Tirsdagstip: Drop den sorte streg under øjet

24.04.12

En sort eyeliner er i mine øjne umulig at undvære. Den er god til markering af vipperne, definere globelinjen og selvfølgelig helt nødvendig til langt de fleste versioner af smokey eyes.
Med alt det gode man kan bruge denne farve eyeliner til, bliver jeg overrasket over, at der faktisk stadig findes kvinder, som bruger sort eyeliner, som eneste makeup på den nederste våde kant eller under vipperne. Det er altså ikke pænt, det ser hårdt ud, får øjnene til at syne mindre og blikket bliver i bedste fald sært stikkende.
I S-toget på vej hjem fra arbejde i morges, så jeg en temmelig langsynet kvinde med dette look. Det så simpelthen skræmmende ud.
Når man er langsynet, får styrken i brillerne ens øjne til at se større ud. Det betød, at det meget hårde look blev forstørret. Hun var en ældre, pæn og velplejet kvinde, men den sorte streg under øjet fik hende til at se så gammel, uhyggelig og ligefrem ond ud. Hun synes sikkert, som de fleste af os, at S-toget er dødens pølse og så derfor ikke ligefrem glad ud heller.

Dagens tip er dedikeret til alle dem, som er groet fast i vanen med den sorte (blå eller brune) eyeliner, skift den ud, brug en øjenskygge eller blød i det mindste stregen op med en pensel eller en vatpind. Og sidst men ikke mindst, husk at smile lidt, det forynger og smitter.

Hvis du synes, at jeg er en fordømmende dåse, er det helt i orden. Så kan du måske glæde dig over et sjældent billede af en pæn mand på bloggen. En af de få, som samtidig kan bærer looket med stil, hæhæ!

Billedekilde: Rama’s Screen

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Karin V. Sørensen

Jeg er bare SÅ enig!!!
I min omgangskreds er det især mine veninders mødre der holder fast i denne forfærdelige vane!
Grinte højt da jeg læste din beskrivelse af hvor ligefrem ond kvinden med de langsynede briller så ud, og det er altså trist for hende at hun ikke ændrer sig makeup stil en lille smule!
Jeg ville ønske jeg havde mod nok til at foreslå disse – ellers super flinke damer – et lille kursus i hvordan man f.eks toner stregen ud, og evt også en lille blød skygge ved de øverste vipper for ligesom at udligne lidt!!
Men det tør jeg ikke!!!
Har lagt mærke til at nogle kvinder fastholder det de engang lærte mht makeup. F.eks kender jeg en der er omkring de 60, og hun kommer konsekvent meget meget mørk øjenskygge ved den inderste øjenkrog, altså inde ved næsen! Og så ellers ikke noget andre steder! Det ser ubeskriveligt ud! Det viser sig så at det var noget hun lærte da hun var omkring de 25, og på den tid lagde man bare makeup sådan! (og så pyt da med hvordan det ser ud!)
Derfor er jeg også så glad for en side som jeres hvor jeg lærer nyt hele tiden så det ikke en dag er mig de unge bliver bange for i S-toget 😀
God dag til jer alle 🙂

Sabine

Jeg må erklære mig delvist uenig. Selv har jeg store øjne der hælder lidt ned, så jeg bruger den sorte streg som en del af min winged eyeliner til at løfte og lukke mine øjne så de ser længere ud frem for bredere og mere skrå.
Til store øjne kan øjenskygge under den våde kant se underligt dukkeagtigt ud, så jeg må indrømme at jeg syntes det er lidt irriterende at der laves et så genereliserende indlæg. Det er ikke alle der ønsker at få sine øjne til at syne større eller mere åbne!
På trods af at jeg ikke er helt glad for indlægget her vil jeg lige benytte lejligheden til at komplimentere jer for at drive en af de bedste danske blogs om hudpleje og makeup. Jeg har virkelig lært meget af de øvrige indlæg 🙂

Sara

Enig, Sabine. Jeg bruger eyelineren på nøjagtigt samme måde som dig, netop fordi jeg har ret store øjne fra naturens side. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *