC, Kiehl’s, Bobbi Brown, parfumerne – det hele. Enjoy!

Find skønhedstilbuddene på Magasins webshop her.

PS. Der er kommet IsaDora!

Jeg skal i hvert fald have en ny foundation. Jeg måtte klemme det sidste ud i torsdags, der er absolut ikke mere tilbage. Jeg overvejer også denne MAC 286 Duo Fibre Blending Brush, som Helene ikke mener, at jeg kan leve uden.

Er I fristede af noget i anledning af de ekstra procenter?

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men som I kan se kører Magasin en generel annoncekampagne hos os for tiden, som det selvfølgelig er relevant at oplyse om.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Julie

Fedt!
Er IsaDora et godt mærke?

Pudderdåse Katja

Jaaaa! Som vi ikke har haft i Danmark i mange mange år.

Julie

Uha, har tjekket IsaDora ud! Jeg må bare eje den øjenskyggepalette, der hedder Matte Chocolattes!!! 🙂
Er der andre produkter fra mærket I særligt kan anbefale?

Pudderdåse Helene

Neglelakkerne er FINE, holder godt og har en god pensel.
Bronzere har jeg kun set på svenske blogs, men de ser også virkelig fine ud. Læbestifterne er gode og behagelige i konsistensen.
Jeg har lige købt eyelinere, som er totalt glitteramok, har desværre ikke haft tid til at teste dem endnu…men de er også VIRKELIG fine!
kh. Helene

Pudderdåse Helene

Ja, Julie! Det er virkelig nogle gode produkter!
Kh. Helene

Nanna

Jeg overvejer at købe en primer nu hvor der er lidt penge at spare. Kan i anbefale en god en? Jeg har tendens til en smule røde kinder og så vil jeg gerne have en der udjævner hudtonen. Jeg overvejer at prøve Fortified Skin Enhancer i Neutralize fra MAC.

Pudderdåse Helene

Hej Nanna
Hvordan er din hud ellers? MAC FSE kan godt være lidt tør i det og jeg synes ikke den er særlig primer agtig…dermed ikke sagt at der er noget galt med den. Jeg elsker den og bruger den hele tiden, men der er en del , som har lidt problemer med den, så du skal huske at prøve den først 🙂
Ellers kan jeg varmt anbefale “den grønne” fra Smashbox, som jeg brugte i flere år, indtil min hud bare slet ikke gad silikonebaserede primere mere.
Håber du blev lidt klogere…ellers spørger du bare igen ikk’?
Mvh. Helene

Nanna

Jeg ved faktisk ikke hvordan min hudtype er men jeg vil skyde på normal og lidt tør engang i mellem. Den grønne fra smashbox – hvad hedder den? 😀

Nanna

Undskylder lige alle min spørgsmål men må jeg høre hvorfor du elsker den selvom den ikke er så primer agtig? Og jeg vil rigtig gerne prøve den før jeg køber den, men jeg bor i Sønderjylland så jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre.

Pudderdåse Helene

Hej Nanna!
Altså FSE er IKKE en primer nærmere en corrector og det er præcis derfor, jeg elsker den 😀
I øvrigt kan jeg varmt anbefale Dennis Knudsens primere 😀
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Den hedder Photo Finish Color Correcting Foundation Primer, Adjust.

Betina

Det blev så lige for små 1400,- Kender ikke noget som blogs der kan sætte mig i shoppemode. Købte en parfume, 5 øjenskygger, en pensel og en kjole, så alt i alt er det jo også en slags bargain, ikke? 😉

Pudderdåse Katja

😀 Undskyld…..
Hvad købte du?

Betina

Haha, du skal ikke undskylde – jeg er sindssygt god til at shoppe helt af mig selv også. 🙂
Jimmi Choo parfume, copperplate, dazzlelight, sumtuous olive, plum dressing og vex (og ja, jeg indrømmer blankt at være påvirket af jeres tidligere anbefalinger, så tak for det – for de er gode), en 217 og så kjolen. 🙂

Pudderdåse Katja

Niiiice! Det bliver du glad for

Pudderdåse Helene

Nemlig Betina! Det er den rette holdning <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *